Alles over het gebruik van de Microsoft Outlook Clipper (add-in) om e-mails in Evernote op te slaan

Alles over het gebruik van de Microsoft Outlook Clipper (add-in) om e-mails in Evernote op te slaan
< Vorige / Volgende >

Alles over het gebruik van de Microsoft Outlook Clipper (add-in) om e-mails in Evernote op te slaan

Deze functie wordt alleen ondersteund in Microsoft Outlook 2010 en 2013 voor Windows en wordt niet langer ondersteund in de nieuwe Evernote voor Windows.

De Evernote Clipper voor Microsoft Outlook (wordt door Microsoft ook wel de Evernote add-in voor Outlook genoemd) wordt automatisch geïnstalleerd wanneer je Evernote voor Windows download. De clipper biedt een snelle en gemakkelijke manier om Outlook e-mails direct in je Evernote account op te slaan.

Als je de Outlook Clipper niet in je berichtenbalk kan vinden, controleer dan het volgende:

• Of Evernote voor Windows op je computer geïnstalleerd is
  • Of Outlook 2010 of 2013 op je computer geïnstalleerd is
  • Of de Outlook Clipper een actief ingeschakelde Outlook add-in is

Schakel de Outlook Clipper in:

1. Open Outlook en selecteer Bestand > Opties > Add-Ins
  2. Zorg er voor dat 'Evernote Outlook Contact Connector' en 'Evernote.Outlook' allebei aangevinkt zijn bij de 'Actieve Application Add-ins'
  3. Selecteer 'COM Add-ins' in het dropdown menu en klik op Ga
  4. Vink de twee Evernote boxen aan in 'Add-Ins beschikbaar'
  5. Het kan zijn dat je Outlook moet herstarten voordat de Outlook Clipper  ingeschakeld wordt

Als je de Outlook Clipper niet onder de 'Add-Ins' ziet staan, kan het zijn dat je Evernote opnieuw moet installeren.

Opnieuw installeren Evernote:

1. Selecteer Bestand > Sluit om de Evernote app af te sluiten
  2. Klik op de Start knop om je 'Start' menu te openen
  3. Ga naar Controlepaneel > Programma's > Programma's en Functies
  4. Selecteer Evernote > Deïnstalleer
  5. Herstart je computer
  6. Sluit Internet Explorer en Outlook (indien geopend)
  7. Installeer de oudere versie van Evernote.

Sleutelwoorden:

• mail naar evernote
  • e-mails naar evernote
  • microsoft outlook
  • outlook
  • outlook add in
  • outlook add-in
  • outlook addin
  • outlook clipper
  • outlook e-mails
  • outlook foutmelding
  • outlook plug in
  • outlook plug-in
  • outlook plugin
  • outlook sync
  • sla e-mail op
  • sla e-mails op
  • verstuur e-mails
  • sync outlook
  • sync met outlook