Hoe gebruik je Evernote voor Outlook

< Vorige / Volgende >

Hoe gebruik je Evernote voor Outlook

In dit artikel

Beginnen

Met Evernote voor Outlook sla je e-mails uit Outlook op in Evernote en orden je ze zoals je andere projecten, of voeg snel notities uit Evernote toe aan een Outlook e-mail om ze met anderen te delen.

Evernote voor Outlook screenshot

Om te beginnen:

1. Log in bij Outlook.com of je Office 365 account.
  2. Ga naar Evernote in de Microsoft AppSource.
  3. Klik op Nu downloaden.

Hoe sla je Outlook e-mails op in Evernote

Selecteer een notitieboek om de e-mail in op te slaan

Sla Outlook e-mails op:

• Windows

1. Selecteer de e-mail die je in Evernote wil opslaan
    2. Klik op Sla op in Evernote in de strook
    3. Kies een notitieboek en/of label dat je aan de opgeslagen e-mail wil toevoegen, voeg daarna eventuele opmerkingen toe
    4. Klik op Sla op
  • Outlook in een browser

1. Selecteer de e-mail die je in Evernote wil opslaan
    2. Klik op het Evernote icoon in de e-mail header
    3. Kies een notitieboek en/of label dat je aan de opgeslagen e-mail wil toevoegen, voeg daarna eventuele opmerkingen toe
    4. Klik op Sla op
  • iPhone, iPad en iPod touch

Evernote in Outlook voor iPhone, iPad en iPod touch

1. Tik op de add-ins knop (vierkant rooster) in de e-mail die je in Evernote wil opslaan
    2. Tik op Sla op in Evernote
    3. Kies een notitieboek en/of label dat je aan de opgeslagen e-mail wil toevoegen, voeg daarna eventuele opmerkingen toe
    4. Tik op Sla op
  • Android

1. Tik op de add-ins knop (vierkant rooster) in de e-mail die je in Evernote wil opslaan
    2. Tik op Sla op in Evernote
    3. Kies een notitieboek en/of label dat je aan de opgeslagen e-mail wil toevoegen, voeg daarna eventuele opmerkingen toe
    4. Tik op Sla op
  • Mac

1. Selecteer de e-mail die je in Evernote wil opslaan
    2. Klik op Evernote in de header van de e-mail
    3. Kies een notitieboek en/of label dat je aan de opgeslagen e-mail wil toevoegen, voeg daarna eventuele opmerkingen toe
    4. Klik op Sla op

Een schone versie van je e-mail verschijn nu als bewerkbare notitie in je Evernote account, samen met al je andere notities zodat je ze allemaal snel vindt en deelt.

Voeg labels aan Outlook e-mails toe die je in Evernote opslaat

Als je al een systeem hebt om alles in Evernote te ordenen, selecteer dan een notitieboek, voeg labels toe en vul het aan met commentaar voordat je op Sla op klikt.

Voorbeelden

• Dien dagelijkse of wekelijkse verslagen en statusupdates in een 'Verslagen' notitieboek in bij Evernote, zodat ze gemakkelijk gepresenteerd kunnen worden bij vergaderingen.
  • Label gemailde ontvangstbewijzen, hotelbevestigingen en andere uitgaven als "Uitgaven", zodat je ze gemakkelijk kan vinden.
  • Archiveer oudere e-mails in Evernote die je graag bij je wil hebben ter referentie, samen met ander gerelateerde content.

Hoe voeg ik Evernote notities toe aan Outlook email

Hoe voeg ik Evernote notities toe aan Outlook email

Voeg een Evernote notitie toe aan de concept van een e-mail:

• Windows

1. Open het concept van een e-mail
    2. Klik op het Evernote icoon in de strook
    3. Selecteer een Evernote notitieboek uit de lijst of zoek naar een specifieke notitie
    4. Klik op de notitie die je toe wil voegen en klik op Ga verder
  • Outlook in een browser

1. Open het concept van een e-mail
    2. Klik op het Evernote icoon in de bewerkbalk
    3. Selecteer een Evernote notitieboek uit de lijst of zoek naar een specifieke notitie
    4. Klik op de notitie die je toe wil voegen en klik op Ga verder

Evernote notities verschijnen als fragmenten in je e-mail. Ontvangers kunnen de inhoud van een notitie gemakkelijk bekijken.

Opmerking: Iedereen die deze mail of de URL van de gedeelde notitie ontvangt, kan de content inzien. Je kan de rechten tot de gedeelde notitie altijd intrekken via elk Evernote apparaat. Meer informatie

Evernote voor Outlook opties

Je kan een standaard notitieboek om e-mails in op te slaan, of je kan Evernote het laatste notitieboek automatisch laten gebruiken om ze in op te slaan. Je kan ook specifieke labels automatisch laten toevoegen elke keer dat je een e-mail opslaat. Om de standaardopties te wijzigen:

1. Selecteer je een e-mail
  2. Klik je op Opties of de optieknop (gereedschap) in het Evernotemenu

Veelgestelde vragen

Hoe installeer ik Evernote voor Outlook?

1. Log in bij Outlook.com of je Office 365 account.
  2. Ga naar Evernote in de Microsoft AppSource.
  3. Klik op Nu downloaden.

Welke Outlook versies worden er door Evernote voor Outlook ondersteund?

Evernote voor Outlook is op dit moment beschikbaar voor:

• Nieuwe Outlook.com gebruikers in Noord-Amerika: Outlook 2019 (Mac en Windows), Outlook 2016 (Mac en Windwos), Outlook 2013 (Windows), Outlook 2010 (Windows), Outlook op het Web.
  • Office 365 gebruikers: Outlook 2019 (Mac en Windows), Outlook 2016 (Mac en Windows), Outlook 2013 (Windows), Outlook 2010 (Windows), Outlook op het Web, Outlook voor iOS, Outlook voor Android.

Wat als ik de optie niet zie om de Evernote voor Outlook add-on te installeren? Wat als de add-on grijs is?

De Outlook Clipper add-in is gebouwd voor Outlook 2016 (Mac en Windows), Outlook 2013 (Windows), Outlook 2010 (Windows), Outlook.com en Office 365 met een e-mailadres dat gehost wordt op een Microsoft Exchange server.

Als je de 'Beheer Add-Ins' of 'Beheer Apps' opties niet ziet, controleer dan het volgende:

• Beheerder heeft beperkte add-in toegang: Controleer je beheerders e-mailaccount om te zien of ze beperkte gebruikersinstellingen hebben die het laden van een add-in verbieden. Dit is een vaak voorkomende situatie en de beheerder van je e-mailaccount kan je toegang geven tot add-ins voor de Outlook Clipper add-in.
  • Outlook/Exchange server verbiedt add-ins: Sommige Exchange servers verbieden add-ins. Controleer dit bij je e-mailaccountbeheerder voor meer details.
  • Op-locatie Exchange omgeving: De add-in wordt op dit moment niet wordt met een terminal of een server omgeving op locatie.
  • Outlook app, maar geen Microsoft Exchange: Outlook is een e-mailapp, maar geen e-mailprovider. Je e-mail moet gehost worden op een Microsoft Exchange server om de Outlook integratie met Clipper toe te kunnen passen. Als je niet zeker weet wat je gebruikt, neem dan contact op met de beheerder van je e-mailaccount.

Wat als ik Evernote voor Outlook niet in mijn Outlook app?

Je hebt Evernote voor Outlook in je account niet ingeschakeld. Je kan Evernote voor Outlook inschakelen in de Office store. Wanneer de add-in op je computer ingeschakeld hebt, dan is het beschikbaar in alle geschikte Outlook apps waarbij je ingelogd bent met je account.

Opmerking: Als je Evernote voor Outlook ingeschakeld hebt, maar de add-in in Outlook voor iOS niet kan gebruiken, bevestig dan dat je de nieuwste Outlook voor iOS app gebruikt met een geldig Office 365 account. Microsoft biedt geen add-in ondersteuning aan in Outlook voor iOS met Outlook.com accounts.

In mijn iOS of Android app staat Evernote voor Outlook ingeschakeld terwijl ik dit niet ingeschakeld heb. Hoe kan dat?

Als je Evernote voor Outlook on Mac, Windows of het web al ingeschakeld hebt, dan wordt de add-in automatisch beschikbaar in Outlook op je mobiele apparaat.

Waarom zie ik de optie niet om Evernote notities aan mijn e-mail toe te voegen?

Als je Outlook 2016 op Mac of Outlook voor iOS of Android gebruikt, kan je geen Evernote notities aan je e-mails toevoegen. Deze optie is alleen beschikbaar in Outlook voor Windows en Outlook op het Web.

Kunnen mensen die Outlook niet gebruiken of geen Evernote accounts hebben e-mails bekijken waarin Evernote notities toegevoegd zijn?

Ja .Iedereen die een e-mail ontvangt waarin een notitie toegevoegd is, kan op het Evernote knipsel in de e-mail klikken om de content te bekijken.

Kan ik team notities van het Evernote Teams account van mijn bedrijf toevoegen?

Ja, zolang jij de eigenaar van het team notitieboek bent of 'Bewerk en nodig uit' rechten voor het team notitieboek waar de notities uit komen.

Sleutelwoorden:

• evernote voor outlook
  • evernote outlook
  • microsoft office
  • microsoft outlook
  • office
  • outlook
  • outlook 365
  • outlook add-in
  • outlook app
  • outlook online
  • outlook plug in
  • outlook plug-in
  • outlook plugin
  • plug in
  • plugin