Evernote Business beheerconsole

De Beheerconsole is de centrale plek voor het beheren van de Evernote Business accountsinformatie, de gebruikers en de content. Alleen Evernote Business account managers hebben toegang tot de Beheerconsole.

Er is veel mogelijkheden in de beheerconsole:

• Bekijk het overzicht van je account
  • Beheer en voeg gebruikers toe
  • Bekijk en beheer zakelijke notities, notitieboeken, labels en prullenbak
  • Bekijk en beheer het factureren van je account

Hoe ga je naar de beheerconsole

De Evernote Business account managers heeft verschillende manieren om de Beheerconsole te openen:

• Log in bij je Evernote account in Evernote Web en selecteer de beheerconsoleknop (een toets).
  • In Evernote voor Mac of Windows Desktop selecteer je Help > Ga naar Beheerconsole... in de Evernote menubalk.

Opmerking: De bovengenoemde opties zijn alleen zichtbaar als je ingelogd bent bij het beheerdersaccount van een Evernote Business.

Gebruikers

Samenvatting

Beheerconsole pagina

De pagina 'Overzicht' geeft een overzicht van het Evernote Business-account van jouw bedrijf, inclusief het totaal aantal gebruikers en zakelijke notitieboeken die momenteel aan jouw account gekoppeld zijn. Je kan hier ook nieuwe gebruikers uitnodigen om lid te worden van Evernote Business.

Vanaf de beheerconsole pagina 'Overzicht' kan je een snelle snapshot van je account maken, inclusief:

• Aantal gebruikers:Het aantal gebruikers die lid zijn van jouw Evernote Business
  • Aantal zakelijke notitieboeken: De hoeveelheid notitieboeken die het business account bevat
  • Maandelijks gebruik: De hoeveelheid data dat binnen je bedrijf geüpload wordt

Voeg gebruikers toe

Beheerconsole Voeg gebruikers toe pagina

Op de pagina 'Gebruikers toevoegen' kan je nieuwe gebruikers uitnodigen om lid te worden van het Evernote Business-account van jouw bedrijf. Je kan op de onderstaande twee manieren gebruikers aan jouw Evernote Business-account toevoegen:

• Gebruikers afzonderlijk uitnodigen: Stuur uitnodigingen per e-mail naar individuele gebruikers. Om het uitnodigen van nieuwe gebruikers nog eenvoudiger te maken, kan je ook bij Gmail inloggen om snel contacten te vinden en je adresboek van Gmail of Google Apps te gebruiken.

Om gebruikers individueel toe te voegen voer je het e-mailadres in en klik je op Nodig uit

• Automatische goedkeuring: Dit is een heel handige en snelle manier om alle medewerkers van jouw bedrijf te laten deelnemen aan Evernote Business zonder dat je elke gebruiker afzonderlijk hoeft uit te nodigen. Voeg jouw bedrijfsdomeinnaam toe en klik op Voeg toe om toe te staan dat mensen automatisch lid worden van jouw domein. Klik daarna op Bevestig wanneer daarom gevraagd wordt.

Beheer gebruikers

Beheerconsole Beheer gebruikers pagina

Op de pagina 'Gebruikers beheren' kan je jouw Evernote Business-gebruikers op de volgende manieren beheren:

• Bekijk de lijst van alle gebruikers van jouw business account
  • Verwijder gebruikers uit je Evernote Business-account
  • Trek openstaande uitnodigingen in of verstuur ze opnieuw
  • Trek de beheerdersfunctie in of geef anderen de rol van beheerder
  • Wijzig het zakelijke e-mailadres van andere gebruikers

Het pagina 'Gebruikers beheren' toont de volgende informatie over al je gebruikers:

• Naam: De naam die is gekoppeld aan de Evernote-account van de gebruiker en die in elk zakelijke notitieboek wordt weergegeven. Als de gebruiker een zakelijk notitieboek deelt met het hele bedrijf, wordt de naam van deze gebruiker ook weergegeven als de contactpersoon voor dit zakelijk notitieboek.
  • E-mailadres: Het e-mailadres dat aan het Evernote-account van de gebruiker is gekoppeld.
  • Datum deelname: De datum waarop de gebruiker is toegevoegd aan jouw Evernote Business-account.

Controleren

Toegangsgeschiedenis

Beheerconsole Geschiedenis toegang pagina

De 'Geschiedenis toegang' pagina geeft een overzicht van alle momenten dat zakelijke content door leden van je team bekeken is. Je kan alle namen, applicaties, IP-adressen en data en tijden bekijken van wanneer mensen van het zakelijke account gebruik gemaakt hebben.

Notitieboeken

Beheerconsole Notitieboeken pagina

Op de pagina 'Notitieboeken' kan je alle zakelijke notitieboeken beheren die zijn gemaakt door gebruikers die lid zijn van het Evernote Business-account van jouw bedrijf. Je kunt onder andere de content van zakelijke notitieboeken exporteren, zakelijke notitieboeken verwijderen en zakelijke notitieboeken delen met anderen (bijvoorbeeld wanneer een project door iemand anders wordt overgenomen).

De 'Notitieboek' pagina toont de volgende informatie over alle zakelijke notitieboeken:

• Notitieboeknaam: De naam van het zakelijke notitieboek.
  • Contact: De contactpersoon voor het zakelijke notitieboek die wordt weergegeven wanneer het notitieboek met het hele bedrijf wordt gedeeld. Als de contactpersoon wordt gewijzigd, heeft dit geen gevolgen voor de bevoegdheden van de gebruiker die het zakelijk notitieboek heeft gemaakt.
  • Leden: Het aantal gebruikers dat lid is van het zakelijk notitieboek (zowel de gebruikers die zijn toegevoegd vanuit Business Home als de gebruikers die na een individuele uitnodiging lid zijn geworden).
  • Deel status: De huidige status van het delen van het zakelijke notitieboek, of het gedeeld is met individuele mensen of dat het in de business home gepubliceerd is

Meer informatie over het beheren van zakelijke notitieboeken

Notities

Beheerconsole Notities pagina

De pagina 'Notities' is waar je de zakelijke notities kan beheren die met anderen gedeeld zijn.

Labels

Beheerconsole Labels pagina

De pagina 'Labels' is de plek waar je labels een andere naam kan geven of kan verwijderen die aan notities in je zakelijke account toegewezen zijn. Selecteer de checkbox naast een label en kies een actie in het dropdown menu bovenin de lijst.

Prullenbak

Beheerconsole Prullenbak pagina

De pagina 'Prullenbak' geeft de beheerders de mogelijkheid om losse zakelijke notities te herstellen of ze helemaal uit de prullenbak te verwijderen.

• Notities herstellen: Om een eerder verwijderde zakelijke notitie te herstellen, selecteer je de notitie en klik je op Herstel
  • Verwijder notities: Om een notitie uit de zakelijke prullenbak te verwijderen, selecteer je de notitie en klik je op Verwijder. Om alle zakelijke notities uit de zakelijke prullenbak te verwijderen, klik je op de Leeg prullenbakknop bovenin de zakelijke prullenbaklijst. Wanneer notities uit de zakelijke prullenbak verwijderd zijn, dan kunnen ze niet meer hersteld worden.

Opmerking: Een gebruiker ziet alle wijzigingen van een account manager wanneer de gebruiker zijn/haar eigen account synchroniseert.

Factureren

Factuurgegevens

Beheerconsole Betaalinformatie pagina

Op de pagina 'Betaalinformatie' kan je de factuurinformatie bekijken die momenteel geregistreerd is voor het Evernote Business-account van jouw bedrijf, waaronder het e-mailadres voor de facturen, creditcardgegevens en het adres voor de betaling. Via deze pagina kan je bovendien de factuurinformatie aanpassen.

De pagina 'Betaalinformatie' toont ook je huidige factuuroverzicht. Hierin zie je de volgende betaaldatum, het aantal gebruikers waarvoor je op dit moment betaalt en de totale kosten voor deze gebruikers.

Factuurgeschiedenis

Beheerconsole Betaalgeschiedenis pagina

Integraties

Salesforce

Beheerconsole Salesforce

De pagina 'Salesforce' is de plek waar je de intergratie met Salesforce kan beheren, inclusief de stap-voor-stap installatie en je zakelijke toegangscode.

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=ar,id,ms,th,vi

Sleutelwoorden:

• beheerconsole
  • evernote business
  • business beheren
  • voeg gebruikers toe
  • labels beheren
  • zakelijke labels
  • beheerder