Evernote Premium-functies

Evernote Premium upgrades je Evernote ervaring met functies die ontwikkeld zijn om je slimmer te laten leven en werken.

Mobiele offline notities

Je notities zijn overal en altijd toegankelijk, ook zonder internetverbinding. Ideaal voor wanneer je vliegt, naar andere landen reist of onderweg werkt. Meer informatie

Beschikbaar voor iPad, iPhone, iPod Touch, Android, Windows Phone en Blackberry en alle Plus accounts

Meer uploads

10 GB aan maandelijkse notitie-uploads zodat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken om limieten. Meer informatie

Grotere notities

Met een maximum grootte van 200 MB kan je hoge-resolutie foto's en presentaties aan je notities toevoegen. Meer informatie

Visitekaartje scannen

Laat je visitekaartjes thuis door ze te scannen met de Evernote camera. Leg alle contactgegevens en een foto van het visitekaartje vast en sla alles op. Configureer de instellingen zodat aanvullende profielgegevens automatisch van LinkedIn worden opgehaald. Meer informatie

Beschikbaar voor iPad, iPhone en iPod Touch

Presentatiemodus

Presenteer meteen vanuit je notities op een volledig scherm voor efficiëntere vergaderingen waarin beter samengewerkt wordt. Meer informatie

Beschikbaar voor Mac en Windows

PDF annotatie

Als een foto meer waard is dan 1000 woorden, voorkom dan lange e-mailconversaties. Er bestaat geen snellere manier om aandacht te vragen voor contract- of ontwerpwijzigingen. Meer informatie

Beschikbaar op Mac; iPhone, iPad en iPod Touch; en Android

Vraag om support

Weet je niet waar je moet beginnen? Je ondersteuningsaanvragen komen vooraan in de wachtrij te staan en krijgen voorrang. Voor directe ondersteuning kan je tevens online chatten met een Evernote-expert. Neem contact op met support

Ondersteuning via chatten is momenteel beschikbaar in het Engels

Context en Ontdek Kennis

Context laat notities zien met gerelateerde content en documenten en Ontdek Kennis identificeert collega's die veel weten over het onderwerp of project waar je op dit moment aan werkt. Meer informatie

Beschikbaar op Mac; Windows; iPhone, iPad en iPod Touch; en Android

Switch accounts

Switcht eenvoudig tussen een gratis account en onbeperkte Premium-accounts.

Beschikbaar voor Mac en Windows

Offline notitieboeken (iOS, Android en Windows Phone)

Zoek sneller wat je nodig hebt. We scannen je afbeeldingen sneller zodat eventuele tekst in deze afbeeldingen sneller kan worden opgezocht. Zoek tekst in handgeschreven notities, Post-it® Notes, whiteboardtekeningen en meer. Meer informatie

Zoek in PDF's en Office documenten

Je kunt in Evernote eenvoudig naar je bestanden zoeken. Zoek snel je Office- en werkdocumenten, werkbladen, presentaties en pdf-bestanden. Meer informatie

Notitiegeschiedenis

Je kan vorige versies van notities bekijken om de de wijzingen te beoordelen en, mocht je dat willen, een oudere versie opnieuw te gebruiken. Meer informatie

Sleutelwoorden:

• evernote premium
  • functies
  • premium