Welkom bij de nieuwe Evernote Web

Evernote Web is opnieuw ontworpen om licht, snel en duidelijk te zijn. Alle krachtige functies die je van Evernote verwacht.

Wat is er nieuw?

• De UI is verbeterd voor afleiding vrij schrijven
  • Nieuwe menu's en werkbalken voor betere navigatie en opmaak
  • Work Chat voor gemakkelijk samenwerken en delen

Zijbalk bijgewerkt

Klik op de zijbalk knoppen om snelkoppelingen, notities, notitieboeken en labels te zien in het uitschuifvenster

Schrijven zonder afleiding

Klik op de uitbreiden knop (twee pijlen) om de zijbalk te verbergen wanneer je in een notitie aan het werk bent

Snelle toegang tot de opmaak balk

Klik ergens in een notitie om de nieuwe opmaakbalk bovenin het scherm te bekijken

Werk samen en deel notities &am; notitieboeken

Klik op de deel knop (chat bubbel met pijl) om meteen vanuit je webbrowser te delen

Snelle toegang tot de instellingen van je account

Klik op je profielafbeelding in de linkerbovenhoek om de instellingen van je account te bekijken of uit te loggen

Verbeterde notitieboekinformatie instellingen

Klik op de informatie knop (letter 'i') bovenin het notitieboek:

• Wijzig de naam van het notitieboek (titel)
  • Standaard notitieboek instellen
  • Verwijder notitieboek
  • Deel

Vernieuwde notitie-informatie instellingen

Klik op de informatie knop (letter 'i') bovenin de notitie:

• Bekijk gemaakte en bijgewerkte datums
  • Bekijk de notitiegeschiedenis
  • Deel

Bekijk de Evernote handleiding voor meer informatie over wat er allemaal mogelijk is in Evernote.

Veelgestelde Vragen

Waarom is Evernote Web opnieuw ontworpen?

We hebben Evernote Web opnieuw ontworpen zodat het gemakkelijker te gebruiken is. We hebben de afleidingen verminderd met een schone en simpele UI om je een werkplek te geven waar je op kan vertrouwen wanneer je gewoon aan het werk moet.

Waar zijn mijn notitie- en notitieboeklijsten? Kan ik ze geopend houden?

• Notitielijst: Om je notitielijst te bekijken klik je op de 'Notities' knop in de zijbalk. De notitielijst blijft open totdat je op de uitbreiden knop (twee pijlen) in een notitie klikt.
  • Notitieboekenlijst: Om je notitieboekenlijst te bekijken klik je op de 'Notitieboeken' knop in de zijbalk. De notitieboekenlijst blijft open totdat jij een notitieboek selecteert om te bekijken.

Kan ik veranderen hoe mijn notitielijst er uit ziet?

Ja. In de notitielijst klik je gewoon op Opties om de sorteer- en weergaveopties te bekijken. In het optiesmenu klik je op 'Toon afbeeldingen' om de miniatuurweergaven in de notitielijst weer te geven en op 'Toon tekst' om snippers van elke notitie te zien.

Hoe verplaats ik notities naar een ander notitieboek?

Om persoonlijke notities te verplaatsen naar een ander notitieboek, selecteer je een notitie en klik je op de naam van het huidige notitieboek, net boven de titel van de notitie. Selecteer het notitieboek waar je de notitie naartoe wil verplaatsen. Notities kunnen niet verplaats worden van een persoonlijk notitieboek en een zakelijk notitieboek en vica versa.

Hoe maak ik een notitieboekstapel?

Om een notitieboekstapel te maken plaats je een notitieboek (door te slepen) bovenop een ander notitieboek in de lijst. Geef je titel een stapel en voeg meer notitieboeken toe door extra notitieboeken naar de stapel te slepen.

Hoe voeg ik een label toe aan notitie?

Om een label toe te voegen aan een notitie klik je op Nieuw label... boven de titel van de notitie of klik je op het plus teken ('+') als er minimaal één label staat.

Hoe bed ik labels in?

Om labels in te bedden, sleep en plaats je een label op een ander. Het label dat je gesleept hebt, wordt in het nieuwe hoofdlabel ingebed. Je kan extra labels toevoegen door ze naar het hoofdlabel toe te slepen. Je kan een label eruit verwijderen door het of naar links te slepen, of door tussen labels in te slepen totdat je 'Verwijder uit [hoofdlabel]'.

Hoe bekijk ik PDF's en andere documenten?

Klik op de bijlage knop (rechthoek met de afbeelding van een paperclip) om het document te downloaden en het op je computer te bekijken. Er is op dit moment geen manier een document weergave in de notitie te bekijken.

Hoe kom ik bij de Business Home van mijn bedrijf? (allen Evernote Business)

Om een lijst met alle gepubliceerde en zakelijke notitieboeken waar je lid van bent te bekijken, klik je op de notitieboekknop in de zijbalk. Selecteer daarna Business en klik op Alle zakelijke notitieboeken. In deze lijst plaats je jouw cursor op het notitieboek en klik op het plus- ('+') of minknop ('-') om lid te worden of het zakelijke notitieboek te verlaten.

Om de zakelijke samenvatting of bedrijfsdirectory te bekijken, ga je naar de Business Home vanuit de Evernote voor Mac of Evernote voor Windows Desktop apps.

Kan ik ook de oude versie van Evernote Web gebruiken?

Als je account een oudere versie van Evernote Web gebruikt heeft, kan je terugswitchen en het voor een korte tijd gebruiken. Klik hier of voer de volgende stappen uit:

1. Log in bij Evernote Web voor je accountinstellingen
  2. Klik op 'Ga terug naar oude versie'

Sleutelwoorden:

• evernote web
  • verlaat beta