Wat is er nieuw in Evernote Web

< Vorige / Volgende >

Wat is er nieuw in Evernote Web

Screenshot van de nieuwe Evernote Web

Evernote Web voor Evernote Business is opnieuw ontworpen om licht, snel en duidelijk te zijn. Alle krachtige functies van Spaces. De nieuwe Evernote Web is op dit moment alleen beschikbaar in Google Chrome.

Wat is er nieuw?

• Spaces helpen bij het gemakkelijker delen en organiseren van je team
  • Verbeterde UI voor een consitentere Evernote ervaring op alle platforms
  • Efficiënte navigatie met de nieuwe zijbalk

Veelgestelde Vragen

Welke Evernote Business functies worden ondersteund wanneer ik de nieuwe Evernote Web gebruik?

De nieuwe Evernote Web ondersteunt zakelijke notities, notitieboeken en spaces. Om persoonlijke notities en notitieboeken te bekijken, gebruik Evernote voor Mac, Windows, iOS of Android. Je kan ook de vorige versie van Evernote Web gebruiken door op je naam in de linkerbovenhoek te klikken in het browserscherm en door op 'Switch naar volledige versie van Evernote' in het dropdown menu te klikken.

Hoe selecteer ik verschillende notities of notitieboeken, of hoe voer ik bulkhandelingen uit, zoals het verplaatsen van verschillende notities tussen notitieboeken?

Je kan verschillende notitieboeken in een Space importeren door de Space te openen en op de menuknop (drie horizontale puntjes) in de rechterbovenhoek te klikken. Selecteer "Importeer content" en kies het/de notitieboek(en) die je wil in de Space wil importeren. Andere multi-select functies worden in de webversie niet ondersteund. In Evernote voor Mac of Windows kan je grote aantallen acties op hetzelfde moment uitvoeren.

Hoe verlaat ik een zakelijk notitieboek?

Om een notitieboek te verlaten, open je het notitieboek, klik je op de menuknop (drie horizontale puntjes) en selecteer je Verlaat notitieboek in het dropdown menu. Opmerking: Je kan een notitieboek niet verlaten dat bij een Space hoort, tenzij je de Space ook verlaat.

Waarom is de nieuwe Evernote Web alleen beschikbaar in Google Chrome?

We hebben de nieuwe Evernote Web voor Google Chrome als eerste gebouwd omdat we weten dat veel van onze gebruikers deze browser graag gebruiken. De ondersteuning voor andere browsers volgt snel.

Is de nieuwe Evernote Web ook beschikbaar voor persoonlijke accounts?

De nieuwe Evernote Web is op dit moment alleen beschikbaar voor Evernote Business. Gebruikers met persoonlijke Evernote accounts kunnen deze nieuwe versie binnenkort ook gebruiken.

Welke functies zijn binnenkort beschikbaar?

Er zijn een aantal functies waardoor je terug moet schakelen naar de vorige Evernote Webversie. Deze functies zijn:

• Bekijk, voeg toe, verwijder en beheer labels
  • Bekijk gepubliceerde zakelijke notitieboeken
  • Maak notitieboekstapels aan
  • Bekijk notitieboekstapels in snelkoppelingen
  • Maak en voer opgeslagen zoekopdrachten uit
  • Codeer en decodeer tekst
  • Multi-bestand en geavanceerde bijlagen
  • Sleep van/naar desktop
  • Herinneringen
  • Work Chat

Hoe schakel ik terug naar de vorige Evernote Webversie?

Klik op je naam in de linker bovenhoek van het browserscherm en selecteer "Switch naar vorige versie van Evernote" in het dropdown menu.

Sleutelwoorden:

• evernote business
  • wat is er nieuw
  • evernote web
  • Spaces
  • ion