Hoe gebruik je Evernote voor Apple Watch

< Vorige / Volgende >

Hoe gebruik je Evernote voor Apple Watch

Installeer Evernote op je Apple Watch

Apple Watch hero

Om Evernote op je Apple Watch te installeren:

1. Open de Apple Watch applicatie op je iPhone.
  2. Tik op Mijn Watch
  3. Tik op Evernote en tik daarna op de schakelaar om Evernote te installeren.
  4. Wanneer de installatie gelukt is, tik je om de Evernote app via Apple Watch te openen.

Verken het startscherm

Je kan nieuwe notities aanmaken en bijgewerkte notities bekijken in het thuisscherm van de Apple Watch.

Apple Watch-home

Maak tekstnotitie aan

1. Tik op de groene plus (+).
  2. Tik op de microfoon om een memo aan je notitie toe te voegen, of tik op de krabbelknop om tekst in te voeren via scribble.
  3. Tik op Sla op om op te slaan, of tik op de blauwe wekker om een herinnering aan te maken.

Notities worden automatisch met Evernote gesynchroniseerd en kunnen vanaf elke desktop-, telefoon- of tablet-app worden bewerkt.

Maak audionotities

1. Tik op de microfoon.
    2. Neem geluid op. Tik op de rode stopknop wanneer je klaar bent.
    3. Tik op Sla op om de opname in een notitie op te slaan, of tik op Annuleer om de opname te verwijderen.

Voeg herinneringen toe

Apple Watch herinneringen

1. Tik op de groene plus (+).
  2. Gebruik je stem om nieuwe herinneringen toe te voegen.
  3. Tik op de blauwe alarmklok om een tijdstip in te stellen: Vandaag, Morgen, Volgende Week of Volgende Maand.
  4. Tik op Opslaan.
  5. Je hebt drie opties bij het verschijnen van notificaties voor herinneringen:
    • Markeer als Gereed
    • Snooze
    • Bekijk

Bekijk de ingescande visitekaartjes in Evernote en update checklists.

Apple Watch-contacten en -checklists

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vereisten van Evernote voor de Apple Watch?

• iOS 10 of hoger
  • Nieuwste versie van Evenrote voor iOS
  • Bluetooth is ingeschakeld en iPhone is gekoppeld aan Apple Watch
  • Ingelogd bij je Evernote account op je iPhone

Welke talen worden door Evernote Apple Watch ondersteund?

Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Pools, Russisch, Spaans, Zweeds, Catalaans, Tsjechisch, Deens, Fins, Kroatisch, Indonesisch, Koreaans, Maleis, Nederlands, Braziliaans Portugees, Portugees, Roemeens, Thais, Turks, Vietnamees, Vereenvoudigd Chinese, Traditioneel Chinees

Kan ik zakelijke notities bekijken?

In de huidige versie worden zakelijke notities niet ondersteund.

Kan ik mijn Evernote notitieboeken bekijken?

Toegang tot Evernote notitieboeken is momenteel niet beschikbaar.

Sleutelwoorden:

• apple watch
  • iphone
  • watch
  • draagbaar apparaat
  • wearables
  • polshorloge