Verken de business home

De Business Home is de centrale opslagplaats voor de informatie die jij binnen je hele bedrijf wil delen met Evernote Business en is beschikbaar voor alle gebruikers van het Evernote Business bedrijfsaccount. In de Business home kan je de content vinden op veel verschillende manieren:

• Door gedeelde content bladeren
  • Bekijk de profielen van je collega's in de bedrijfsdirectory
  • Vind de experts in jouw bedrijf

De Business Hoe is beschikbaar in Evernote voor Mac en Windows Desktop. In Evernote Web en mobiele apparaten kan je browsen, de voorvertoning bekijken en lid worden van een zakelijk notitieboek. De bedrijfsdirectory en de bedrijfssamenvatting zijn niet beschikbaar.

Business home openen

Om de Business Home te bekijken, selecteer je de naam van je Evernote Business in de Evernote zijbalk in het thuisscherm. In de Business Home selecteer je Business samenvatting, Mensen of Zakelijke notitieboeken.

Door gedeelde content bladeren

Zakelijke notitieboeken weergeven

Wanneer je of een van je collega's informatie deelt met het hele bedrijf, dan wordt deze informatie gepubliceerd in de Business Home. Van hieruit kan je ofwel in zakelijke notitieboeken of in gebruikersprofielen zoeken naar de informatie die je nodig hebt. Om het je gemakkelijk te maken, worden bij alle voor jou toegankelijke zakelijke notitieboeken de meest recente notities weergegeven, zodat je een voorbeeld van de content kunt bekijken voordat je lid van het notitieboek wordt.

Wanneer een zakelijk notitieboek met het hele bedrijf is gedeeld, kunnen alle gebruikers van de Evernote Business account van je bedrijf lid worden van het notitieboek en alle notities hierin bekijken. Net als bij andere notitieboeken kan je ook een zakelijk notitieboek waarvan je lid bent geworden, synchroniseren met je eigen Evernote account om te zorgen dat je altijd toegang hebt tot de meest actuele content.

Lid worden van een zakelijk notitieboek

Om lid te worden van een zakelijk notitieboek dat met jouw bedrijf is gedeeld, open je Business Home en klik je op Lid worden van notitieboek bij het notitieboek waarvan jij lid wil worden.

Word lid van dit notitieboek met web-app

Hoe kan ik zien dat ik lid ben van een notitieboek?

Het label 'Lid van dit notitieboek' staat naast de titel van elk zakelijk notitieboek waar jij lid van bent.

Bekijk de profielen van je collega's in de bedrijfsdirectory

Ontdek wat je team weet. Blader door de profielen van teamleden en bekijk de notitieboeken waarin ze recent actief waren. Je kunt ook lid worden van notitieboeken die andere teamleden hebben gedeeld met het bedrijf.

Meer informatie over het updaten van je Evernote Business-profiel

LANGUAGES_ALL EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Sleutelwoorden:

• initieel notitieboek voor business
  • evernote business
  • bedrijfsdirectory
  • business profiel