Alles over het beheren van je Evernote Business abonnement

ONDERWERPEN IN DIT ARTIKEL:

Registreer voor Evernote Business

Over het registreren voor Evernote Business:

1. Ga naar de Evernote Business website en klik op de Neem Business knop.
  2. Vul het formulier in met je volledige naam, de naam van je bedrijf, je zakelijke e-mailadres en een wachtwoord voor het account.

Als je al een Evernote account hebt en je wilt het e-mailadres dat bij jouw account hoort voor je nieuwe Evernote Business account gebruiken, dan moet je inloggen en een ander persoonlijk e-mailadres kiezen voor je huidige account. Hierdoor kan je jouw zakelijke e-mailadres voor het nieuwe account gebruiken.

Meer informatie >>

Deactiveer Evernote Business

(Evernote Business accounts die voor 15 september 2017 aangemaakt zijn)

Om van Evernote Business naar Plus of Premium te downgraden, moet je eerst je Evernote Business deactiveren.

Wanneer je account gedeactiveerd is en teruggezet is naar Evernote Basic, kan je een Evernote Plus of Premium abonnement afsluiten.

Opmerking: Als je al een Plus of Premium abonnement had voordat je naar Evernote Business upgrade en een giftcardcode hebt, dan je die hier gebruiken.

(Evernote Business accounts die op of na 15 september 2017 aangemaakt zijn)

Deactiveer je business en maak een nieuw persoonlijk account aan of gebruik een bestaand persoonlijk account. Als je jouw zakelijke e-mailadres voor je persoonlijke account, dan zal je het e-mailadres van je zakelijke account moeten wijzigen voordat je het account deactiveert.

Switch tussen maandelijks en jaarlijks betalen

Stuur een ticket in bij Evernote Support om over te stappen van maandelijks naar jaarlijks. Een Business Support Specialist helpt je dan met de wijziging. Het proces kan even duren en alle gebruikers moeten tegelijkertijd uitgelogd zijn om de wijziging door te voeren.

Switch tussen betalen via creditcard of factuur

Stuur een ticket in bij Evernote Support om het wisselen van betalen via creditcard en per factuur. Een Business Support Specialist helpt je dan met de wijziging. Het proces kan even duren en alle gebruikers moeten tegelijkertijd uitgelogd zijn om de wijziging door te voeren.

Update betaalgegevens

Updaten van betaalgegevens:

1. Ga naar de pagina 'Betaalgegevens' in de beheerconsole
  2. Klik op Bewerk betaalgegevens
  3. Voer je betaalgegevens in en klik op Werk betaalgegevens bij

Gratis proefperiode Evernote Business

Nieuwe gebruikers kunnen Evernote Business nu 30 dagen gratis gebruiken. Als je kiest voor betalen via creditcard, dan wordt het bedrag van Evernote Business aan het eind van de proefperiode in rekening gebracht bij je creditcard. Als je kiest voor betalen via factuur, dan ontvang je jouw eerste factuur 30 dagen na het einde van de proefperiode. Je kan je abonnement op elk moment annuleren. Om je abonnement te annuleren, deactiveer je gewoon je Evernote Business account. Als je jouw abonnement voor het einde van de proefperiode annuleert, dan kan je jouw account nog steeds gebruiken tot het einde van de proefperiode, maar er wordt niets in rekening gebracht. Als je account meteen wil annuleren en deactiveren, neem dan contact op met de klantenservice.

Sleutelwoorden:

• automatisch verlengen
  • factureren
  • koop
  • annuleren
  • annuleer automatisch verlengen
  • annuleer mijn abonnement
  • annuleer betaling
  • annuleer business
  • deactiveer business
  • annuleer abonnement
  • beheer mijn abonnement
  • beheer betaling
  • beheer abonnement
  • betaald abonnement
  • Betalen
  • betaling
  • betalingen
  • koop
  • koop business
  • abonneer
  • abonnement
  • upgrade
  • downgrade
  • creditcard
  • wijzig betaling
  • factuur
  • proefperiode
  • gratis proefperiode