Evernote Business beheerconsole

In de beheerconsole kan je onder andere het volgende beheren: Evernote Business accountgegevens, gebruikers en content. Het is alleen toegankelijk voor de Evernote Business accountbeheerders.

Er is veel mogelijkheden in de beheerconsole:

• Bekijk het overzicht van je account
  • Beheer en voeg gebruikers toe
  • Bekijk en beheer zakelijke notities, notitieboeken, labels en prullenbak
  • Bekijk en beheer het factureren van je account
  • Stel single sign-on in

Hoe ga je naar de beheerconsole

De Evernote Business account managers heeft verschillende manieren om de Beheerconsole te openen:

• Log in bij je Evernote account in Evernote Web en selecteer de beheerconsoleknop (een toets).
  • In Evernote voor Mac of Windows selecteer je Help > Ga naar Beheerconsole... in de Evernote menubalk.

Hieronder vind je een overzicht van elke pagina in de beheerconsole.

Samenvatting

De 'Samenvatting' pagina toont een overzicht van het Evernote Business account, inclusief het totaal aantal gebruikers en zakelijke notitieboeken die het zakelijk account bevat. Je kan hier ook nieuwe teamleden toevoegen die lid willen worden van Evernote Business.

Vanaf de beheerconsole pagina 'Overzicht' kan je een snelle snapshot van je account maken, inclusief:

• Aantal gebruikers
  • Aantal gebruikers wachtend op goedkeuring om lid te worden
  • Aantal accountbeheerders
  • Maandelijks gebruik

Voeg gebruikers toe

Op de pagina 'Voeg gebruikers toe' kan je nieuwe gebruikers uitnodigen om lid te worden van het team. Je kan op de onderstaande twee manieren gebruikers aan jouw Evernote Business account toevoegen:

• Nodig gebruikers afzonderlijk uit: Stuur per mail een uitnodiging naar specifieke gebruikers. Om gebruikers afzonderelijk toe te voegen, voer je hun e-mailadressen in en klik je op Nodig uit

• Automatisch goedkeuren (alleen voor Evernote Business accounts die voor 15 September 2017 aangemaakt zijn): Met deze functie win je heel veel tijd. Teamleden worden automatisch lid van het Evernote Business account zonder dat je iedere gebruiker individueel uit te hoeft nodigen. Om gebruikers automatisch lid te laten worden van jouw domein, voer je gewoon je zakelijke e-maildomein in, klik je op Voeg toe en daarna op Bevestig wanneer daar om gevraagd wordt. Meer informatie >>

Beheer gebruikers

Op de pagina 'Gebruikers beheren' kan je Evernote Business gebruikers op de volgende manieren beheren:

• Bekijk de lijst van alle gebruikers van jouw business account
  • Verwijder gebruikers uit het Evernote Business account
  • Trek openstaande uitnodigingen in of verstuur ze opnieuw
  • Trek de beheerdersfunctie in of geef anderen de rol van accountbeheerder
  • Wijzig het zakelijke e-mailadres van andere gebruikers
  • Stuur Premium giftcodes (alleen voor Evernote Business accounts die op of voor 15 september 2017 aamgemaakt zijn)

Het pagina 'Gebruikers beheren' toont de volgende informatie over al je gebruikers:

• Naam: De naam die is gekoppeld aan de Evernote-account van de gebruiker en die in elk zakelijke notitieboek wordt weergegeven. Als de gebruiker een zakelijk notitieboek deelt met het hele bedrijf, wordt de naam van deze gebruiker ook weergegeven als de contactpersoon voor dit zakelijk notitieboek.
  • E-mailadres: Het e-mailadres dat aan het Evernote-account van de gebruiker is gekoppeld.
  • Datum deelname: De datum waarop de gebruiker is toegevoegd aan jouw Evernote Business-account.

Toegangsgeschiedenis

De 'Geschiedenis toegang' pagina geeft een overzicht van alle momenten dat zakelijke content door leden van je team bekeken is. Je kan alle namen, applicaties, IP-adressen en data en tijden bekijken van wanneer mensen van het zakelijke account gebruik gemaakt hebben.

Notitieboeken

Op de pagina 'Notitieboeken' kan je alle zakelijke notitieboeken in het account beheren. Je kunt onder andere de content van zakelijke notitieboeken exporteren, zakelijke notitieboeken verwijderen en zakelijke notitieboeken delen met anderen (bijvoorbeeld wanneer een project door iemand anders wordt overgenomen).

De 'Notitieboek' pagina toont de volgende informatie over alle zakelijke notitieboeken:

• Notitieboeknaam: De naam van het zakelijke notitieboek.
  • Contact: De contactpersoon voor het zakelijke notitieboek die wordt weergegeven wanneer het notitieboek met het hele bedrijf wordt gedeeld. Als de contactpersoon wordt gewijzigd, heeft dit geen gevolgen voor de bevoegdheden van de gebruiker die het zakelijk notitieboek heeft gemaakt.
  • Leden: Het aantal mensen dat lid is van het zakelijk notitieboek (zowel de gebruikers die zijn toegevoegd vanuit Business Home als de gebruikers die na een individuele uitnodiging lid zijn geworden).
  • Deel status: De huidige status van het delen van het zakelijke notitieboek, of het gedeeld is met individuele mensen of dat het in de business home gepubliceerd is
  • Type: In Evernote Business accounts, die op of voor 15 september 2017 aangemaakt zijn, is het account notitieboek van elke gebruiker als zodanig aangeduid in de beheerconsole. Exporteren is de enige actie die uitgevoerd kan worden voor een account notitieboek. Meer informatie >>

Meer informatie over het beheren van zakelijke notitieboeken

Notities

De pagina 'Notities' is waar je de rechten voor alle zakelijke notities kan beheren die met anderen gedeeld zijn.

Labels

De pagina 'Labels' is de plek waar je labels een andere naam kan geven of kan verwijderen die aan notities in je zakelijke account toegewezen zijn. Selecteer de checkbox naast een label en kies een actie in het dropdown menu bovenin de lijst.

Prullenbak

De pagina 'Prullenbak' geeft de beheerders de mogelijkheid om losse zakelijke notities te herstellen of ze helemaal uit de prullenbak te verwijderen.

• Notities herstellen: Om een eerder verwijderde zakelijke notitie te herstellen, selecteer je de notitie en klik je op Herstel
  • Verwijder notities: Om een notitie uit de zakelijke prullenbak te verwijderen, selecteer je de notitie en klik je op Verwijder. Om alle zakelijke notities uit de zakelijke prullenbak te verwijderen, klik je op de Leeg prullenbakknop bovenin de zakelijke prullenbaklijst. Wanneer notities uit de zakelijke prullenbak verwijderd zijn, dan kunnen ze niet meer hersteld worden.

Opmerking: Een gebruiker ziet alle wijzigingen van een account manager wanneer de gebruiker zijn/haar eigen account synchroniseert.

Factuurgegevens

De pagina 'Betaalgegevens' toont je de betaalgegevens die wij op dit moment in ons systeem hebben staan voor de Evernote Business van jouw bedrijf, inclusief e-mailadres voor facturering, creditcardgegevens en betalingsadres. Deze pagina tootn je ook je huidige factuuroverzicht. Hierin zie je de betaaldatum, het aantal gebruikers waarvoor je op dit moment betaalt en de totale kosten voor deze gebruikers. Je kan je betaalgegevens bijwerken door te klikken op Bewerk betaalgegevens.

Factuurgeschiedenis

De pagina 'Betaalgeschiedenis' toont je de betalingsbewijzen van alle betalingen voor je abonnement. Je kan klikken op een ordernummer en via de printfunctie van je browser kan je een kopie van het betaalbewijs uitprinten. Je kan deze pagina ook gebruiken om te bepalen wanneer het Evernote Business account aangemaakt is.

Single Sign-on

Op de pagina 'Single Sign-On' stel je signle sign-on voor je account in en beheer je deze functie. Meer informatie >>

Salesforce

De pagina 'Salesforce', op dit moment alleen beschikbaar voor Evernote Business accounts die voor 15 september 2017 aangemaakt zijn, is de plek waar je de intergratie met Salesforce kan beheren, inclusief de stap-voor-stap installatie en je zakelijke toegangscode.

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=ar,id,ms,th,vi

Sleutelwoorden:

• beheerconsole
  • evernote business
  • business beheren
  • voeg gebruikers toe
  • labels beheren
  • zakelijke labels
  • beheerder