Verken de business home

De Business Home is de centrale opslagplaats van je team voor informatie en is beschikbaar voor iedereen die lid is van het Evernote Business account. In de Business Home kan je op een aantal verschillende manieren de benodigde content vinden:

• Bekijk de laatste activiteiten van je team
  • Bekijk en voeg gedeelde notitieboeken toe
  • Verken de profielen van teamleden

De Business Home is beschikbaar in Evernote voor Mac en Windows. In Evernote Web kan je zakelijke notitieboek bekijken, voor vertonen en toevoegen. De Business samenvatting en teamprofielen zijn in Evernote Web echter niet beschikbaar.

Bekijk de Business Home

Om de Business Home te bekijken, selecteer je de naam van je bedrijf in de zijbalk van de Evernote app. In de Business Home kan je de volgende opties selecteren: Business samenvatting, Mensen of Zakelijke notitieboeken.

Door gedeelde content bladeren

Zakelijke notitieboeken weergeven

Wanneer jij of je team content met het hele team de deelt, wordt het in de Business Home gepubliceerd. Om het nog gemakkelijker te maken, toont elk zakelijk notitieboek waar jij toegang tot hebt de nieuwste activiteiten. Hierdoor kan jij de inhoud van het notitieboek bekijken voordat jij content toevoegt.

Voeg zakelijke notitieboeken toe

Wanneer een zakelijk notitieboek met het hele team gedeeld is, kunnen alle gebruikers van het Business account dat zakelijke notitieboek toevoegen en alle notities in het notitieboek bekijken. Net als bij andere notitieboeken, die door jou aangemaakt zijn, kan je het toegevoegde zakelijke notitieboek synchroniseren met je eigen Evernote account zodat je altijd toegang hebt tot de meest actuele content.

Om een zakelijk notitieboek toe te voegen, open je de Business Home en klik je op + Voeg toe aan jouw lijst, op het zakelijke notitieboek dat je wil toevoegen.

Hoe kan ik zien dat ik een notitieboek al toegevoegd heb?

Het label 'In jouw lijst' staat naast de titel van elk zakelijk notitieboek dat jij toegevoegd hebt.

Verken de profielen van teamleden

Ontdek wat je team weet. Blader door de profielen van teamleden en bekijk de notitieboeken waarin ze recent actief waren. Je kunt ook notitieboeken toevoegen die andere teamleden hebben gedeeld binnen het Business account.

Meer informatie over het updaten van je Evernote Business-profiel

LANGUAGES_ALL EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Sleutelwoorden:

• initieel notitieboek voor business
  • evernote business
  • bedrijfsdirectory
  • business profiel