Alles over het heractiveren van een Evernote Business account

Alles over het heractiveren van een Evernote Business account

Alles over het heractiveren van een Evernote Business account

Deactiveer het Evernote Business account

Een account manager van een Evernote Business account kan het account deactiveren door de volgende stappen uit te voeren:

• 1. Maak een backup van je zakelijke notities

Vanaf het moment dat een Evernote Business account gedeactiveerd is, kan niemand binnen het bedrijf, inclusief de account manager, de zakelijke notities of notitieboeken meer bekijken. Daarom is het slim als gebruikers zakelijke content die zij willen bewaren voor het einde van de laatste betaalperiode kopiëren naar hun persoonlijke notitieboeken.

Wanneer zakelijke notities naar persoonlijke notitieboeken gekopieerd worden, wordt alleen de content van de notities gedupliceerd. De notitiegeschiedenis en zakelijke labels die bij deze notities horen, worden niet gekopieerd.

Opmerking: Het kopiëren en verplaatsen van zakelijke notitieboeken en persoonlijke notitieboeken wordt op dit moment alleen ondersteund door Evernote voor Windows Desktop en Evernote voor Mac.

Alle gebruikers kunnen zakelijke notities naar een persoonlijk notitieboek kopiëren via de volgende stappen:

1. Open een zakelijk notitieboek
    2. Selecteer de notitie(s) die je wil kopiëren, selecteer Notitie > Kopieer naar Notitieboek... in de menubalk
    3. Selecteer het persoonlijke notitieboek waar je de zakelijke notities in wil plaatsen

Tip:

Om verschillende notities naar een los notitieboek te kopiëren, open je het notitieboek en volg je de volgende tips:

• Om meerdere notities te selecteren, selecteer je de eerste notitie en vervolgens houd je Ctrl (Windows) of Command (Mac) ingedrukt terwijl je de andere gewenste notities selecteert
    • Om alle notities te selecteren, selecteer je Bewerk > Selecteer alles in het dropdown menu

Als account manager kan je alle zakelijke notitieboeken vanuit de beheerconsole exporteren, zelfs die nog niet gedeeld zijn.

Meer informatie over het exporteren en importeren van belangrijke notities en notitieboeken

Als je zakelijke notities uit je Evernote Business account wil verwijderen, verwijder je de zakelijke notities gewoon en leeg je het zakelijke notitieboek 'Prullenbak' vanuit de beheerconsole.

Zorg er voor dat alle content die je wil bewaren naar je persoonlijke notitieboeken gekopieerd zijn of geëxporteerd zijn naar je computer voordat je de prullenbak leegt. Wanneer notities uit je prullenbak verwijderd worden, is de content niet meer beschikbaar (zelfs niet voor Evernote Support). Wees dus voorzichtig met het verwijderen van notities, gooi ze alleen weg als je zeker weet dat je ze echt niet meer nodig hebt.

• 2. Deactiveer het account

Wanneer zakelijke notities weggehaald zijn uit het zakelijke account, dan ben je er klaar voor om je Evernote Business account te deactiveren.

Doe het volgende om je Evernote Business account te deactiveren:

1. Log in bij Evernote Web, klik op je naam en selecteer 'Beheerconsole' in het pop-up menu
    2. Selecteer de tab 'Betaalinformatie' en klik op Annuleer Evernote Business account

Wanneer je jouw Evernote Business account gedeactiveerd hebt, heb je nog steeds toegang tot de zakelijke content tot het einde van je betaalperiode (maandelijkse of jaarlijkse cyclus). Aan het eind van de betaalperiode worden jij en alle andere gebruikers uiet het zakelijke account verwijderd en wordt het account teruggezet naar Evernote Basic. Gebruikers die al Plus of Premium gebruikten, en nog meer dan één maand over hadden voor ze lid werden van het zakelijke account, kunnen de code gebruiken die ze ontvingen toen ze lid werden van Evernote Business.

Wil je jouw Evernote Business account eerder deactiveren?

Als je jouw Evernote Business voor het eind van de betaalperiode wil verwijderen, moet je contact opnemen met ons Account Executive team.

1. Voltooi stappen 1-2 hierboven
    2. Ga naar de beheerconsole en verwijder alle gebruikers uit de Business (iedereen behalve jezelf, de laatste account manager)
    3. Neem contact met ons op voor al je vragen

Restitutiebeleid

Bekijk onze policy over terugbetalen hier.

Heractiveer het Evernote Business account

1. Ga naar de Evernote Business registratiepagina.
  2. Probeer een nieuw Evernote Business account te maken met het e-mailadres dat bij het gedeactiveerde Evernote Business (alleen account manager) hoort. Je ziet dan de melding dat dit e-mailadres al bij een gedeactiveerd Evernote Business account hoort en je krijgt de optie om een nieuw account aan te maken of het oude account te heractiveren.
  3. Selecteer Heractiveer account en voer je betaalinformatie op het volgende scherm in. Je krijgt de optie om andere gebruikers uit te nodigen nadat je betaalinformatie bijgewerkt is. Opmerking: als je voor je account betaalde via een factuur en er geen open seats zijn, dan wordt je naar de pagina met je profiel doorgestuurd.

Sleutelwoorden:

• annuleren
  • annuleer een bedrijf
  • business-account annuleren
  • annuleer zakelijk account
  • verwijder zakelijk account
  • sluit een Evernote bedrijf
  • sluit mijn bedrijf
  • opheffen
  • business-account deactiveren
  • deactiveren
  • verlaat een Evernote bedrijf
  • verlaten
  • ik verlaat een Evernote bedrijf
  • ik verlaat een Evernote bedrijf