Alles over het in één keer delen van verschillende zakelijke notitieboeken

Alles over het in één keer delen van verschillende zakelijke notitieboeken

Alles over het in één keer delen van verschillende zakelijke notitieboeken

Je kan één of meer zakelijk notitieboeken met iemand via een uitnodiging delen en ze ook rechten om te 'bewerken', 'bekijken' en/of 'anderen uit te nodigen'.

Voorbeelden van mensen die misschien verschillende notitieboeken met anderen binnen het bedrijf willen delen zijn:

• Een HR-afdeling deelt een set van notitieboeken, zoals "Werknemersbeloningen', 'Zorgverzekeringen' en 'Terugbetalingen' met een nieuwe werknemer op de eerste werkdag.
  • Een Marketing Manager deelt een set van notitieboeken, zoals 'Handleiding voor opmaak en sjablonen', 'App iconen' en 'UX richtlijnen' met alle productontwerpers.
  • Een verkoopmedewerker deelt met andere mensen in haar team alle notitieboek die gerelateerd zijn aan een verkoopidee, inclusief 'Notulen', 'Productinformatie', en 'E-mailverkeer'.

Deel verschillende notitieboeken

Deel verschillende zakelijke notitieboeken in één keer

1. Open de business home, selecteer bovenin het Mensen tabblad en selecteer iemand in de lijst van mensen in je Evernote Business bedrijfsaccount
  2. Klik op Nodig uit voor notitieboek in het profiel van die persoon
  3. Selecteer één of meer notitieboeken in de lijst met zakelijke notitieboeken die je kan delen
  4. Selecteer het toegangsniveau dat jij wil toekennen aan het gedeelde notitieboeken
  5. Klik op Uitnodigen en de notitieboeken verschijnen in het account van de ontvanger. De ontvanger ontvangt dan een e-mail waarin aangegeven wordt dat deze notitieboeken aan zijn/haar account toegevoegd worden.

LANGUAGES_ALL EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id