Evernote Business Beheerconsole overzicht

< Vorige / Volgende >

Evernote Business Beheerconsole overzicht

In de beheerconsole kunnen beheerders onder andere het volgende beheren: Evernote Business accountgegevens, gebruikers en content. Hier volgen een paar van de mogelijkheden die beheerders hebben in de beheerconsole:

• Het overzicht van het account bekijken
  • Beheer en voeg gebruikers toe
  • Bekijk en beheer Spaces, notitieboeken, notities, labels en de prullenbak
  • Bekijk en beheer het factureren, de beveiliging en de integraties van je account

Hoe ga je naar de beheerconsole

De Evernote Business account managers heeft verschillende manieren om de Beheerconsole te openen:

• In Evernote voor Mac of Windows selecteer je Help > Beheerconsole... in de Evernote menubalk.
  • Log in bij je account in Evernote Web en klik op je naam in het dropdown menu. Selecteer "Beheerconsole" (indien je de nieuwe Evernote Web gebruikt) of selecteer de beheerconsole knop (een sleutel) (indien je de vorige versie van Evernote Web gebruikt).

Hieronder vind je een overzicht van elke pagina in de beheerconsole.

Samenvatting

De 'Samenvatting' pagina toont een overzicht van het Evernote Business account, inclusief het totaal aantal gebruikers en zakelijke notitieboeken die het zakelijk account bevat. Je kan hier ook nieuwe teamleden toevoegen die lid willen worden van Evernote Business.

Vanaf de beheerconsole pagina 'Overzicht' kan je een snelle snapshot van je account maken, inclusief:

• Aantal gebruikers
  • Aantal gebruikers wachtend op goedkeuring om lid te worden
  • Aantal accountbeheerders
  • Maandelijks gebruik

Voeg gebruikers toe

Op de pagina 'Voeg gebruikers toe' kan je nieuwe gebruikers uitnodigen om lid te worden van het team. Je kan op de onderstaande twee manieren gebruikers aan jouw Evernote Business account toevoegen:

• Nodig gebruikers afzonderlijk uit: Stuur per mail een uitnodiging naar specifieke gebruikers. Om gebruikers afzonderelijk toe te voegen, voer je hun e-mailadressen in en klik je op Nodig uit

• Automatisch goedkeuren (alleen voor Evernote Business accounts die voor 15 September 2017 aangemaakt zijn): Met deze functie win je heel veel tijd. Teamleden worden automatisch lid van het Evernote Business account zonder dat je iedere gebruiker individueel uit te hoeft nodigen. Om gebruikers automatisch lid te laten worden van jouw domein, voer je gewoon je zakelijke e-maildomein in, klik je op Voeg toe en daarna op Bevestig wanneer daar om gevraagd wordt. Meer informatie >>

Beheer gebruikers

Op de pagina 'Gebruikers beheren' kan je Evernote Business gebruikers op de volgende manieren beheren:

• Bekijk de lijst van alle gebruikers van jouw business account
  • Verwijder gebruikers uit het Evernote Business account
  • Trek openstaande uitnodigingen in of verstuur ze opnieuw
  • Trek de beheerdersfunctie in of geef anderen de rol van accountbeheerder
  • Wijzig het zakelijke e-mailadres van andere gebruikers
  • Stuur Premium giftcodes (alleen voor Evernote Business accounts die op of voor 15 september 2017 aamgemaakt zijn)

Het pagina 'Gebruikers beheren' toont de volgende informatie over al je gebruikers:

• Naam: De naam die is gekoppeld aan de Evernote-account van de gebruiker en die in elk zakelijke notitieboek wordt weergegeven. Als de gebruiker een zakelijk notitieboek deelt met het hele bedrijf, wordt de naam van deze gebruiker ook weergegeven als de contactpersoon voor dit zakelijk notitieboek.
  • E-mailadres: Het e-mailadres dat aan het Evernote-account van de gebruiker is gekoppeld.
  • Datum deelname: De datum waarop de gebruiker is toegevoegd aan jouw Evernote Business-account.

Spaces

De 'Spaces' pagina toont een lijst met alle Spaces in het bedrijf. Je kan Spaces hier beheren, inclusief de functies om lid te worden van elke Space, Spaceleden en rechten te beheren en de zichbaarheid van Spaces aan te passen in de Space Directory.

Zichtbaarheid Spaces

Er zijn 5 verschillende zichtbaarheidsinstellingen voor Spaces, zie hieronder.

• Niet in de Space Directory: Niemand in het zakelijke account kan deze Space zien, tenzij een actief lid een uitnodiging verstuurt.
  • Getoond en anderen moeten toegang aanvragen: Iedereen in het Business account kan deze Space in de Space Directory zien. Er moet wel toegang gevraagd worden om de content te kunnen bekijken.
  • Getoond en anderen kunnen het zien: Iedereen in het Business account kan deze Space zien in de Space Directory. Ze mogen er lid van worden en de content bekijken.
  • Getoond en anderen kunnen het bewerken: Iedereen in het Business account kan deze Space zien in de Space Directory. Ze mogen er lid van worden en de content bewerken.
  • Getoond en anderen kunnen het bewerken en anderen uitnodigen: Iedereen in het Business account kan deze Space zien in de Space Directory. Ze mogen er lid van worden en de content bekijken/bewerken en rechten van andere mensen wijzigen.

Notitieboeken

Op de pagina 'Notitieboeken' kan je alle zakelijke notitieboeken in het account beheren. Je kunt onder andere de content van zakelijke notitieboeken exporteren, zakelijke notitieboeken verwijderen en zakelijke notitieboeken delen met anderen (bijvoorbeeld wanneer een project door iemand anders wordt overgenomen).

De 'Notitieboek' pagina toont de volgende informatie over alle zakelijke notitieboeken:

• Notitieboeknaam: De naam van het zakelijke notitieboek.
  • Contact: De contactpersoon voor het zakelijke notitieboek die wordt weergegeven wanneer het notitieboek met het hele bedrijf wordt gedeeld. Als de contactpersoon wordt gewijzigd, heeft dit geen gevolgen voor de bevoegdheden van de gebruiker die het zakelijk notitieboek heeft gemaakt.
  • Leden: Het aantal mensen dat lid is van het zakelijk notitieboek (zowel de gebruikers die zijn toegevoegd vanuit Business Home als de gebruikers die na een individuele uitnodiging lid zijn geworden).
  • Deel status: De huidige status van het delen van het zakelijke notitieboek, of het gedeeld is met individuele mensen of dat het in de business home gepubliceerd is
  • Type: In Evernote Business accounts, die op of voor 15 september 2017 aangemaakt zijn, is het account notitieboek van elke gebruiker als zodanig aangeduid in de beheerconsole. Exporteren is de enige actie die uitgevoerd kan worden voor een account notitieboek. Meer informatie >>

Deelrechten

Er zijn 3 verschillende deelrechten, zoals hieronder wordt laten zien:

• Bekijken: Een gebruiker kan lid worden van het notitieboek en de content bekijken.
  • Bewerken: Een gebruiker kan lid worden van het notitieboek en de content bekijken/bewerken.
  • Bewerken en uitnodigen: Een gebruiker kan lid worden van het notitieboek, de content bekijken/bewerken en anderen uitnodigen en hun rechten beheren.

Notities

De pagina 'Notities' is waar je de rechten voor alle zakelijke notities kan beheren die met anderen gedeeld zijn.

Labels

De pagina 'Labels' is de plek waar je labels een andere naam kan geven of kan verwijderen die aan notities in je zakelijke account toegewezen zijn. Selecteer de checkbox naast een label en kies een actie in het dropdown menu bovenin de lijst.

Prullenbak

De 'Prullenbak' pagina geeft je de mogelijkheid om losse zakelijke notities te herstellen of ze helemaal uit de prullenbak te verwijderen.

• Notities herstellen: Om een eerder verwijderde zakelijke notitie te herstellen, selecteer je de notitie en klik je op Herstel.
  • Verwijder notities: Om een notitie uit de zakelijke prullenbak te verwijderen, selecteer je de notitie en klik je op Verwijder. Om alle zakelijke notities uit de zakelijke prullenbak te verwijderen, klik je op de Leeg prullenbakknop bovenin de zakelijke prullenbaklijst. Wanneer notities uit de zakelijke prullenbak verwijderd zijn, dan kunnen ze niet meer hersteld worden.

Opmerking: Een gebruiker ziet alle wijzigingen van een account manager wanneer de gebruiker zijn/haar eigen account synchroniseert.

Factuurgegevens

De pagina 'Betaalgegevens' toont je de betaalgegevens die wij op dit moment in ons systeem hebben staan voor de Evernote Business van jouw bedrijf, inclusief e-mailadres voor facturering, creditcardgegevens en betalingsadres. Deze pagina tootn je ook je huidige factuuroverzicht. Hierin zie je de betaaldatum, het aantal gebruikers waarvoor je op dit moment betaalt en de totale kosten voor deze gebruikers. Je kan je betaalgegevens bijwerken door te klikken op Bewerk betaalgegevens.

Factuurgeschiedenis

De pagina 'Betaalgeschiedenis' toont je de betalingsbewijzen van alle betalingen voor je abonnement. Je kan klikken op een ordernummer en via de printfunctie van je browser kan je een kopie van het betaalbewijs uitprinten. Je kan deze pagina ook gebruiken om te bepalen wanneer het Evernote Business account aangemaakt is.

Toegangsgeschiedenis

De 'Geschiedenis toegang' pagina geeft een overzicht van alle momenten dat zakelijke content door leden van je team bekeken is. Je kan alle namen, applicaties, IP-adressen en data en tijden bekijken van wanneer mensen van het zakelijke account gebruik gemaakt hebben.

Single Sign-on

Op de pagina 'Single Sign-On' stel je signle sign-on voor je account in en beheer je deze functie. Meer informatie >>

Salesforce

De pagina 'Salesforce', op dit moment alleen beschikbaar voor Evernote Business accounts die voor 15 september 2017 aangemaakt zijn, is de plek waar je de intergratie met Salesforce kan beheren, inclusief de stap-voor-stap installatie en je zakelijke toegangscode.

SCIM

De 'SCIM' pagina, op dit moment alleen beschikbaar in Evernote Business acounts die op of na 15 september 2017 aangemaakt zijn, is de plek waar je geautomatiseerde gebruikersvoorzieningen voor je bedrijf instelt. Meer informatie >>

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=ar,id,ms,th,vi

Sleutelwoorden:

• beheerconsole
  • evernote business
  • business beheren
  • voeg gebruikers toe
  • labels beheren
  • zakelijke labels
  • beheerder