Alles over het heractiveren van een Evernote Business account

Alles over het heractiveren van een Evernote Business account

Alles over het heractiveren van een Evernote Business account

Deactiveer het Evernote Business account

Een account manager van een Evernote Business account kan het account deactiveren door de volgende stappen uit te voeren:

  • 1. Maak een backup van je zakelijke notities

    Wanneer een Evernote Business account gedeactiveerd is, heeft iedereen in de business, inclusief de accounbeheerders, geen toegang meer tot de zakelijke notities en notitieboeken. Daarom moet je alle zakelijke content voor het einde van de laatste betaalperiode exporteren, als je de content wil bewaren. Als accountbeheerder kan je alle zakelijke notitieboeken vanuit de beheerconsole exporteren, zelfs als iets neit gedeeld is. Als je over een persoonlijk account beschikt, kan de geëxporteerde zakelijke content naar dit account exporteren. Meer informatie >>

    Opmerking: Als je zakelijke notities uit je Evernote Business account wil verwijderen, verwijder dan je zakelijke notities en leeg de Prullenbak vanuit de beheerconsole. Zorg er voor dat alle content, die je wil bewaren, naar je persoonlijke notitieboeken gekopieerd is of geëxporteerd is naar je computer voordat je de prullenbak leegt. Wanneer notities uit je prullenbak verwijderd worden, is de content niet meer beschikbaar (zelfs niet voor Evernote Support). Wees dus voorzichtig met het verwijderen van notities, gooi ze alleen weg als je zeker weet dat je ze echt niet meer nodig hebt.

  • 2. Deactiveer het account

    Wanneer zakelijke notities weggehaald zijn uit het zakelijke account, dan ben je er klaar voor om je Evernote Business account te deactiveren.

    Doe het volgende om je Evernote Business account te deactiveren:

    1. Ga naar de pagina 'Betaalgegevens' in de beheerconsole
    2. Klik op Annuleer je Evernote Business account

    Wanneer je jouw Evernote Business account gedeactiveerd hebt, heb je nog steeds toegang tot de zakelijke content tot het einde van je betaalperiode. Aan het eind van de betaalperiode worden jij en alle andere gebruikers uit het zakelijke account verwijderd.

    Opmerking: Evernote Business accounts die voor 15 september 2017 aangemaakt zijn, worden het account teruggezet naar Evernote Basic. Gebruikers die al Plus of Premium gebruikten, en nog meer dan één maand over hadden voor ze lid werden van het zakelijke account, kunnen de code gebruiken die ze ontvingen toen ze lid werden van Evernote Business.

    Wil je jouw Evernote Business account eerder deactiveren?

    Als je jouw Evernote Business voor het eind van de betaalperiode wil verwijderen, moet je contact opnemen met Evernote Support.

    1. Voltooi stappen 1-2 hierboven
    2. Ga naar de beheerconsole en verwijder alle gebruikers uit de Business (iedereen behalve jezelf, de laatste account manager)
    3. Neem contact met ons op voor al je vragen

    Restitutiebeleid

    Bekijk onze policy over terugbetalen hier.

Heractiveer het Evernote Business account

Evernote Business accountbeheerder kunnen het Business account heractiveren door de volgende stappen uit te voeren:

  1. Ga naar de pagina 'Betaalgegevens' in de beheerconsole
  2. Klik op Heractivieer je Business account

LANGUAGES_ALL

Sleutelwoorden:

  • annuleren
  • annuleer een bedrijf
  • business-account annuleren
  • annuleer zakelijk account
  • verwijder zakelijk account
  • sluit een Evernote bedrijf
  • sluit mijn bedrijf
  • opheffen
  • business-account deactiveren
  • deactiveren
  • verlaat een Evernote bedrijf
  • verlaten
  • ik verlaat een Evernote bedrijf
  • ik verlaat een Evernote bedrijf
Video afspelen, %{current} van %{total}
Video %{current} van %{total}