Zet je notities over van Evernote naar Yinxiang Biji

< Vorige / Volgende >

Zet je notities over van Evernote naar Yinxiang Biji

Het overzetten van je notities van Evernote naar Yinxiang Biji bestaat uit twee stappen:

1. Registeer voor een Yinxiang Biji account
  2. Zet je notities over van Evernote naar Yinxiang Biji

1. Registeer voor een Yinxiang Biji account

Yinxiang Biji is een aparte dienst van Evernote. Je zal daarom een eigen Yinxiang Biji account op yinxiang.com moeten aanmaken. Als je al een Yinxiang Biji account hebt, dan kan je deze stap overslaan.

2. Zet je notities over van Evernote naar Yinxiang Biji

Nadat je jouw Yinxiang Biji account ingesteld hebt, kan je jouw notities overzetten. Er zijn drie aanbevolen manieren om je notities over te zetten.

Manier 1: Importeer/exporteer lokaal bestand (Aanbevolen)

De meest directe manier om je notities over te zetten is om ze uit Evernote te exporteren en in Yinxiang Biji te importeren. Dit is alleen mogelijk via de Mac of Windows computer app, niet via een mobiele of web app. Volg deze stappen om je notities over te zetten:

1. Log in bij je Evernote account in Evernote voor Mac of Windows.
  2. Exporteer elk notitieboek apart.
  3. Log in met je Yinxiang Biji account.
  4. Importeer de .enex bestanden vanaf Stap 2 hierboven.

Manier 2: NoteDup Migratie tool

Download de NoteDup notitiemigratie tool, log bij beide accounts in en geef ze toestemming om de notities over te zetten. Aangezien de Evernote server niet in China staat, kan het proces traag zijn of onderbroken worden. De synchronisatiesnelheid van je Yinxiang Biji account gaat sneller nadat het overzetten afgerond is.

Opmerking: NoteDup wordt niet ondersteund in Windows besturingssystemen en macOS Mojave. Als je een van deze besturingssystemen gebruikt, raden we je aan om Manier 1 te gebruiken.

Manier 3: Losse notities overzetten

Deze methode kan gebruikt worden als er maar een klein aantal notities overgezet moet worden en je een Yinxiang Biji Premium account hebt. Mail elke notitie vanuit je Evernote account naar je persoonlijke, unieke Yinxiang Biji e-mailadres (@m.yinxiang.com). Hierdoor worden automatisch nieuwe notities in Yinxiang Biji aangemaakt.

Veelgestelde Vragen

Welke wijzigingen kan ik verwachten wanneer ik notities naar Yinxiang Biji overzet?

Evernote en Yinxiang Biji zijn twee eigen diensten, dus de volgende dingen zijn anders:

• Je kan geen notities delen tussen Evernote en Yinxiang Biji accounts.
  • Interne notitielinks en het delen van notities in Evernote zijn ongeldig.
  • Evernote app integraties van derde partijen werken niet meer. Voor een lijst met apps van derde partijen die ondersteund worden, ga je naar https://appcenter.yinxiang.com.

Heeft het overzetten van notities invloed op mijn maandelijkse uploadlimiet?

Het exporteren van je notities uit Evernote heeft geen invloed op je uploadlimiet van het Evernote account waaruit je exporteert. Het importeren van je notities in Yinxiang Biji heeft wel invloed op je uploadlimiet van je Yinxiang Biji account.

Wat moet ik doen als ik mijn uploadlimiet overschrijd wanneer ik mijn notities in Yinxiang Biji importeer?

Als je jouw hele uploadlimiet gebruikt hebt voor het importeren van notitie uit Evernote in jouw Yinxiang Biji account, neem dan contact op met Yinxiang Biji Support voor een tijdelijke eenmalige upgrade met als doel om je notities te uploaden.

Sleutelwoorden:

• yinxiang
  • yinxiang biji
  • yxbj
  • china
  • evernote china
  • evernote international