Hoe Evernote te installeren en te updaten

Synchroniseer alles op alle apparaten

Log in bij Evernote op al je apparaten met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord zodat je notities gemakkelijk kan aanmaken en synchroniseren.

Download Evernote

Download EvernoteDownload en installeer Evernote op computers en mobiele apparaten

Log in to your accountLog in bij je Evernote-account op elk apparaat

Hoe Evernote te installeren en te updaten

Evernote voor Mac en Windows Desktop

• Installeren: Download Evernote via je webbrowser.
  • Updaten: Selecteer Help > Controleer op Updates in de menubalk van de Evernote app.

Evernote voor iPhone, iPad en iPod Touch

• Installeer en update via de App Store.

Evernote voor Android

• Installeer en update via de Google Play Store.

Evernote Web

• Evernote Web wordt automatisch wekelijks bijgewerkt. Als je toch een oudere versie van Evernote Web gebruikt, klik dan op 'Probeer het nu' in de banner bovenin de pagina om de laatste versie te gebruiken.

Als je hulp nodig hebt bij het installeren of updaten van Evernote, neem dan contact met ons op.

Sleutelwoorden:

• na een update
  • na een upgrade
  • bijwerken
  • upgrade
  • geüpgradet