Problemen met de scanner oplossen

Problemen met het papiertransport voorkomen

Probeer het volgende om het vastlopen van papier te voorkomen:

• Scan minder pagina's tegelijk
  • Scan alleen documenten van vergelijkbare grootte in één keer (bonnen, kaarten, foto's, documenten)
  • Stel de papiergeleider iets breder in dan de breedte van de documenten
  • Zorg dat alle documenten gecentreerd zijn in de papierinvoer

Vastgelopen papier losmaken

Los vastgelopen papier ScanSnap op

Als het papier is vastgelopen, beweeg je de hendel aan de rechterkant van de ScanSnap omhoog om de scanner te openen. Verwijder vervolgens voorzichtig het vastgelopen papier.

Problemen met scannen via Wi-Fi

Als de scanner geen verbinding maakt via Wi-Fi, probeer dan het volgende:

• Controleer of de Wi-Fi-antenne aan de achterkant van de scanner is ingeschakeld.
  • Start de ScanSnap Draadloze Installatietool voor Evernote Edition. Je vindt deze tool in je programma- of applicatiemenu.
    • Windows: Programma's > ScanSnap Evernote Edition > ScanSnap Draadloze Installatietool voor Evernote Editie
    • Mac: Applicaties > ScanSnap Evernote Edition > ScanSnap Draadloze Installatietool voor Evernote Editie
  • Controleer welk type beveiliging is ingesteld op je draadloze netwerk. De meeste draadloze netwerken worden ondersteund. Als je toch problemen ondervindt, bekijk dan deHulp & Leren website voor hulp.

Verbeter visitekaartaccuraatheid

Instellingen visitekaartjes in ScanSnap Manager software

Je kan de scankwaliteit aanpassen en daardoor de accuraatheid van het scannen van visitekaartjes verbeteren. Ga als volgt te werk:

1. Open de ScanSnap Manager Evernote Edition
  2. Ga naar het Visitekaart tabblad
  3. Selecteer "Best" in het "Resolutie afbeelding" dropdown menu
  4. Selecteer "Laag" in het "Compressie" dropdown menu

Voorkom problemen met reguliere scanneronderhoud

Het is belangrijk dat je de contactpunten en rollen van de scanner goed schoonhoudt. De onderstaande video's laten zien hoe je de contactpunten en rollen kunt schoonmaken en hoe je nieuwe rollen kunt bestellen als een rol aan vervanging toe is.

Video: het glas reinigen
Video: het glas reinigen

Het glas reinigen

Als er vlekken, puntjes of strepen op de gescande documenten verschijnen, moet je waarschijnlijk het glas van de scanner schoonmaken.

Video: de rollen reinigen
Video: de rollen reinigen

De rollen reinigen

Als het papier slipt of scheef getransporteerd wordt, of als er meerdere pagina's tegelijk worden doorgevoerd, moet je de rollen schoonmaken zodat ze beter grip op het papier kunnen krijgen.

Video: de rollen vervangen
Video: de rollen vervangen

De rollen vervangen

De rollen gaan minimaal één jaar of 200.000 scans mee. Als je de rollen hebt schoongemaakt maar het papier nog steeds niet goed wordt getransporteerd, moet je de rollen vervangen. Je kunt de rollen online aanschaffen.

Heb je nog steeds geen antwoord op je vraag gevonden?

Voor meer informatie over het oplossen van problemen kan je de ScanSnap supportpagina of Evernote Hulp & Leren website bezoeken.

LANGUAGES_SUPPORT LANGUAGES_INCLUDE=sv,fi,nl,da LANGUAGES_EXCLUDE=pt-br