Vind wat je nodig hebt

< Vorige / Volgende >

Vind wat je nodig hebt

Alles in Evernote is doorzoekbaar, inclusief de content van notities, notitieboeken, labels en bijlagen. De Evernote zoekmachine helpt je met alles te zoeken, er zijn veel manieren om te vinden wat jij zoekt.

Je kan voor notities en notitieboeken zoeken met:

• Sleutelwoorden of labels
  • Contactinformatie in visitekaartjes
  • Handgeschreven of getypte tekst in foto's
  • Tekst in bijgevoegde documenten en PDF's
  • Notitieboeken die collega's met je gedeeld hebben
  • Teamleden in jouw bedrijf die meer weten over een bepaald onderwerp
  • Notitie-gerelateerde internet zoekresultaten (met Evernote Web Clipper)

Je kan in je hele Evernote-account zoeken, of filteren op notitieboek, aanmaak- of updatedatum en zelfs op de geografische locatie waar de notitie gemaakt was. Als je een bepaalde zoekactie vaker gebruikt, kan je die ook opslaan en toevoegen aan je snelkoppelingen zodat het nog sneller gaat. Je kan ook gebruik maken van geavanceerde zoeksyntax om gedetailleerder te zoeken.

Hoe doorzoek ik notities, notitieboeken en chats?

• Zoek naar notities: Typ je zoektermen in de zoekbalk bovenin het scherm.
  • Zoek naar notitieboeken: Selecteer Notitieboeken in het linker menu en voer je zoektermen in het zoekveld in.
  • Zoek naar notitieboeken in het teams account (alleen Evernote Teams): Selecteer 'Notitieboeken' in het linker menu. Daarna selecteer je de 'Alle Teams notitieboeken' knop onderaan de notitieboeklijst en typ je de zoekopdracht in.

Er zijn nog meer manieren om je werk in Evernote te vinden

Zoeksuggesties

De zoekfunctie in Evernote geeft automatisch de meest recente zoekopdrachten, opgeslagen zoekopdrachten, en geeft je terwijl je typt labels en notebooks op basis van de termen die je in het zoekveld invoert.

Zoek opties

Om de omvang van je zoekopdracht te verkleinen kan je filteren op notitieboeken, datum van aanmaken of update of op geografische locatie van het aanmaken van de notitie. Meer informatie

Meer tips

Nog meer manieren om te vinden wat je zoekt in Evernote:

• Opgeslagen zoekopdrachten: Sla vaak gebruikte zoektermen en filters op als Snelkoppeling om er snel bij te kunnen. Meer informatie
  • Snelkoppelingen: Maak en sla links naar notities, notitieboeken en veel gezochte labels en termen op. Meer informatie
  • Geavanceerd zoeken: Gebruik speciale zoektermen voor meer gedetailleerde zoekopdrachten. Vaak gebruikte combinaties van deze zoektermen kunnen opgeslagen en hergebruikt worden. Meer informatie

Sleutelwoorden:

• experts
  • zoek experts
  • gerelateerde resultaten
  • zoek in bijlagen
  • doorzoek Evernote Business