Hoe installeer ik Evernote

< Vorige / Volgende >

Hoe installeer ik Evernote

Je kan Evernote op al je apparaten installeren en bij de app inloggen. Log in bij Evernote op al je apparaten met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord zodat je notities gemakkelijk kan aanmaken en synchroniseren.

Opmerking: Om Evernote op meer dan 2 apparaten te gebruiken, heb je een betaald Evernote abonnement nodig.

Hoe installeer ik Evernote

Volg de stappen hieronder voor jouw besturingssysteem:

• Mac

Download de Evernote app via evernote.com/download of installeer de app via de Mac App Store.

• Windows

Download de Evernote app via evernote.com/download of installeer de app via de Microsoft Store.

• iPhone, iPad en iPod Touch

Installeer via de App Store.

• Android

Installeer via de Google Play Store.

• Web

Installeren is niet nodig. Ga gewoon naar evernote.com in je webbrowser en klik op Log in.

Sleutelwoorden:

• installeer
  • installeer evernote
  • installeer app
  • download
  • download evernote
  • download app