Bekijk je Evernote accountinformatie

< Vorige / Volgende >

Bekijk je Evernote accountinformatie

Instellingen accountoverzicht

Je account informatie is de plek waar je alle informatie vind over je Evernote account, zoals:

• Abonnement
  • E-mailadres
  • Maandelijks datagebruik
  • Beveiligingsinstellingen
  • Betaalgegevens

Toegang tot je account informatie

Je kan de informatie van je account op een Evernote computer app of webbrowser bekijken.

• Mac

De nieuwe Evernote voor Mac: Selecteer Evernote > Accountinformatie... in de menubalk.

Oudere versie van Evernote voor Mac:
    Selecteer Help > Accountinstellingen... in de menubalk.

• Windows

De nieuwe Evernote voor Windows: Selecteer Tools > Accountinformatie... in de menubalk.

Oudere versie van Evernote voor Windows:
    Selecteer Help > Ga naar mijn accountpagina in de menubalk.

• Web

De nieuwe Evernote Web: Klik op je naam in de hoek links bovenin en klik op Account info... in het dropdown menu.

Oudere versie van Evernote Web: Klik op je accountfoto linksonderin en klik op Account info... in het pop-up menu.

Sleutelwoorden:

• accountinformatie
  • account overzicht
  • accountinstellingen
  • factureren
  • instellingen
  • e-mail notities naar
  • e-mails doorsturen
  • persoonlijke instellingen
  • uploadlimiet