Handleiding voor Evernote Business account managers

Stap 1

Maak een account voor je team aan

Als je al een bestaand Evernote-account hebt:

Log in met je persoonlijke account en upgrade naar Evernote Business

Log in bij Evernote

Meer informatie over het upgraden van bestaande accounts

Als je nieuw bent bij Evernote:

1. Ga naar de Evernote Business website en klik op Meld je nu aan Sign up for a new account
  2. Vul de velden van het formulier inCreate new account

Stap 2

Jouw manier van werken opzetten

Voordat je de werkvorm van jouw team in Evernote Business opzet, moet je eerste de contenttypes identificeren waarmee jouw bedrijf vaak werkt. Je begint door een notitieboek aan te maken voor de categorieën die jij bent tegengekomen. Dit zijn een paar voorbeelden van notitieboeken die jij zou kunnen gebruiken:

• Wekelijkse vergaderingen
  • Projecten of opdrachtgevers
  • Kwartaalverslagen
  • Marketing activiteiten
  • Zakelijk onderpand
  • Competitief onderzoek

Maak daarna een notitieboek of twee voor je bedrijf aan: Dit is hoe dat werkt:

1. Selecteer +Nieuw Notitieboek in Evernote Business
  2. Selecteer daarna 'Zakelijk notitieboek'
  3. Geef je notitieboek een titel, bijvoorbeeld "Kwartaalverslagen"
  4. Geef het notitieboek content (dit kunnen Evernote notities, PDF's, webknipsels of andere bestanden zijn)
  5. Publiceer het notitieboek in de Business home van je bedrijf

Stap 3

Nodig je team uit om er ook content aan toe te voegen

Nu dat je een zakelijk notitieboek gemaakt hebt, kan je jouw teamleden uitnodigen om lid te worden van Evernote Business en er content aan toe te voegen:

Voeg gebruikers toe

1. Selecteer 'Gebruikers toevoegen' in de Beheerconsole aan zijkant van het navigatiemenu.*
  2. Voer de e-mailadressen van werknemers in die jij als gebruikers wil toevoegen.
  3. Klik op Uitnodiging sturen om een e-mail te sturen met de instructies over het lid worden van Evernote Business.

*Bekijk de veelgestelde vragen over het opzetten van Evernote Business voor meer informatie over het automatisch accepteren van gebruikers.

Wanneer je jouw team uitgenodigd hebt, deel dan een paar van jouw notitieboeken met hen en moedig hen aan om er content aan te geven. Er zijn verschillende manieren om dit te doen:

• Gebruikers kunnen notities in de door jou gedeelde notitieboeken maken door +Nieuwe notitie te selecteren
  • Mensen die Evernote al gebruiken kunnen werk gerelateerde notities uit een persoonlijk notitieboek naar een zakelijk notitieboek verplaatsen of kopiëren door met de rechtermuis op de notitie te klikken en 'Verplaats naar notitieboek' of 'Kopieer naar notitieboek' te selecteren
  • Persoonlijke notitieboeken kunnen snel in zakelijke notitieboeken omgezet worden door met de rechtermuis op een persoonlijk notitieboek te klikken en 'zet om naar zakelijk notitiboek' (alleen beschikbaar voor Mac en Windows Desktop) te selecteren

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id