Zijn de persoonlijke notitieboeken of gegevens van een gebruiker toegankelijk voor andere Evernote Business gebruikers of de account managers?

Zijn de persoonlijke notitieboeken of gegevens van een gebruiker toegankelijk voor andere Evernote Business gebruikers of de account managers?

Zijn de persoonlijke notitieboeken of gegevens van een gebruiker toegankelijk voor andere Evernote Business gebruikers of de account managers?

Wanneer je lid wordt van het Evernote Business bedrijfsaccount, behoud jij volledige controle en eigendomsrecht over je persoonlijke notitieboeken en notities. Ze zijn niet verbonden of op een manier toegankelijk voor andere Business-gebruikers of account managers, tenzij jij jouw notities of notitieboeken met hen deelt.

E-mailadres en persoonlijke gegevens

Je persoonlijke gegevens zijn bij Evernote in veilige handen. Alleen je persoonlijke e-mailadres is zichtbaar wanneer:

1. Je deelt een persoonlijk notitieboek of notitie
  2. Je hebt nog geen zakelijk e-mailadres in je Accountinstellingen toegevoegd en je notities in zakelijke notitieboeken deelt of bewerkt
  3. Je hebt nog geen zakelijk e-mailadres toegevoegd aan je accountsinstellingen en je account manager gebruikt de beheerconsole om de lijst met gebruikers binnen het bedrijf te bekijken.

Veiligheid

Account managers van Evernote Business kunnen zien of je twee-staps verificatie voor je Evernote account hebt ingesteld. Daarnaast kunnen ze de datum zien waarop je jouw wachtwoord voor het laatst hebt hersteld. De beheerders kunnen je wachtwoord niet zien en hebben ook geen toegang tot gegevens over aanvullende verificatiemethoden. We hebben deze informatie toegankelijk gemaakt voor account managers, zodat zij de beveiliging van bedrijfsgegevens op apparaten van gebruikers kunnen beoordelen.