Alles over het uitloggen bij Evernote

• Mac

Klik op je naam in de werkbalk, klik daarna op Log uit [naam] of selecteer Evernote > Log uit [naam] in de menubalk.

• Windows

Klik op je naam in de werkbalk, klik daarna op Log uit [naam] of selecteer Bestand > Log uit [naam] in de menubalk.

• iPhone, iPad en iPod Touch

Ga naar 'Account' en tik op Log uit.

• Android

Tik op de drie stippen in het menu en selecteer Instellingen > Accountinformatie > Log uit.

• BlackBerry

Tik op de drie stippen, daarna op Instellingen, scroll naar Account en tik op Log uit.

• Windows Phone

Tik op de drie strepen en tik daarna op Accountinformatie > Log uit.

• Web

Klik op de profielfotoknop en selecteer Log uit.

• Web Clipper

Klik op het Web Clipper icoon in de werkbalk en klik daarna in de werkbalk van de Web Clipper op Opties > Log uit.

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=ar,id,ms,th,vi

Sleutelwoorden:

• uitloggen
  • log uit
  • uitloggen
  • uitloggen