Veelgestelde vragen van Evernote Business account managers

ONDERWERPEN IN DIT ARTIKEL:

• Algemene vragen
  • Beginnen
  • Beheer het Evernote Business bedrijfsaccount
  • Veiligheid
  • Facturering & betalingen

Algemene vragen

Hoe kan ik hulp krijgen bij Evernote Business?

Ga naar Evernote Hulp & Leren voor technische ondersteuning of tips voor een optimaal gebruik van Evernote Business en kies uit één van de volgende opties:

• Vind antwoorden op de pagina Evernote Hulp & Leren pagina: Bekijk artikelen en andere nuttige informatiebronnen.
  • Dien een supportticket in: Onze Evernote Business Accountmanagers reageren binnen één werkdag op supporttickets.
  • Start een 'live chat': Alle Evernote Business gebruikers kunnen van deze optie gebruikmaken om realtime te chatten met onze Evernote Business Accountmanagers.

Wat is het verschil tussen Evernote Premium en Evernote Business?

Evernote Business is 'Evernote Premium voor teams' en heeft extra functies voor bedrijven om bedrijfsgegevens te centraliseren, gebruikers te beheren, content te delen en nog veel meer.

Meer informatie over de nieuwste Evernote Business functies

Waarom zouden bestaande Evernote gebruikers lid moeten worden van het Evernote Business bedrijfsaccount?

Veel gebruikers hebben al een Evernote Basic, Plus of Premium account. Wanneer zij lid worden van het Evernote bedrijfsaccount, worden hun eigen accounts geüpgraded met alle functies van Evernote Business. Bestaande Evernote gebruikers kunnen hun persoonlijke accounts om de volgende redenen het best omzetten naar Business-accounts:

• Extra functies: Profiteer van de functies van Evernote Premium en Evernote Business die ondersteuning bieden voor efficiënte samenwerking.
  • Zakelijke e-mailadressen weergeven bij het delen van zakelijke notities: Doordat een zakelijk e-mailadres wordt toegevoegd, kunnen gebruikers zakelijke notities delen vanaf hun zakelijke e-mailadres, terwijl persoonlijke notities nog steeds worden verzonden vanaf het persoonlijke e-mailadres.
  • Alle notities op één plek: Je hoeft niet twee verschillende accounts bij te houden en heen en weer te schakelen om content toe te voegen of te zoeken. Persoonlijke notities blijven altijd privé, terwijl de zakelijke notitieboeken van het bedrijf naast de persoonlijke notities worden weergegeven en dus altijd gemakkelijk toegankelijk zijn.

Wat als één van de medewerkers van mijn bedrijf al een Evernote account heeft?

Als een medewerker al een bestaand Evernote account heeft, dan raden we aan dat hij/zij het gebruikt om lid te worden van het Evernote Business bedrijfsaccount. Alle persoonlijke notities en notitieboeken blijven gescheiden van de zakelijke notities en notitieboeken. Niemand, niet eens de account manager, kan de persoonlijke notities en notitieboeken van de gebruiker bekijken of wijzigen. De gebruiker behoudt ook het eigendom over de persoonlijke notities en notitieboeken nadat hij/zij het bedrijf verlaat. Het is ook gemakkelijker om het bestaande Evernote account te gebruiken, omdat de gebruiker niet hoeft te switchen tussen twee verschillende accounts.

Wat moeten gebruikers met een bestaand Evernote-account doen wanneer ze upgraden naar het Evernote Business bedrijfsaccount?

Als Evernote Business-gebruikers kunnen ze Evernote blijven gebruiken op dezelfde manier als voorheen, maar wanneer ze zakelijke notities delen wordt hun zakelijke e-mailadres weergegeven in plaats van hun persoonlijke e-mailadres. Persoonlijke e-mailadressen worden nog wel weergegeven wanneer persoonlijke notities worden gedeeld.

Gebruikers dienen hun zakelijke e-mailadres toe te voegen door de onderstaande eenvoudige stappen uit te voeren:

1. Log in bij Evernote web met je huidige persoonlijke e-mailadres en wachtwoord voor je accountinstellingen
  2. Klik op Zakelijk profiel, Overzicht account, of beveiligingssamenvatting in de werkbalk
  3. Voeg je zakelijke e-mailadres toe aan het gedeelte 'zakelijk e-mailadres'

Wat gebeurt er met de notities en notitieboeken van gebruikers wanneer zij lid worden van of niet langer lid zijn van het Evernote Business bedrijfsaccount?

Wanneer gebruikers lid worden van het Evernote Business bedrijfsaccount, blijven hun persoonlijke notities en notitieboeken privé, tenzij de gebruiker de notities uitdrukkelijk met anderen deelt of naar een zakelijk notitieboek verplaatst, een persoonlijk notitieboek in een zakelijk notitieboek omzet of een persoonlijk notitieboek publiceert via de Business home van jouw bedrijf.

Als gebruikers het Evernote Business account verlaten, kunnen ze hun persoonlijke notities en notitieboeken gewoon blijven gebruiken, maar hebben ze geen toegang meer tot de zakelijke notities en notitieboeken, omdat alle zakelijke content in Evernote Business account aanwezig blijft.

Wat is de maandelijkse uploadlimiet voor een Evernote Business-account?

Elke gebruiker die lid wordt van het Evernote bedrijfsaccount wordt automatisch geüpgraded naar een Evernote Business-account, waardoor de gebruiker meteen het hoogste uploadlimiet kan gebruiken.

Meer informatie over de systeemlimieten van Evernote

In welke landen wordt Evernote Business op dit moment aangeboden?

Evernote Business is beschikbaar voor gebruikers met een factureringsadres in een van de volgende landen: Argentinië, Australië, België, Belize, Bolivia, Brazilië, Bulgarije, Canada, Chili, Colombia, Costa Rica, Cyprus, Denemarken, Dominicaanse Republiek, Duitsland, Ecuador, Egypte, El Salvador, Estland, Filippijnen, Finland, Frankrijk, Frans Guyana, Griekenland, Guatemala, Guyana, Honduras, Hong Kong, Hongarije, Ierland, IJsland, Indonesië, Israël, Italië, Jamaica, Japan, Koeweit, Korea, Letland, Litouwen, Luxemburg, Maleisië, Malta, Mexico, Nederland, Nicaragua, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Pakistan, Panama, Paraguay, Peru, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Saoedi-Arabië, Singapore, Slovenië, Slowakije, Spanje, Suriname, Taiwan, Thailand, Tsjechische Republiek, Turkije, Uruguay, Venezuela, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten, Vietnam, Zuid-Afrika, Zweden, Zwitserland

Beginnen

Hoe kan ik Evernote Business configureren en beginnen te gebruiken?

1. Maak een nieuwe Evernote Business aan voor jouw team
  2. Voeg gebruikers toe
  3. Voeg content aan je Evernote Business toe
  4. Deel zakelijke content

Bekijk onze Evernote Business implementatiehandleiding voor meer informatie

Hoe kan ik content aan mijn Evernote Business-account toevoegen?

Er zijn in principe twee manieren om ergens content aan toe te voegen:

• Als er al notities in je Evernote account aanwezig zijn, kan je die notities verplaatsen of kopiëren vanuit een persoonlijk notitieboek naar een zakelijk notitieboek. Gebruik rechtermuisklik voor de notitie en selecteer Verplaats naar notitieboek... of Kopieer naar notitieboek...,
  • Je kan een persoonlijk notitieboek in een zakelijk notitieboek omzetten door met de rechtermuis op een persoonlijk notitieboek te klikken in de Notitieboeklijst en selecteer dan Zet om naar zakelijk notitieboek... (alleen beschikbaar voor Mac en Windows desktop)
  • Je kan ook nieuwe zakelijke notitieboeken maken en nieuwe notities aan deze notitieboeken toevoegen.

Bekijk onze Evernote Business implementatiehandleiding voor meer informatie

Waar kan ik de overeenkomst voor Evernote Business bekijken?

Hier vind je de Evernote Business voorwaarden.

Welke factureringsopties zijn er beschikbaar voor Evernote Business?

Je kan met je creditcard of per facturering betalen.

Meer informatie over Evernote Business facturering en betaling

Beheer het Evernote Business bedrijfsaccount

Hoe kan ik mijn Business-account beheren, bijvoorbeeld om gebruikers en content toe te voegen en om factuurgegevens te bekijken?

Evernote Business accountbeheers kunnen de beheerconsole gebruiken om het Evernote bedrijfsaccount te beheren.

Bekijk onze Evernote Business implementatiehandleiding voor meer informatie

Kan ik het adresboek van mijn e-mail gebruiken om gebruikers uit te nodigen?

Jazeker. Om je contactpersonen van Gmail of Google Apps te gebruiken, klik je op het Gmail-icoon op het tabblad Gebruikers toevoegen van de beheerconsole. Hierdoor kan je automatisch e-mailadressen invullen wanneer je jouw teamleden wil uitnodigen om lid te worden van het Evernote account.

Hoe zorg ik ervoor dat gebruikers die niet deel uitmaken van mijn bedrijf geen lid worden van mijn Evernote Business bedrijfsaccount?

Alleen gebruikers die je per e-mail uitnodigt, of die een e-mailadres hebben in een door jou opgegeven domein, kunnen lid worden van het Evernote Business bedrijfsaccount.

Als je de automatische goedkeuring van jouw domein uit wil zetten:

1. Selecteer je Help > Ga naar Beheerconsole... in de menubalk van één van je desktop applicaties
  2. In de 'Voeg gebruikers toe' tab selecteer je de optie schakel Automatisch Goedkeuren uit voor jouw domein

Hoe kan ik een uitnodiging aan gebruikers intrekken of gebruikers herinneren aan de uitnodiging voor het Evernote Business bedrijfsaccount als ze niet op tijd hebben gereageerd?

In de 'Gebruikers' tab in de beheerconsole kan je een uitnodiging intrekken of een gebruiker opnieuw uitnodigen om lid te worden van het Evernote Business bedrijfsaccount.

Kan ik gegevens uit een gedeactiveerd gebruikersaccount exporteren?

Ja. Alle zakelijke notitieboeken die door de gebruiker zijn gemaakt blijven beschikbaar voor het bedrijf. Deze kunnen door de beheerder worden beheerd vanaf het tabblad Notitieboeken beheren van de beheerconsole.

Veiligheid

Hoe beschermt Evernote onze gegevens?

De 3 Wetten van Evernote voor Databescherming zijn de belangrijkste richtlijnen voor de manier waarop we omgaan met de gegevens van je bedrijf. Alles dat wij bij Evernote doen, volgt deze drie elementaire regels:

1. Jouw gegevens zijn van jou
  2. Jouw gegevens zijn beschermd
  3. Jouw gegevens zijn verplaatsbaar

We begrijpen hoe belangrijk het is om de bedrijfsdata te beveiligen en we weiden ons toe om een vertrouwensrelatie met onze klanten op te bouwen. Lees hier meer over onze Beveiligingsoverzicht.

Wat zijn de beveiligingsfuncties van Evernote Business?

Onze Evernote Business beveiligingsfuncties worden hier beschreven.

Worden Evernote-gegevens gecodeerd?

Alle communicatie tussen de applicaties en de servers van Evernote vindt plaats via SSL, zodat je wachtwoorden en al je gegevens tijdens de verzending beveiligd zijn. Evernote codeert de gegevens op jouw eigen computers en apparaten niet, maar je kunt natuurlijk wel zelf encryptie voor deze computers en apparaten configureren.

Biedt Evernote Business ondersteuning voor Active Directory of programmatisch gebruikersbeheer?

Ja. Evernote Business kan aan jouw huidige Active Directory of LDAP-oplossing worden gekoppeld, waardoor je Evernote Business-gebruikers kan toevoegen en verwijderen door middel van je bestaande beheerconsole. Diensten zoals Okta, de eerste implementatiepartner die volledig in Evernote Business is geïntegreerd, maken deze eenvoudige gebruikersfunctie in slechts enkele minuten mogelijk.

Ondersteunt Evernote Business Single Sign-On (SSO)?

Ja. Evernote maakt gebruik van de beveiligde en algemeen gebruikte industrie standaard Security Assertion Markup Language 2.0 (SAML 2.0). Dit betekent dat onze implementatie van SSO gemakkelijk integreert met alle grote identiteitsproviders die SAML 2.0 ondersteunen. Wij onderstenen ook ADFS.

Meer informatie over hoe SSO in te schakelen voor je Evernote bedrijfsaccount

Meer informatie over hoe gebruikers SSO op hun computers en apparaten kunnen instellen

Voldoet Evernote Business aan de eisen van SSAE16?

Het datacenter waar onze gegevens worden beheerd, beschikt over de certificaten SAS 70 (Type II) en SSAE16 SOC-1 (Type 2). Het bedrijf Evernote en de Evernote-service hebben het formele proces voor SSAE16-certificering niet doorlopen.

Voldoet Evernote Business aan de eisen van HIPAA?

Evernote en Evernote Business voldoen momenteel niet aan deze eisen.

Bied Evernote Business functies zoals versiebeheer of notitiegeschiedenis?

Een van de meest waardevolle functies voor Premium- en Business-gebruikers is dat ze toegang hebben tot de notitiegeschiedenis. Hiervoor wordt circa één keer per dag een momentopname van de notitie opgeslagen. Gebruikers kunnen vanaf de Evernote Web-, Mac- of Windows Desktop-app terugkeren naar een eerdere versie van de notitie.

Meer informatie over de notitiegeschiedenis

Kan ik zien wie wijzigingen aanbrengt of content overbrengt van een zakelijk notitieboek naar een persoonlijk notitieboek?

Via Activiteitsfeed in de Evernote-app kan je een lijst bekijken van onlangs gewijzigde notities en de mensen die deze wijzigingen hebben uitgevoerd, maar er is geen lijst van alle individuele wijzigingen.

Kan ik verwijderde notities weer herstellen?

Iedereen kan items uit hun Evernote bedrijfsaccount verwijderen, waardoor deze items in het 'Zakelijke Prullenbak' notitieboek terechtkomen. Als iemand per ongelijk een notitie verwijderd, kunnen zij hem altijd herstellen vanuit het notitieboek 'Prullenbak', zelfs als ze niet de account manager van het bedrijf zijn.

Bekijk onze Evernote Business implementatiehandleiding voor meer informatie

Hoe kan ik verhinderen dat gebruikers zakelijke content maken en zakelijke content overbrengen naar persoonlijke notitieboeken?

Evernote kan momenteel niet verhinderen dat gebruikers zakelijke content aanmaken en deze in een notitieboek opslaan. Er is ook geen manier om persoonlijke notitieboeken 'uit te schakelen' en te verhinderen dat gebruikers zelf notitieboeken maken. Daarom adviseren we Evernote account manager nadrukkelijk om regels en richtlijnen te ontwikkelen voor de omgang met zakelijke content.

Facturering & betalingen

Kan ik de Evernote Business-proefperiode gratis uitproberen?

Evernote biedt momenteel geen gratis proefperiode voor Evernote Business aan. Bezoek de onze website of neem contact met ons op voor informatie over eventuele andere aanbiedingen of kortingsacties.

Zijn er kortingen voor Evernote Business beschikbaar?

Ja, we bieden NGO's (non-governmental organizations), non-profit organisaties en educatieve instellingen kortingen aan.

Meer informatie over korting voor Evernote Business

Hoe annuleer ik mijn Evernote Business bedrijfsaccount en wat gebeurt er met de notities en notitieboeken die in mijn account staan wanneer het opgezegd is?

Je kan je Evernote Business bedrijfsaccount annuleren vanuit de beheerconsole in de 'Factuurgegevens' tab. Het blijft actief tot het einde van je huidige betaalperiode. Voordat je jouw Evernote bedrijfsaccount annuleert raden we je aan om alle notities in zakelijke notitieboeken die je wil bewaren in persoonlijke notitieboeken op te slaan. Je kan ook een backup bestand te creëeren door het notitieboek te selecteren en te klikken op 'Exporteer Notities' als een .enex bestand op je computer. Wanneer je account geannuleerd is heb je geen toegang meer tot de zakelijke notities en notitieboeken.

LANGUAGES_ALL EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Sleutelwoorden:

• beheerder
  • beheerder
  • business
  • evernote business