Veelgestelde vragen over Evernote Business

ONDERWERPEN IN DIT ARTIKEL:

• Algemene vragen
  • Beginnen
  • Beheer het Evernote Business account
  • Veiligheid
  • Facturering & betalingen

Algemene vragen

Hoe kan ik hulp krijgen bij Evernote Business?

Op de volgende manieren krijg je technische ondersteuning of tips om het beste uit Evernote Business te halen:

• Vind antwoorden op de pagina Evernote Hulp & Leren pagina: Bekijk artikelen en andere nuttige informatiebronnen.
  • Stuur een supportticket in: Onze Business Support Specialisten zijn per mail beschikbaar voor hulp en troubleshooting.
  • Start een 'live chat': Alle Evernote Business gebruikers kunnen deze realtime optie gebruiken om met Business Support Specialisten te chatten.

Wat is het verschil tussen Evernote Premium en Evernote Business?

Evernote Business geeft je de kracht van Evernote Premium, plus extra functies voor teams, zoals gedeelde werkplekken, gebruikersbeheer, gecentraliseerde facturering en nog veel meer. Meer informatie >>

Wat als één van mijn teamleden al een Evernote account heeft?

Voor Evernote Business accounts die op of na 15 september 2017 aangemaakt zijn: Als iemand al een bestaand Evernote account heeft, dan kunnen ze dat blijven gebruiken voor persoonlijke notities. Wanneer diegene dan lid wordt van het Business account, dan moet er een tweede, apart Business account aangemaakt worden voor zakelijke notities.

Voor Evernote Business accounts die voor 15 september 2017 aangemaakt zijn: Als een medewerker al een bestaand Evernote account heeft, dan raden we aan dat hij/zij het gebruikt om lid te worden van het Evernote Business account. Alle persoonlijke notities en notitieboeken blijven gescheiden van de zakelijke notities en notitieboeken. Niemand, niet eens de account manager, kan de persoonlijke notities en notitieboeken van de gebruiker bekijken of wijzigen. De gebruiker behoudt ook het eigendom over de persoonlijke notities en notitieboeken nadat hij/zij het bedrijf verlaat.

Wat gebeurt er met de notities en notitieboeken van gebruikers wanneer zij lid worden van of niet langer lid zijn van het Evernote Business account?

Wanneer gebruikers het Evernote Business account verlaten, hebben ze geen toegang meer tot de zakelijke notites en notitieboeken, omdat alle zakelijke content in het Evernote Business account aanwezig blijft.

Wat is de maandelijkse uploadlimiet voor een Evernote Business-account?

Elke Evernote Business krijgt maandelijks 20 GB aan uploads die met het iedereen in het bedrijfsaccount gedeeld worden + een extra 2 GB per gebruiker van dat account.

Bijvoorbeeld, als het bedrijfsaccount uit vier gebruikers bestaat, dan heeft je team maandelijks 28 GB aan gedeelde uploads. Met andere woorden, je team krijgt samen 20 GB + 8 GB (2 GB * 4 gebruikers) aan uploads per maand binnen het account. Meer informatie >>

In welke landen wordt Evernote Business op dit moment aangeboden?

Evernote Business is beschikbaar voor gebruikers met een factureringsadres in een van de volgende landen: Argentinië, Australië, België, Belize, Bolivia, Brazilië, Bulgarije, Canada, Chili, Colombia, Costa Rica, Cyprus, Denemarken, Dominicaanse Republiek, Duitsland, Ecuador, Egypte, El Salvador, Estland, Filippijnen, Finland, Frankrijk, Frans Guyana, Griekenland, Guatemala, Guyana, Honduras, Hong Kong, Hongarije, Ierland, IJsland, Indonesië, Israël, Italië, Jamaica, Japan, Koeweit, Korea, Letland, Litouwen, Luxemburg, Maleisië, Malta, Mexico, Nederland, Nicaragua, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Pakistan, Panama, Paraguay, Peru, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Saoedi-Arabië, Singapore, Slovenië, Slowakije, Spanje, Suriname, Taiwan, Thailand, Tsjechische Republiek, Turkije, Uruguay, Venezuela, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten, Vietnam, Zuid-Afrika, Zweden, Zwitserland

Beginnen

Hoe kan ik Evernote Business configureren en beginnen te gebruiken?

1. Maak een nieuwe Evernote Business aan voor jouw team
  2. Voeg gebruikers toe
  3. Voeg content aan je Evernote Business toe
  4. Deel zakelijke content

Bekijk onze Evernote Business implementatiehandleiding voor meer informatie

Waar kan ik de overeenkomst voor Evernote Business bekijken?

Hier vind je de Evernote Business voorwaarden.

Welke factureringsopties zijn er beschikbaar voor Evernote Business?

Je kan met creditcard of via factuur betalen, op maandelijkse of jaarlijkse basis. Meer informatie >>

Beheer het Evernote Business account

Hoe kan ik mijn Business-account beheren, bijvoorbeeld om gebruikers en content toe te voegen en om factuurgegevens te bekijken?

Evernote Business accountbeheerdres kunnen de beheerconsole gebruiken om het Evernote account van je team te beheren. Meer informatie >>

Hoe zorg ik ervoor dat gebruikers die niet deel uitmaken van mijn bedrijf geen lid worden van mijn Evernote Business account?

Alleen gebruikers die je per e-mail uitnodigt, of die een e-mailadres hebben in een door jou opgegeven domein (alleen Evernote Business accounts aangemaakt voor 15 september 2017), kunnen lid worden van het Evernote Business account.

Hoe kan ik een uitnodiging aan gebruikers intrekken of gebruikers herinneren aan de uitnodiging voor het Evernote Business account als ze niet op tijd hebben gereageerd?

Je kan een uitnodiging intrekken of de uitnodiging opnieuw versturen op de pagina 'Beheer gebruikers' in de beheerconsole.

Kan ik gegevens uit een gedeactiveerd gebruikersaccount exporteren?

Ja. Alle zakelijke notitieboeken zijn beschikbaar voor de accountbeheerders via de beheerconsole, zelfs als de originele auteur uit het Business account verwijderd is. De notitieboeken kunnen geëxporteerd worden vanaf de pagina 'Notitieboeken' in de beheerconsole.

Veiligheid

Hoe beschermt Evernote onze gegevens?

De 3 Wetten van Evernote voor Databescherming zijn de belangrijkste richtlijnen voor de manier waarop we omgaan met de gegevens van je team. Alles dat wij bij Evernote doen, volgt deze drie elementaire regels:

1. Jouw gegevens zijn van jou
  2. Jouw gegevens zijn beschermd
  3. Jouw gegevens zijn verplaatsbaar

We begrijpen hoe belangrijk het is om de data van jouw team te beveiligen en we weiden ons toe om een vertrouwensrelatie met onze klanten op te bouwen. Lees hier meer over onze Beveiligingsoverzicht.

Wat zijn de beveiligingsfuncties van Evernote Business?

Onze Evernote Business beveiligingsfuncties worden hier beschreven.

Worden Evernote-gegevens gecodeerd?

Alle communicatie tussen de applicaties en de servers van Evernote vindt plaats via SSL, zodat je wachtwoorden en al je gegevens tijdens de verzending beveiligd zijn. Evernote codeert de gegevens op jouw eigen computers en apparaten niet, maar je kunt natuurlijk wel zelf encryptie voor deze computers en apparaten configureren.

Biedt Evernote Business ondersteuning voor Active Directory of programmatisch gebruikersbeheer?

Ja. Evernote Business kan aan jouw huidige Active Directory of LDAP-oplossing worden gekoppeld, waardoor je Evernote Business-gebruikers kan toevoegen en verwijderen door middel van je bestaande beheerconsole. Diensten zoals Okta, de eerste implementatiepartner die volledig in Evernote Business is geïntegreerd, maken deze eenvoudige gebruikersfunctie in slechts enkele minuten mogelijk.

Ondersteunt Evernote Business Single Sign-On (SSO)?

Ja. Evernote maakt gebruik van de beveiligde en algemeen gebruikte industrie standaard Security Assertion Markup Language 2.0 (SAML 2.0). Dit betekent dat onze implementatie van SSO gemakkelijk integreert met alle grote identiteitsproviders die SAML 2.0 ondersteunen. Wij onderstenen ook ADFS. Meer informatie >>

Voldoet Evernote Business aan de eisen van SSAE16?

Het datacenter waar onze gegevens worden beheerd, beschikt over de certificaten SAS 70 (Type II) en SSAE16 SOC-1 (Type 2). Het Evernote team en de Evernote-service hebben het formele proces voor SSAE16-certificering niet doorlopen.

Voldoet Evernote Business aan de eisen van HIPAA?

Evernote en Evernote Business voldoen momenteel niet aan deze eisen.

Bied Evernote Business functies zoals versiebeheer of notitiegeschiedenis?

Ja. Notitiegeschiedenis laat een momentopname van een notitie zien die elke dag opgeslagen wordt en geeft je de mogelijkheid om een notitie terug te draaien uit Evernote Web of uit Evernote voor Mac of Window. Meer informatie >>

Kan ik zien wie wijzigingen aanbrengt of content overbrengt van een zakelijk notitieboek naar een persoonlijk notitieboek?

Via Activiteitsfeed in de Evernote-app kan je een lijst bekijken van onlangs gewijzigde notities en de mensen die deze wijzigingen hebben uitgevoerd, maar er is geen lijst van alle individuele wijzigingen.

Kan ik verwijderde notities weer herstellen?

Verwijderde notities worden opgeslagen in de zakelijke prullenbak. Als iemand per ongeluk een notitie verwijdert, kan hij/zij die notitie altijd hersteld worden vanuit de zakelijke prullenbak. Zelfs als deze persoon niet de accountbeheerder is. Accountbeheerders kunnen notites herstellen (of permanent verwijderen) vanuit de beheerconsole.

Facturering & betalingen

Bieden jullie een gratis proefperiode aan van Evernote Business?

Je kan je registreren voor een gratis proefperiode van 30 dagen voor Evernote Business op de Evernote Business website.

Zijn er kortingen voor Evernote Business beschikbaar?

Ja, we bieden NGO's (non-governmental organizations), non-profit organisaties en educatieve instellingen kortingen aan. Meer informatie >>

Hoe deactiveer ik het Evernote Business account van mijn team en wat gebeurt er met de notities en notitieboeken die in het gedeactiveerde account staan?

Je kan het Evernote Business account van je team deactiveren vanuit de beheerconsole in de 'Betaalgegevens' pagina. Het account blijft actief tot het einde van de huidige betaalperiode. Voordat je het Evernote account deactiveert, raden we je aan om alle notities in zakelijke notitieboeken die je wil bewaren in persoonlijke notitieboeken op te slaan. Je kan ook een backup bestand creëeren door het notitieboek te selecteren en daarna te klikken op 'Exporteer notities' waarna het als een .enex bestand op je computer opgeslagen wordt. Wanneer het account gedeactiveerd is, heb je geen toegang meer tot de zakelijke notities en notitieboeken.

LANGUAGES_ALL EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Sleutelwoorden:

• beheerder
  • beheerder
  • business
  • evernote business