Wat is er nieuw in Evernote Web

< Vorige / Volgende >

Wat is er nieuw in Evernote Web

Screenshot van de nieuwe Evernote Web

Evernote Web is herontworpen en is lichter en schoner dan ooit—en zit er op verschillende desktop apps nog meer hetzelfde uit. De nieuwe Evernote Web is op dit moment beschikbaar in Safari, Chrome en Opera.

Wat is er nieuw?

• Verbeterde UI voor een consitentere Evernote ervaring op alle platforms
  • Efficiënte navigatie met de nieuwe zijbalk
  • Spaces in Evernote Business helpen bij het gemakkelijker delen en organiseren van je team

Veelgestelde Vragen

Waarom is de nieuwe Evernote Web alleen beschikbaar in Safari, Chrome of Opera?

We hebben de nieuwe Evernote Web geoptimaliseerd voor Safari, Chrome en Opera. We willen in de toekomst ook andere browsers ondersteunen.

Hoe selecteer ik verschillende notities of notitieboeken, of hoe voer ik bulkhandelingen uit, zoals het verplaatsen van verschillende notities tussen notitieboeken?

Voor nu kan je grote acties op Evernote voor Mac of Windows uitvoeren. Andere multi-select functies worden op dit moment nog niet ondersteund op het web; dat is binnenkort wel het geval. Opmerking: Met Evernote Business kan je verschillende notitieboeken importeren in een Space door de Space te openen en op de menuknop (drie horizontale puntjes) te klikken in de rechterbovenhoek. Selecteer "Importeer content" en kies het/de notitieboek(en) die jij in de Space wil importeren.

Hoe verlaat ik een zakelijk notitieboek?

Om een notitieboek te verlaten, open je het notitieboek, klik je op de menuknop (drie horizontale puntjes) en selecteer je Verlaat notitieboek in het dropdown menu. Opmerking: Je kan een notitieboek niet verlaten dat bij een Space hoort, tenzij je de Space ook verlaat.

Welke functies zijn niet beschikbaar, vergeleken met de vorige versie van Evernote Web?

Er zijn een aantal functies waardoor je terug moet schakelen naar de vorige Evernote Webversie. Deze functies zijn:

• Maak en voer opgeslagen zoekopdrachten uit
  • Codeer en decodeer tekst
  • Multi-bestand en geavanceerde bijlagen
  • Sleep van/naar desktop
  • Stel herinneringen in
  • Toegang tot Work Chat berichten
  • Bekijk gepubliceerde zakelijke notitieboeken (Evernote Business)

Hoe schakel ik terug naar de vorige Evernote Webversie?

Klik op je naam in de linker bovenhoek van het browserscherm en selecteer "Switch naar vorige versie van Evernote" in het dropdown menu.

Sleutelwoorden:

• evernote web
  • web
  • chrome
  • safari
  • firefox
  • internet explorer
  • wat is er nieuw
  • Spaces
  • ion