Hoe gebruik je Evernote voor Apple Watch

Installeer Evernote op je Apple Watch

Apple Watch hero

Om Evernote op je Apple Watch te installeren:

1. Open de Apple Watch applicatie op je iPhone
  2. Tik op My Watch
  3. Tik op Evernote en tik daarna op de schakelaar om Evernote te installeren.
  4. Wanneer de installatie gelukt is, tik je om de Evernote app via Apple Watch te openen

Verken het startscherm

Vanuit het Apple Watch-startscherm kan je notities maken en zoeken Evernote en enkele van je meest recentelijk bekeken notities doorlopen.

Apple Watch-home

Dicteer notities

1. Tik op de groene plus (+) knop
  2. Spreek in om je notities in tekst om te zetten
  3. Tik op Sla op

Notities worden automatisch met Evernote gesynchroniseerd en kunnen vanaf elke desktop-, telefoon- of tablet-app worden bewerkt.

Zoek notities

1. Tik op het vergrootglas.
  2. Tik op de microfoon en spreek daarna je zoektermen in.
  3. Gebruik de digitale kroon om door zoekresultaten te bladeren (de eerste vijf worden getoond). Gebruik Handoff om meer resultaten te bekijken op je iPhone.
  4. Tik op een notitie om deze te bekijken. Gebruik Handoff om de volledige notitie op je telefoon weer te geven.

Op je Apple Watch kan je taken afvinken en gescande visitekaartjes bekijken.

Apple Watch-contacten en -checklists

Voeg herinneringen toe

Apple Watch herinneringen

1. Tik op de groene plus (+) knop
  2. Gebruik je stem om nieuwe herinneringen toe te voegen
  3. Tik op de blauwe alarmklok om een tijdstip in te stellen: Vandaag, Morgen, Volgende Week of Volgende Maand.
  4. Tik op Sla op
  5. Je hebt drie opties bij het verschijnen van notificaties voor herinneringen:
    • Markeer als Gereed
    • Snooze
    • Bekijk

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vereisten van Evernote voor de Apple Watch?

• iPhone 5 of nieuwer model
  • iOS 8.2 of hoger
  • De laatste versie van Evernote voor iOS (7.6.6 of hoger)
  • Bluetooth is ingeschakeld en aan je Apple Watch gekoppeld
  • Je moet ingelogd zijn bij je Evernote account op je iPhone

Welke talen worden door Evernote Apple Watch ondersteund?

Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Pools, Russisch, Spaans, Zweeds, Catalaans, Tsjechisch, Deens, Fins, Kroatisch, Indonesisch, Koreaans, Maleis, Nederlands, Braziliaans Portugees, Portugees, Roemeens, Thais, Turks, Vietnamees, Vereenvoudigd Chinese, Traditioneel Chinees

Kan ik zakelijke notities bekijken?

In de huidige versie worden zakelijke notities niet ondersteund.

Kan ik mijn Evernote notitieboeken en snelkoppelingen bekijken?

Toegang tot Evernote notitieboeken en snelkoppelingen is momenteel niet beschikbaar.

Sleutelwoorden:

• apple watch
  • handoff
  • iphone
  • watch
  • draagbaar apparaat
  • wearables
  • polshorloge