Alles over het verwijzen van een vriend naar Evernote

Hoe werkt het aanbevelingsprogramma van Evernote?

Wanneer je Evernote bij vrienden aanbeveelt, kan je punten verdienen wanneer de vrienden Evernote daadwerkelijk gaan gebruiken. Dit werkt als volgt:

• Voor de eerste drie vrienden bij wie je Evernote aanbeveelt ontvang je 10 punten. Hieronder vindt je meer informatie over geslaagde aanbevelingen.
  • Na de eerste drie ontvang je vijf punten voor elke vriend bij wie je Evernote aanbeveelt en die Evernote Premium voor de eerste keer aanschaft.

Ook je vrienden profiteren van jouw aanbeveling. Elke vriend aan wie je Evernote aanbeveelt, ontvangt een maand Evernote Premium om de app optimaal te leren kennen, ongeacht of je punten aan deze vriend verdient.

Hoe kan ik de Evernote-punten die ik verdien gebruiken?

Je kan Evernote Punten gebruiken voor Evernote Premium. Hier vind je meer informatie over het verdienen en gebruiken van Evernote Punten. Je ook de website bezoeken voor meer informatie over de functies en voordelen van Evernote Premium. Punten kunnen niet doorgegeven worden.

Hoe nodig ik vrienden uit?

Ga naar de aanbevelingspagina en log in bij Evernote als je dat nog niet gedaan hebt. Je kunt je vrienden na het inloggen op de volgende manieren uitnodigen:

1. Stuur een e-mail naar je vrienden. Voer daarvoor gewoon de e-mailadressen van je vrienden in en klik vervolgens op 'Nodig uit'. Je vrienden ontvangen vervolgens een e-mail met een unieke link.
  2. Plaats je link op een social media-account, zoals Twitter of Facebook. Klik op de knop van het netwerk waarop je de link wil plaatsen en volg de stappen om je eigen bericht te maken.
  3. Kopieer en plak de link. Wanneer je op de knop drukt, kan je jouw unieke link in een chatvenster of e-mail plakken. Ook kan je de link op andere manieren naar je vrienden, familieleden en collega's sturen.

Wanneer jouw vrienden op je unieke link klikken, krijgen ze een verzoek om een Evernote-account aan te maken.

Wat geldt als een succesvolle verwijzing?

Om punten te verdienen voor je aanbevelingen, dienen de mensen die je uitnodigt aan de volgende voorwaarden te voldoen:

1. Er moet een nieuw Evernote-account aangemaakt worden via jouw unieke verwijzingslink.
  2. Installeer de Evernote app en log in op een computer, telefoon of tablet.

Het inloggen via een browser geldt niet als aanbeveling. Elke aanbevolen vriend over een apparaat beschikken waar Evernote nog nooit op gedownload is. Ter illustratie: wanneer twee mensen een computer delen, kan je alleen punten verdienen voor de eerste persoon die een account op de bewuste computer aanmaakt. Wanneer de tweede persoon een account aanmaakt en inlogt via een mobiele telefoon of ander apparaat, verdien je ook punten voor die persoon.

Voorwaarden voor het programma

Bekijk de Evernote Commerciële voorwaarden voor de voorwaarden en bepalingen over het Evernote verwijsprogramma.

Sleutelwoorden:

• vriend
  • aanbevelen
  • aanbevelen aan een vriend
  • aanbevelen aan een vriend
  • aanbeveling
  • verwijzing
  • aanbevelingsbonus
  • punten
  • evernote-punten