Wissel de e-mailadressen tussen twee aparte Evernote accounts om

Wissel de e-mailadressen tussen twee aparte Evernote accounts om
< Vorige / Volgende >

Wissel de e-mailadressen tussen twee aparte Evernote accounts om

Als je twee Evernote accounts hebt en de e-mailadressen wil omwisselen die aan die accounts gekoppeld zijn, dan kan je dat zelf doen als je aan de volgende voorwaarden voldoet:

• Je eigenaar bent van beide Evernote accounts (je primaire en secundaire account)
  • Je een derde e-mailadres bezit (een die niet aan je Evernote accounts gekoppeld is)

Alles over het omwisselen van e-mailadressen door middel van een derde e-mailadres

Om de e-mailadressen om te wisselen via een derde e-mailadres, voer je de volgende stappen uit:

1. Log in bij het Evernote account (je tweede account) dat gekoppeld is aan het e-mailadres dat je aan je primaire account wil koppelen.
  2. Selecteer Accountinstellingen > Beveilingsoverzicht > Wijzig e-mailadres en bevestig je wachtwoord.
  3. Verwijder het e-mailaders uit dit account door een derde e-mailadres (een die je niet gebruikt om bij Evernote in te loggen) en selecteer Wijzig e-mailadres.
  4. Log uit bij het secundaire account en log in bij je primaire Evernote account.
  5. Selecteer Accountinstellingen > Beveilingsoverzicht > Wijzig e-mailadres.
  6. Voer het e-mailaders in dat je uit je secundaire account verwijderd hebt.

Wat als ik het inlogmailadres van maar een van mijn accounts wil wijzigen?

Log in bij je accountinstellingen en wijzig het inlogmailadres.

Sleutelwoorden:

• e-mailadressen
  • wissel e-mailadres om
  • wissel e-mailadressen om
  • zet mailadres om
  • zet mailadressen om