Hoe voeg ik de content van twee Evernote-accounts samen?

Evernote maakt het makkelijk om notities van het ene account naar het andere account over te zetten. Als je meer dan één Evernote-account hebt, kan je al je notities en notitieboeken in één account samenvoegen. Het proces kan alleen afgerond worden via Evernote voor Mac of Windows Desktop.

Om notities en notitieboeken van het eerste account naar het tweede account te verplaatsen:

1. Log op een Mac of Windows Desktop computer in bij je account dat de notities bevat die je naar het andere account wil overzetten.
  2. Exporteer je notitieboeken als Evernote XML (.enex) bestanden vanuit dit account en onthoud in welke map of adresboek je het opgeslagen hebt. Al je notitie content en labels zijn opgeslagen in dit ENEX-bestand.

Opmerking: Notitieboekstapels zijn verbonden aan losse accounts en kunnen niet naar een ander account geëxporteerd worden. Wanneer je al je notitieboeken geïmporteerd hebt naar je tweede account, zal je ze opnieuw moeten ordenen in stapels.

3. Log uit bij het account waaruit je al je notities geëxporteerd hebt en log in bij het tweede account.
  4. Importeer de EXEX (.enex) bestanden naar het tweede account.

Meer informatie over het exporteren en importeren van notities en notitieboeken

De geïmporteerde notities worden automatisch in het notitieboek 'Import {naam van notitie of notitieboek}' opgeslagen. Voorbeelden hiervan zijn 'Import mijn notities' of 'Import Ideeën notitieboek'. De geïmporteerde notities kunnen verplaatst of gekopieerd worden naar alle persoonlijke of zakelijke notitieboeken.

Meer informatie over het verplaatsen van notities naar een ander notitieboek

Sleutelwoorden:

• accounts samenvoegen
  • notities samenvoegen
  • notitieboeken verplaatsen
  • notities verplaatsen
  • notities en notitieboeken verplaatsen
  • twee accounts