Wat is er nieuw in Evernote Web

< Vorige / Volgende >

Wat is er nieuw in Evernote Web

Screenshot van de nieuwe Evernote Web

Evernote Web is opnieuw ontworpen en is lichter en schoner dan ooit—en zit er op verschillende computer apps nog meer hetzelfde uit. De nieuwe Evernote Web is op dit moment beschikbaar in Chrome, Safari, Firefox en Opera.

Wat is er nieuw?

• Verbeterde UI voor een consitentere Evernote ervaring op alle platforms
  • Efficiënte navigatie met de nieuwe uitklapbare zijbalk
  • Spaces in Evernote Business helpen bij het gemakkelijker delen en organiseren van je team

Veelgestelde Vragen

• Waarom is de nieuwe Evernote Web alleen beschikbaar in Chrome, Safari, Firefox of Opera?

We hebben de nieuwe Evernote Web geoptimaliseerd voor deze browsers. We willen in de toekomst ook andere browsers ondersteunen.

• Werkt de nieuwe Evernote Web ook in mobiele web browsers?

We ondersteunen Evernote Web op dit moment niet in mobiele web browsers. Afhankelijk van je browser instellingen is Evernote Web echter wel toegankelijk. Omdat het niet officieel ondersteund wordt, kunnen we geen problemen oplossen voor de meeste mobiele web-gerelateerde problemen.

• Hoe klap ik de zijbalk in/uit?

Je kan de zijbalk inklappen door op het pijl naar links icoon onderin de zijbalk te klikken. Je kan de zijbalk uitklappen door op het pijl naar rechts icoon onderin de zijbalk te klikken.

• Kan ik de grootte van de zijbalk aanpassen?

Ja. Hang je cursor boven de rand van de zijbalk om de balk te tonen. Klik en sleep de balk om de breedte aan te passen.

• Ik gebruik een oudere versie van Evernote Web. Hoe schakel ik over naar de nieuwe Evernote Web?

In een browser die ondersteund wordt, klik je op je profielfoto in de hoek linksonderin de browser en selecteer je Switch naar nieuwe Evernote Web in het popup menu.

• Hoe selecteer ik verschillende notities of notitieboeken, of hoe voer ik bulkhandelingen uit, zoals het verplaatsen van verschillende notities tussen notitieboeken?

Houd de Ctrl in Windows of Cmd voor Mac ingedrukt en klik op verschillende notities. Kies daarna in de blauwe balk onderin je scherm uit verplaatsen, prullenbak of bewerk labels voor verschillende notities in een keer. Het is niet mogelijk om verschillende notitieboeken tegelijk te selecteren.

• Ik maak gebruik de nieuwe Evernote Web. Hoe schakel ik terug naar de oude versie van Evernote Web?

Klik op je naam in de linker hoek bovenin het scherm, selecteer Account info... in het dropdown menu en klik op Ga terug naar de vorige versie in het deel "Evernote Web".

Opmerking: Deze optie is alleen beschikbaar voor klanten die de vorige versie van Evernote Web in het verleden gebruikt hebben.

Sleutelwoorden:

• evernote web
  • nieuwe evernote web
  • web
  • chrome
  • safari
  • firefox
  • opera
  • Spaces