Alles over het lid worden van het Evernote Business bedrijfsaccount

Alles over het lid worden van het Evernote Business bedrijfsaccount

Alles over het lid worden van het Evernote Business bedrijfsaccount

Evernote Business helpt jou en je team om productief te blijven door het gemakkelijk te maken om informatie te verzamelen, al jouw kennis te delen en te ontdekken wat je team al weet.

Doe het volgende om lid te worden van het Evernote Business bedrijfsaccount:

1. Word lid van het Evernote bedrijfsaccount
  2. Voeg je zakelijke e-mailadres toe en maak een zakelijk profiel aan
  3. Download en installeer Evernote overal
  4. Verken de business home en voeg gedeelde zakelijke notitieboeken toe aan jouw account
  5. Maak zakelijke content

1. Word lid van het Evernote bedrijfsaccount

Controleer twee dingen voordat je begint:

1. Zorg er voor dat je Evernote bedrijfsaccount bestaat. Opmerking: Als het Evernote Business account niet aangemaakt is, neem dan voor meer informatie contact op met de IT afdeling van jouw bedrijf of de aangewezen Evernote account manager. Als jij de account manager bent, moet het bedrijfsaccount aanmaken.

2. Als je bedrijf een Evernote account aangemaakt heeft, vraag dan om een uitnodiging om lid te kunnen worden van het account.

Alles over het lid worden van het Evernote bedrijfsaccount

Of je nu al een bestaand Evernote account hebt of nieuw bent bij Evernote, zal je lid moeten worden van het Evernote bedrijfsaccount om gebruik te kunnen maken van alle functies van Evernote Business. Je zal (a) in moeten gaan op een uitnodiging om lid te worden van het Evernote bedrijfsaccount of (b) een uitnodiging moeten aanvragen als je geen uitnodiging ontvangen hebt.

a. Ga op een uitnodiging in

Als je een uitnodigingsmail van de account manager ontvangen hebt om lid te worden van het Evernote bedrijfsaccount, klik je gewoon op Accepteer uitnodiging.

b. Als je geen uitnodiging van de Evernote account manager ontvangen hebt

Als je geen uitnodigingsmail gekregen hebt, neem dan even contact op met de Evernote account manager van jouw bedrijf. Als de account manager automatisch goedkeuren ingeschakeld heeft voor het bedrijfsaccount, kan je lid worden met het e-mailadres van jouw bedrijf.

Opmerking: Als je een bericht ontvangt dat aangeeft dat het e-mailadres dat je ingevoerd hebt al voor een ander account gebruikt wordt, dan is er een grote kans dat je dat e-mailadres al een keer gebruikt hebt om een ander Evernote account aan te maken of dat het voor een ander bedrijf gebruikt is. Log in bij dat andere Evernote-account en wijzig het e-mailadres naar iets dat momenteel niet geassocieerd wordt met Evernote. Hierdoor is het eerste e-mailadres beschikbaar voor het nieuwe account.

Meer informatie over het wijzigen van login e-mailadres van je account

Log in bij Evernote en upgrade naar Evernote Business of maak een nieuw account aan

Word lid als een bestaande gebruiker of maak een nieuw account aan

Wanneer je de uitnodiging ontvangen hebt, klik dan op de link in de e-mail om de uitnodiging te accepteren. Log in met je bestaande account of maak een nieuwe aan:

a. Bestaande Evernote gebruikers

Als je op dit moment Evernote gebruikt, klik je op Gebruik een bestaand Evernote account, log je daarna in met je bestaande Evernote account en vul je de velden in. Je persoonlijke account krijgt dan automatisch een update naar Business wanneer je lid wordt van het Evernote bedrijfsaccount.

Hier zijn een paar voordelen van het upgraden van een bestaand Evernote account (i.p.v. het aanmaken van een nieuwe) wanneer je lid wordt van een Evernote bedrijfsaccount:

• Meer uploads, offline notities en andere voordelen van Evernote Business
  • Maak en zoek zakelijke en persoonlijke notities in één account zonder je persoonlijke notities met anderen te delen

b. Nieuwe Evernote gebruikers

Als je een nieuwe gebruiker bent, zal je een nieuw Evernote account aan moeten maken. Voer je persoonlijke e-mailadres in, je volledige naam, maak een wachtwoord aan en klik op Word lid van Business. Je nieuwe Evernote account wordt automatisch onderdeel van het Evernote bedrijfsaccount.

2. Voeg je zakelijke e-mailadres toe en maak een zakelijk profiel aan

Nadat je lid geworden bent van het Evernote account van jouw bedrijs, is het slim om een zakelijk e-mailadres aan je account toe te voegen. Dit zorgt er voor dat de zakelijke notities die je wil delen door je zakelijke e-mailadres gedeeld worden en zo blijft je persoonlijke e-mailadres privé.

Voeg je zakelijke e-mailadres toe

Om een zakelijk e-mailadres toe te voegen, selecteer Evernote Account-instellingen > Beveiligingsoverzicht.

Maak een zakelijk profiel aan

Het is slim om een zakelijk profiel aan te maken zodat anderen kunnen zien wie jij bent en waar je aan werkt wanneer ze door de profielen in de Evernote Business Home browsen. Dit maakt het gemakkelijker om mensen te vinden en informatie en expertise binnen een bedrijf te delen.

Selecteer Evernote Accountsinstellingen > Zakelijk profiel om een zakelijk account aan te maken.

Profiel bewerken

Jouw zakelijke profiel bewerken

Profiel weergegeven

Hoe je profiel er voor anderen uitziet

3. Download en installeer Evernote overal

Wanneer je Evernote op al je apparaten installeert, kan je notities, webknipsels, bestanden en afbeeldingen aanmaken en synchroniseren:

• Maak foto's en noteer ideeën op je telefoon en bekijk ze later op je pc
  • Voer notities in en voeg contracten toe op je laptop en lees alles later door op je tablet
  • Voeg reisbevestigingen en plannen toe op je computer en log tijdens je reis in bij Evernote Web in een webbrowser om de details door te nemen

Download Evernote op al je apparaten

Log in bij Evernote op al je apparaten met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord zodat je notities gemakkelijk kan aanmaken en synchroniseren.

Download Evernote

Download EvernoteDownload en installeer Evernote op computers en mobiele apparaten

Log in to your accountLog in bij je Evernote-account op elk apparaat

4. Verken de business home en voeg gedeelde zakelijke notitieboeken toe aan jouw account

In de Business Home kan je in alle notities en notitieboeken zoeken die met het Evernote account van je bedrijf gedeeld zijn en de profielen van je collega's bekijken. Om de Business Home te verkennen klik je op de naam van het Evernote account van je bedrijf in de Evernote zijbalk of het thuisscherm op je mobiele apparaat.

Om notities toe te voegen of te bewerken in een gedeeld zakelijk notitieboek of gedeelde zakelijke notitieboeken offline te bekijken, klik je op de + Word lid van notitieboek knop in de Business Home. De notitieboeken waar jij lid van bent verschijnen dan in het Evernote account op al je apparaten.

5. Maak je zakelijke content

1. Maak een nieuw zakelijk notitieboek aan om belangrijke werkgerelateerde content te ordenen van bijvoorbeeld Onderzoek, Notulen of Ontvangstbewijzen

2. Voeg een nieuwe notitie toe aan het zakelijke notitieboek

Zakelijke notities kunnen alles bevatten dat belangrijk is voor je werk; Evernote Business maakt het gemakkelijk om informatie en ideeën vast te leggen en te delen met je collega's.

Meer informatie over het aanmaken van notitieboeken en notities

Een paar ideeën om je op weg te helpen:

Maak foto's van bonnetjes

Gebruik Web Clipper om artikelen op te slaan

Voeg werkbladen, rapporten en pdf-bestanden toe en deel ze

Stuur e-mails door en sla ze rechtstreeks op in Evernote

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Sleutelwoorden:

• voeg jouw zakelijke e-mailadres toe
  • uitnodiging
  • uitgenodigd
  • lid worden