Kunnen andere Evernote Business gebruikers mijn persoonlijke content bekijken?

Kunnen andere Evernote Business gebruikers mijn persoonlijke content bekijken?

Kunnen andere Evernote Business gebruikers mijn persoonlijke content bekijken?

Wanneer je notities aanmaakt of content aan je zakelijke notitieboeken toevoegt, dan is die content toegankelijk voor Evernote Business accountbeheerders, of het nu met anderen gedeeld hebt of niet. Als je persoonlijke content aan zakelijke notitieboeken toevoegt, dan kunnen alle leden van dat business account die informatie inzien. De content in je persoonlijke notitieboeken of in een apart persoonlijk account kunnen niet ingezien worden door anderen, tenzij jij het met expliciet met anderen deelt.

De persoonlijke e-maildressen zijn misschien te zien als je Evernote Business account voor 15 september 2017aangemaakt is, als:

• Je deelt een persoonlijk notitieboek of notitie
  • Je hebt nog geen zakelijk e-mailadres in je Accountinstellingen toegevoegd en je notities in zakelijke notitieboeken deelt of bewerkt
  • Je hebt nog geen zakelijk e-mailadres toegevoegd aan je accountsinstellingen en je account manager gebruikt de beheerconsole om de lijst met gebruikers binnen het bedrijf te bekijken.

Veiligheid

Accountbeheerders van Evernote Business kunnen zien of je twee-staps verificatie voor je Evernote-account hebt ingesteld. Daarnaast kunnen ze de datum zien waarop je jouw wachtwoord voor het laatst hebt hersteld. De beheerders kunnen je wachtwoord niet zien en hebben ook geen toegang tot gegevens over aanvullende verificatiemethoden. We hebben deze informatie toegankelijk gemaakt voor accountbeheerders, zodat zij de beveiliging van zakelijke gegevens op toestellen van gebruikers kunnen beoordelen.