Alles over het beheren van zakelijke content in de beheerconsole

Alles over het beheren van zakelijke content in de beheerconsole

Alles over het beheren van zakelijke content in de beheerconsole

Screenshot van beheerconsole

De Evernote Business accountbeheerder is bevoegd om alle zakelijke content te beheren door middel van de beheerconsole, zoals Spaces, notitieboeken, notities, labels en de prullenbak.

Spaces

De 'Spaces' pagina toont een lijst met alle Spaces in het bedrijf. Je kan Spaces hier beheren, inclusief de functies om lid te worden van elke Space, Spaceleden en rechten te beheren en de zichbaarheid van Spaces aan te passen in de Space Directory.

Zichtbaarheid Spaces

Er zijn 5 verschillende zichtbaarheidsinstellingen voor Spaces, zie hieronder.

• Niet in de Space Directory: Niemand in het zakelijke account kan deze Space zien, tenzij een actief lid een uitnodiging verstuurt.
  • Getoond en anderen moeten toegang aanvragen: Iedereen in het Business account kan deze Space in de Space Directory zien. Er moet wel toegang gevraagd worden om de content te kunnen bekijken.
  • Getoond en anderen kunnen het zien: Iedereen in het Business account kan deze Space zien in de Space Directory. Ze mogen er lid van worden en de content bekijken.
  • Getoond en anderen kunnen het bewerken: Iedereen in het Business account kan deze Space zien in de Space Directory. Ze mogen er lid van worden en de content bewerken.
  • Getoond en anderen kunnen het bewerken en anderen uitnodigen: Iedereen in het Business account kan deze Space zien in de Space Directory. Ze mogen er lid van worden en de content bekijken/bewerken en rechten van andere mensen wijzigen.

Notitieboeken

Op de pagina 'Notitieboeken' kan je alle zakelijke notitieboeken in het account beheren. Je kunt onder andere de content van zakelijke notitieboeken exporteren, zakelijke notitieboeken verwijderen en zakelijke notitieboeken delen met anderen (bijvoorbeeld wanneer een project door iemand anders wordt overgenomen).

De 'Notitieboek' pagina toont de volgende informatie over alle zakelijke notitieboeken:

• Notitieboeknaam: De naam van het zakelijke notitieboek.
  • Contact: De contactpersoon voor het zakelijke notitieboek die wordt weergegeven wanneer het notitieboek met het hele bedrijf wordt gedeeld. Als de contactpersoon wordt gewijzigd, heeft dit geen gevolgen voor de bevoegdheden van de gebruiker die het zakelijk notitieboek heeft gemaakt.
  • Leden: Het aantal mensen dat lid is van het zakelijk notitieboek (zowel de gebruikers die zijn toegevoegd vanuit Business Home als de gebruikers die na een individuele uitnodiging lid zijn geworden).
  • Deel status: De huidige status van het delen van het zakelijke notitieboek, of het gedeeld is met individuele mensen of dat het in de business home gepubliceerd is
  • Type: In Evernote Business accounts, die op of voor 15 september 2017 aangemaakt zijn, is het account notitieboek van elke gebruiker als zodanig aangeduid in de beheerconsole. Exporteren is de enige actie die uitgevoerd kan worden voor een account notitieboek. Meer informatie >>

Deelrechten

Er zijn 3 verschillende deelrechten, zoals hieronder wordt laten zien:

• Bekijken: Een gebruiker kan lid worden van het notitieboek en de content bekijken.
  • Bewerken: Een gebruiker kan lid worden van het notitieboek en de content bekijken/bewerken.
  • Bewerken en uitnodigen: Een gebruiker kan lid worden van het notitieboek, de content bekijken/bewerken en anderen uitnodigen en hun rechten beheren.

Notities

De pagina 'Notities' is waar je de rechten voor alle zakelijke notities kan beheren die met anderen gedeeld zijn.

Labels

De pagina 'Labels' is de plek waar je labels een andere naam kan geven of kan verwijderen die aan notities in je zakelijke account toegewezen zijn. Selecteer de checkbox naast een label en kies een actie in het dropdown menu bovenin de lijst.

Prullenbak

De 'Prullenbak' pagina geeft je de mogelijkheid om losse zakelijke notities te herstellen of ze helemaal uit de prullenbak te verwijderen.

• Notities herstellen: Om een eerder verwijderde zakelijke notitie te herstellen, selecteer je de notitie en klik je op Herstel.
  • Verwijder notities: Om een notitie uit de zakelijke prullenbak te verwijderen, selecteer je de notitie en klik je op Verwijder. Om alle zakelijke notities uit de zakelijke prullenbak te verwijderen, klik je op de Leeg prullenbakknop bovenin de zakelijke prullenbaklijst. Wanneer notities uit de zakelijke prullenbak verwijderd zijn, dan kunnen ze niet meer hersteld worden.

Opmerking: Een gebruiker ziet alle wijzigingen van een account manager wanneer de gebruiker zijn/haar eigen account synchroniseert.

LANGUAGES_ALL EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Sleutelwoorden:

• beheerder
  • beheerconsole
  • zakelijke notitieboeken
  • Spaces
  • wijzig contacten
  • beheer zakelijke notitieboeken
  • Beheer Spaces
  • beheer delen notitieboek
  • zakelijke labels
  • Beheer zakelijke labels
  • Zakelijke prullenbak