De scanner configureren

Stap 1: Download en installeer de software

Voordat je de scanner aansluit, moet je de scannersoftware op je computer downloaden en installeren.

Download de Windows en Mac installer via de Evernote website

Stap 2: Sluit de scanner aan en start de scanner

Verbinding maken met Scansnap

Sluit de meegeleverde USB-kabel en de netvoedingsadapter aan op de scanner en sluit het andere uiteinde van de USB-kabel aan op jouw computer.

Open de scanner, zodat deze automatisch wordt ingeschakeld.

Stap 3: Stel notitieboeken voor automatisch opslaan in

Wanneer je documenten scant, herkent de ScanSnap Evernote Edition-scanner automatisch het type document, zodat het automatisch wordt toegevoegd aan het hiervoor ingestelde Evernote-notitieboek en dat er (als je dit wil) een label aan wordt toegevoegd. In enkele eenvoudige stappen kan je notitieboeken instellen voor elk documenttype: documenten, bonnen, foto's en visitekaartjes.

Scansnap auto-filling

LANGUAGES_SUPPORT LANGUAGES_INCLUDE=sv,fi,nl,da LANGUAGES_EXCLUDE=pt-br