Deel notities

< Vorige / Volgende >

Deel notities

Evernote maakt het gemakkelijk om notities met anderen te delen. Deel notities zoals de agenda van een vergadering, ontwerpideeën die je van het web geknipt hebt, reisbeschrijvingen of lijsten met projecttaken.

Deel een notitie binnen Evernote

Wanneer je een notitie binnen Evernote deelt, kunnen ontvangers de notitie meteen openen in 'Gedeeld met mij' in de app. Elke keer dat de ontvanger op de notitie in 'Gedeeld met mij' klikt, ziet diegene de meest recente versie. Om een notitie in Evernote te delen, volg je de stappen hieronder voor jouw besturingssysteem.

• Mac

De nieuwe Evernote voor Mac

1. Open de notitie die je wil delen.
    2. Klik op de groene Delen knop.
    3. Voer ten minste één e-mailadres in (of selecteer ten minste één contactpersoon).
    4. Stel rechten in.
    5. Klik op Verstuur uitnodiging.

Oudere versie van Evernote voor Mac

1. Open de notitie die je wil delen.
    2. Klik op de groene Delen knop.
    3. Voer ten minste één e-mailadres in (of selecteer ten minste één contactpersoon) en voeg een optioneel bericht toe.
    4. Stel rechten in.
    5. Klik op Deel.
  • Windows

De nieuwe Evernote voor Windows

1. Open de notitie die je wil delen.
    2. Klik op de groene Delen knop.
    3. Voer ten minste één e-mailadres in (of selecteer ten minste één contactpersoon).
    4. Stel rechten in.
    5. Klik op Verstuur uitnodiging.

Oudere versie van Evernote voor Windows

1. Open de notitie die je wil delen.
    2. Klik op de Delen knop.
    3. Voer ten minste één e-mailadres in (of selecteer ten minste één contactpersoon) en voeg een optioneel bericht toe.
    4. Stel rechten in.
    5. Klik op Deel.
  • iPhone, iPad en iPod Touch

De nieuwe Evernote voor iOS

1. Open de notitie die je wil delen.
    2. Tik op de Delen knop (figuur met plusteken).
    3. Tik op de Delen knop naast 'Nodig iemand uit'.
    4. Voer ten minste één e-mailadres in (of selecteer ten minste één contactpersoon), voeg een optioneel bericht toe en tik daarna op Gereed op het toetsenbord.
    5. Tik op de potlood knop om rechten toe te kennen.
    6. Tik op Verstuur.

Oudere versie van Evernote voor iOS

1. Open het 'Notities' tabblad en tik op de notitie die je wil delen.
    2. Tik op de Deel notitie knop (figuur met plusteken).
    3. Voer ten minste één e-mailadres in (of selecteer ten minste één contactpersoon) en voeg een optioneel bericht toe.
    4. Tik op de potlood knop om rechten toe te kennen.
    5. Tik op Klaar.
  • Android

De nieuwe Evernote voor Android

1. Open de notitie die je wil delen.
    2. Tik op de Delen knop (figuur met plusteken).
    3. Tik op de Delen knop naast 'Nodig iemand uit'.
    4. Voer ten minste één e-mailadres in (of selecteer ten minste één contactpersoon), voeg een optioneel bericht toe en tik daarna op Gereed op het toetsenbord.
    5. Tik op de potlood knop om rechten toe te kennen.
    6. Tik op Verstuur.

Oudere versie van Evernote voor Android

1. Open de notitie die je wil delen.
    2. Tik op de Deel notitie knop (drie verbonden puntjes).
    3. Voer ten minste één e-mailadres in (of selecteer ten minste één contactpersoon) en voeg een optioneel bericht toe.
    4. Tik op de potlood knop om rechten toe te kennen.
    5. Tik op Verstuur (papieren vliegtuig).
  • Web

De vernieuwde Evernote Web

1. Open de notitie die je wil delen.
    2. Klik op de groene Delen knop.
    3. Voer ten minste één e-mailadres in (of selecteer ten minste één contactpersoon).
    4. Stel rechten in.
    5. Klik op Verstuur uitnodiging.

Oudere versie van Evernote Web

1. Open de notitie die je wil delen.
    2. Klik op Deel.
    3. Voer ten minste één e-mailadres in (of selecteer ten minste één contactpersoon) en voeg een optioneel bericht toe.
    4. Stel rechten in.
    5. Klik op Verstuur.

GERELATEERD:

Sleutelwoorden:

• delen
  • notities delen
  • gedeeld
  • delen
  • Notities delen
  • work chat
  • workchat