Alles over het verhelpen van Evernote voor Windows synchronisatieproblemen (POODLE beveiligingslek)

Alles over het verhelpen van Evernote voor Windows synchronisatieproblemen (POODLE beveiligingslek)

Alles over het verhelpen van Evernote voor Windows synchronisatieproblemen (POODLE beveiligingslek)

Wat is er gebeurt?

Op 15 oktober 2014 heeft Google een lek gevonden in een oud beveiligingsprotocol dat misbruikt zou kunnen worden door hackers. Om Evernote-gebruikers te beschermen, hebben we een bericht gestuurd naar alle gebruikers die hier misschien last van zouden kunnen hebben. Ook hebben we het synchroniseren uitgeschakeld voor oudere Evernote-versies op Windows XP en Evernote Web op Internet Explorer 7.

Zie dit artikel op het Evernote Tech Blog voor meer technische details.

Wat voor gevolgen heeft dit voor mij?

Je kan je notities gewoon bekijken als:

1. Je Evernote voor Mac, Chrome, iOS of andere apparaten zonder Windows gebruikt
  2. Je kan Evernote gebruiken in browsers, zoals Chrome, Firefox of Opera

Wat moet ik doen indien ik Evernote op Windows XP gebruik?

Je notities zijn veilig. Je kan je notities echter niet synchroniseren of ze in je browser bekijken totdat je Windows of je webbrowser update. Windows XP wordt niet langer ondersteund, maar als je Windows XP nog steeds gebruikt en je Evernote op je computer geïnstalleerd hebt:

Je kan Evernote ook gebruiken in browsers zoals Chrome, Firefox of Opera.

Wat is er aan de hand als ik een update uitvoer en ik kan nog steeds niet synchroniseren of verbinden?

1. Er zijn gebruikers waarbij de problemen niet opgelost worden door middel van het updaten. Hier zijn een paar stappen die je kan uitvoeren om het probleem alsnog te verhelpen.
  2. Neem anders contact met ons op.

LANGUAGES_SUPPORT LANGUAGES_INCLUDE=nl,it LANGUAGES_EXCLUDE=ja

Sleutelwoorden:

• ie
  • internet explorer
  • poodle
  • veiligheid
  • windows xp
  • xp