Tips voor gevorderde gebruikers van Evernote Business

Sla e-mails op in Evernote

Stuur alle belangrijke communicatieberichten, documenten, wekelijkse automatische rapporten en andere e-mails rechtstreeks door naar je Evernote-account via jouw unieke e-mailadres voor Evernote. Evernote ordent de notities automatisch en je kan zelf een map opgeven door het @-symbool te gebruiken. Voor een label gebruik je het #-symbool. Bijvoorbeeld: Onderwerp: Bevestiging hotelreservering @reizen #Japan.

Meer informatie

Webpagina's vastleggen met Web Clipper

Download en installeer de Evernote Web Clipper in je webbrowser om een verzameling nuttige of inspirerende webpagina's, artikelen, afbeeldingen of PDF-bestanden te knippen en op te slaan. Web Clipper ordent de geknipte content automatisch in Evernote op basis van je gerelateerde notities. Je kunt ook je eigen standaardnotitieboek en -labels instellen.

Meer informatie

Voeg herinneringen toe aan notities om meldingen in te stellen

Klik (of tik) op de Herinneringsknop (het wekkertje) terwijl je een notitie bekijkt of bewerkt om een herinnering in te stellen. Je kunt zelf kiezen of je wel of geen alarmmeldingen wilt instellen.

Meer informatie

Maak snelkoppelingen

Gebruik een snelkoppeling om snel toegang te kunnen krijgen tot je veel gebruikte notities, notitieboeken, stapels en opgeslagen zoekopdrachten. Sleep het item naar de snelkoppelingsbalk in het navigatiemenu.

Meer informatie

Zoek notities op basis van label, checkbox, bron-app, datum en meer

Naast de zoekfunctie voor getypte en handgeschreven teksten in je notities, afbeeldingen, gescande pdf-bestanden en documenten kan je ook geavanceerde zoekparameters gebruiken om nauwkeuriger te zoeken. Zoek notities die je in Skitch aangemaakt hebt (sourceApplication:skitch.*), notities met een specifiek label (tag:mijnlabel), notities met onvoltooide taken (todo:false) of veel andere recepten. Sla de zoekopdracht op zodat je deze in de toekomst snel opnieuw kunt gebruiken.

Meer informatie

Gebruik de Evernote camera om foto's van documenten, visitekaartjes en Post-it® Notes te maken en bij te snijden.

Gebruik je Evernote camera op je mobiele apparaat om foto's te maken van bonnetjes, documenten, visitekaartjes en Post-it® notities. Maak een foto van een licht document op een donker oppervlak of van een donker item op een licht oppervlak. De randen en helderheid worden automatisch aangepast door Evernote.

De camera werkt goed samen met de Evernote Smart Notebook van Moleskine.

Meer informatie over het vastleggen van pagina's uit een Moleskine notebook en Post-it® Notes

Sla zoekopdrachten op

Maak een Opgeslagen zoekopdracht voor al je veelgebruikte of complexe zoekopdrachten. Voer de zoekopdracht uit en sla deze vervolgens op. Je kunt de zoekopdracht dan voortaan met één klik weer gebruiken. Je kunt een Opgeslagen zoekopdracht ook naar de snelkoppelingenbalk slepen.

Meer informatie

Voeg Office-documenten toe en werk ze bij

Sleep een aantal bestanden naar Evernote. Klik met de rechtermuisknop of houdt de Ctrl-toets ingedrukt om een bestand in een notitie te bekijken of de naam te wijzigen. Bewerk elk bestand in je gewone programma en sla het daarna rechtstreeks op in de notitie.

Meer informatie

Gebruik sneltoetsen

Werk nóg sneller en makkelijker in Evernote door de talloze beschikbare snelkoppelingen te gebruiken. Bespaar iedere keer een paar seconden wanneer je een nieuwe notitie maakt, van weergave verandert, zoekt of één van de andere tientallen veelgebruikte functies gebruikt een paar seconden.

Meer informatie over snelkoppelingen op het toetsenbord van Mac en Windows Desktop

Annoteer bijgevoegde PDF's

Bekijk snel pdf-bestanden, screenshots en afbeeldingen die als bijlage aan een notitie zijn toegevoegd. Voeg annotaties toe met pijlen, tekeningen en andere tools om feedback te geven.

Meer informatie

Bekijk vorige versies van notities

Evernote maakt een paar keer per dag een momentopname van alle gewijzigde notities. Je kunt oudere versies van notities op je computer bekijken en gebruiken door de notitiegegevens te openen en Geschiedenis bekijken te selecteren.

Meer informatie

Deel meerdere zakelijke notitieboeken met een collega

Je kunt een persoon voor het Evernote Business-account van je bedrijf uitnodigen om een of meerdere zakelijke notitieboeken te bekijken, wijzigen en delen. Dit is vooral handig wanneer je nieuwe medewerkers inwerkt of wanneer je een serie notitieboeken rondom één project of klant wil delen.

Meer informatie

Maak een notitie met inhoudsopgave waarin je naar andere notities verwijst

Een inhoudsopgave in Evernote is een notitie met een serie links naar andere notities. Maak een inhoudsopgave in Evernote voor Mac of Windows om gemakkelijker gerelateerde notities terug te vinden.

Meer informatie

Deel je notities eenvoudig als presentaties (Mac, iOS en Windows Desktop)

Klik (of tik) gewoon op de knop Presenteer bovenin het venster Notitiebewerker om van een notitie of serie notities een presentatie in volledig scherm te maken.

Meer informatie

Voeg meerdere notities samen tot één notitie

Wanneer je de content van meerdere notities wil combineren, kan je eenvoudig alle notities in de Notitielijst selecteren en op Voeg samen klikken.

Meer informatie

LANGUAGES_ALL EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Sleutelwoorden:

• tips