Problemen met Evernote Web Clipper oplossen

< Vorige / Volgende >

Problemen met Evernote Web Clipper oplossen

Als er een probleem is met het gebruik van Evernote Web Clipper, moet je om te beginnen de nieuwste versie van Evernote Web Clipper voor je webbrowser installeren. Voer daarna de onderstaande stappen uit.

Bepaalde pagina's kunnen niet geknipt worden of het knipsel zal er niet hetzelfde uitzien zoals de originele pagina

Sommige webknipsels zien er niet hetzelfde uit als op de oorspronkelijke webpagina, en soms kan je zelfs helemaal geen webknipsel maken. Dit gebeurt bijvoorbeeld als de webpagina een groot aantal ontwerpelementen, interactieve content of multimedia bevat.

Hieronder staan een paar tips over het knippen van webpagina's waar je problemen bij ervaart. De beschikbare opties en het beste resultaat hang wel af van het apparaat en de webbrowser waar je gebruik van maakt.

• Wissel van knipseltype. Probeer Artikel, Vereenvoudigd artikel en Volledige pagina om te zien welke de beste resultaten geeft.
  • Probeer alleen het gedeelte van de content te selecteren die je wil knippen en open vervolgens de clipper.
  • Leg de pagina vast als Screenshot.

Als je de bovenstaande tips hebt geprobeerd en het nog steeds niet lukt een knipsel te maken in Evernote, kan je contact met ons opnemen en voeg de URL toe van de webpagina waarvan je een webknipsel wil maken.

App specifieke Tips

Microsoft Edge

1. Klik op de drie puntjes (...) in de rechterbovenhoek of druk op alt + X om Instellingen en meer te openen
  2. Klik op Extensies
  3. Zorg er voor dat Evernote Web Clipper Aan staat

Microsoft Outlook

1. Open Outlook en selecteer Bestand > Opties > Add-Ins
  2. Zorg er voor dat 'Evernote Outlook Contact Connector' en 'Evernote.Outlook' allebei aangevinkt zijn bij de 'Actieve Application Add-ins'
  3. Selecteer 'COM Add-ins' in het dropdown menu en klik op Ga
  4. Vink de twee Evernote boxen aan in 'Add-Ins beschikbaar'
  5. Het kan zijn dat je Outlook opnieuw moet opstarten voordat de Evernote add-in ingeschakeld is

Mobiele telefoons en tablets

Op mobiele telefoons en tablets worden webknipsels niet op dezelfde manier ondersteund als via desktop browsers. Bekijk het kennisbank artikel voor tips over het knippen van webpagina's en content op Android en iOS apparaten.

Sleutelwoorden:

• clipper
  • webknipsel
  • web clipper
  • webclipper
  • kan niet knippen
  • niet knippen
  • niet knippen
  • clipper loopt vast
  • clipper help