Alles over het samenvoegen van verschillende notities tot één notitie

Alles over het samenvoegen van verschillende notities tot één notitie

Alles over het samenvoegen van verschillende notities tot één notitie

Het samenvoegen van notities is heel gemakkelijk. In Evernote voor Windows of Mac selecteer je verschillende notitie door Ctrl+klik voor Windows of Cmd+klik voor Mac te gebruiken. Selecteer daarna Voeg notities samen in het scherm dat dan verschijnt naast de notitielijst. Hierdoor worden de geselecteerde notities samengevoegd tot één notitie en worden de originele notities in het notitieboek 'Prullenbak' geplaatst. Als je de originele notities ook als losse notities wil behouden, of wanneer je notities per ongeluk samengevoegd hebt, kan de losse notities herstellen uit je 'Prullenbak' notitieboek.

Hoe worden samengevoegde notities gesorteerd?

Evernote voor Mac

• Samengevoegde notities worden op dezelfde normale manier gesorteerd, zoals gespecificeerd wordt door de Sorteer op: opties (bijvoorbeeld: 'Titel', 'Datum aangemaakt', 'Datum bijgewerkt' en meer).
  • De nieuwe notitie krijgt de titel van de hoogste notitie.

Evernote voor Windows Desktop

• Samengevoegde notities worden gesorteerd in de volgorde waarin de notities geselecteerd worden voor het samenvoegen. De content of the eerste notitie wordt bovenaan getoond en de content van de laatste notitie aan het eind van de notitie.
  • De nieuwe notitie krijgt de titel van de eerste notitie die je geselecteerd hebt voor het samenvoegen.