Hoe kan ik de notities zien die ik dichtbij waar ik nu ben heb aangemaakt?

Hoe kan ik de notities zien die ik dichtbij waar ik nu ben heb aangemaakt?

Hoe kan ik de notities zien die ik dichtbij waar ik nu ben heb aangemaakt?

Als u Evernote op de iPhone gebruikt, hebt u de mogelijk uw notities te filteren op afstand van uw huidige locatie. Evernote voor de iPhone staat u toe om notities te laten zien die zijn aangemaakt binnen 1, 5 of 25 mijl van uw huidige locatie. Om deze zoekactie uit te voeren:

1. Tik op het zoekveld bovenaan de lijst van notities
  2. Tik op "Geavanceerd zoeken"
  3. Tik op "Hier dichtbij"
  4. Selecteer de 1, 5 of 25 mijl radius optie
  5. Tik op "Geavanceerd" en vervolgens op "Notities" (beide links bovenaan) om terug te keren naar uw lijst van gefilterde notities
  6. Tik op het map pin icoon links bovenaan om uw notities op een kaart te laten zien

Uw krijgt een Google map te zien met uw notities per locaties gegroepeerd. Tik op een van de gekleurde vlaggen om alle notities die op die locatie zijn aangemaakt te bekijken.