Evernote voor Salesforce: Wat betekent "deel met het team"?

< Vorige / Volgende >

Evernote voor Salesforce: Wat betekent "deel met het team"?

Wanneer je een notitie in Evernote voor Salesforce vastpint, wordt de notitie met je hele team gedeeld. Dit geeft je Salesforce collega's de mogelijkheid om alle notities te bekijken die je vastgepind hebt zonder de verschillende delen regels in Evernote te hoeven gebruiken.

Wat betekent het wanneer een notitie "gedeeld is met het team"?

Wanneer een notitie vastgezet is in Salesforce, is het met het team gedeeld. Dit betekent dat het zichtbaar is voor je Salesforce collega's, ongeacht of ze normaalgesproken wel of geen toegang hebben tot de notitie op basis van Evernote rechten.

Kunnen anderen naar de notitie zoeken?

Nee. Als de zoekopdracht van de gebruiker de notitie niet gevonden heeft voor het delen, dan is de notitie daarna ook niet vindbaar. Er zijn maar twee manieren voor een gebruiker om een notitie te bekijken als hun enige toegang is door het delen: 1) via Salesforce notitiekaart of 2) via een directe notitielink.

Verschijnt de gedeelde notitie in de "Alle Notities" lijst in Evernote?

Nee.

Kunnen anderen de notitie bewerken?

Nee. Als een gebruiker alleen toegang heeft via het Salesforce delen, dan heeft die gebruiker alleen weergave-rechten.

Is er een manier om de status van een gedeelde notitie terug te draaien?

Ja. Evernote accountbeheerders kunnen dit doen in de beheerconsole in Evernote. Om notities niet meer te delen, klik je op Notities in het linker menu in de beheerconsole, selecteer je "Gedeeld via Salesforce" in het dropdownmenu onder de zoekbox en zoek je naar de notitie die je niet meer wil delen. Nadat je de notitie gevonden hebt, selecteer je de notitie en klik je op Stop delen.

Wordt een vastgepinde notitie automatisch gedeeld?

Nee. Als je een notitie vastpint waar je geen uitnodigen rechten voor hebt, dan wordt de notitie niet automatisch met de notitie in je team gedeeld. In dat geval, als de gebruiker geen weergave rechten heeft tot de notitie, is de Salesforce notitiekaart niet zichtbaar.

Sleutelwoorden:

• evernote business voor salesforce
  • evernote voor salesforce
  • sales force
  • salesforce