Wat is er nieuw in Evernote Web

< Vorige / Volgende >

Wat is er nieuw in Evernote Web

Screenshot van de nieuwe Evernote Web

Evernote Web is herontworpen en is lichter en schoner dan ooit—en zit er op verschillende desktop apps nog meer hetzelfde uit. De nieuwe Evernote Web is op dit moment beschikbaar in Chrome, Safari, Firefox en Opera.

Wat is er nieuw?

• Verbeterde UI voor een consitentere Evernote ervaring op alle platforms
  • Efficiënte navigatie met de nieuwe uitklapbare zijbalk
  • Spaces in Evernote Business helpen bij het gemakkelijker delen en organiseren van je team

Veelgestelde Vragen

• Waarom is de nieuwe Evernote Web alleen beschikbaar in Chrome, Safari, Firefox of Opera?

We hebben de nieuwe Evernote Web geoptimaliseerd voor deze browsers. We willen in de toekomst ook andere browsers ondersteunen.

• Hoe klap ik de zijbalk in/uit?

Je kan de zijbalk inklappen door op het pijl naar links icoon onderin de zijbalk te klikken. Je kan de zijbalk uitklappen door op het pijl naar rechts icoon onderin de zijbalk te klikken.

• Kan ik de grootte van de zijbalk aanpassen?

Nee. Je kan alleen volledig uitklappen of inklappen waardoor alleen de icoontjes getoond worden.

• Ik gebruik een oudere versie van Evernote Web. Hoe schakel ik over naar de nieuwe Evernote Web?

In een browser die ondersteund wordt, klik je op je profielfoto in de hoek linksonderin de browser en selecteer je Switch naar nieuwe Evernote Web in het popup menu.

• Hoe selecteer ik verschillende notities of notitieboeken, of hoe voer ik bulkhandelingen uit, zoals het verplaatsen van verschillende notities tussen notitieboeken?

Voor nu kan je grote acties op Evernote voor Mac of Windows uitvoeren. Andere multi-select functies worden op dit moment nog niet ondersteund op het web; dat is binnenkort wel het geval.

• Welke functies zijn niet beschikbaar, vergeleken met de vorige versie van Evernote Web?

Er zijn een aantal functies waardoor je terug moet schakelen naar de vorige Evernote Webversie. Deze functies zijn:

• Maak en voer opgeslagen zoekopdrachten uit
    • Multi-bestand en geavanceerde bijlagen
    • Stel herinneringen in
    • Toegang tot Work Chat berichten
    • Bekijk gepubliceerde zakelijke notitieboeken (Evernote Business)
  • Ik maak gebruik de nieuwe Evernote Web. Hoe schakel ik terug naar de oude versie van Evernote Web?

Klik op je naam in de linker bovenhoek van het browserscherm en selecteer Switch naar vorige versie van Evernote in het dropdown menu.

Sleutelwoorden:

• evernote web
  • nieuwe evernote web
  • web
  • chrome
  • safari
  • firefox
  • opera
  • Spaces