Waar kan ik de ScanSnap Evernote Edition kopen?

Koop de ScanSnap Evernote Edition van Fujitsu.

Hoe begin ik?

1. Download het Windows- en Mac-installatie-app vanaf de Evernote-website.
  2. Lees de producthandleiding

Is de software van ScanSnap Evernote Edition compatibel met andere scanners?

Omdat onze hardware en software sterk geïntegreerd zijn, moet de ScanSnap Evernote Edition-hardware worden gebruikt om functies zoals automatisch opslaan te kunnen gebruiken.

Wat is het verschil tussen de ScanSnap Evernote Edition en de ix500?

De complete scanervaring, van het configureren tot en met het eigenlijke scannen, is helemaal opnieuw uitgevonden voor de ScanSnap Evernote Edition. De belangrijkste verschillen zijn:

• Je kan sneller beginnen met scannen doordat alle stuur-apps en software in één keer worden geconfigureerd
  • Automatische detectie van documenttype en automatisch opslaan van documenten: de scanner kan documenten, visitekaartjes, bonnen en foto's automatisch herkennen en in het juiste Evernote-notitieboek opslaan
  • Je hoeft nooit meer na te denken over dingen zoals resolutie, DPI, kleurdiepte of compressie. ScanSnap Manager Evernote Edition kiest automatisch de best mogelijke instellingen voor maximale visuele kwaliteit en een minimaal gebruik van opslagruimte
  • Doordat je in één stap draadloos kunt scannen, heb je geen last meer van kabels en snoeren
  • Visitekaartjes worden automatisch omgezet in uitgebreide contactnotities met informatie van LinkedIn
  • Scannen zonder te storen: jouw overige werkzaamheden worden niet meer gehinderd of onderbroken. Je krijgt bericht wanneer de scans klaar zijn, terwijl jij je in de tussentijd gewoon op je werk kunt concentreren.

Kan ik mijn ScanSnap Evernote Edition met meerdere computers gebruiken?

Ja. De ScanSnap Evernote Edition probeert eerst te scannen naar een computer die via de USB-kabel is aangesloten. Als er geen USB-verbinding beschikbaar is, maakt de scanner via Wi-Fi verbinding met de geselecteerde computer. Dit betekent dat je de scanner via Wi-Fi met een bepaalde standaardcomputer kunt verbinden, en dat je, wanneer nodig, naar een andere computer kunt scannen door deze computer via USB aan te sluiten.

Kan ik optioneel ook naar andere bestemmingen scannen (bijvoorbeeld Dropbox, Google Drive of Box)?

Ja, behalve dat de documenten naar Evernote worden gescand kan je de ruwe scanbestanden ook laten opslaan in een doelmap naar keuze. Hiervoor gebruik je op het tabblad 'Algemeen' van ScanSnap Manager Evernote Edition de optie Sla kopieën van gescande bestanden op in.

Kan ik met de ScanSnap Evernote Edition rechtstreeks naar mobiele apparaten scannen?

Ja, installeer Scannable om scans van de ScanSnap Evernote Edition meteen op je telefoon op te slaan.

Kan de ScanSnap Evernote Edition rechtstreeks naar de cloud scannen (zonder tussenkomst van een computer)?

De ScanSnap Evernote Edition stuurt de scans via een USB-kabel of een Wi-Fi-verbinding naar Evernote op jouw computer. De gescande documenten worden vanaf de computer naar jouw Evernote-account gesynchroniseerd, zodat ze vanaf al je apparaten toegankelijk zijn. We hebben bewust voor deze aanpak gekozen om de best mogelijke gebruikerservaring te bieden; het heeft niets te maken met eventuele technische beperkingen. We hebben onder andere rekening gehouden met deze overwegingen:

• We hebben gemerkt dat gebruikers het belangrijk vinden dat ze scans visueel kunnen controleren voordat ze de originele documenten weggooien. Dit werd bemoeilijkt door de vertraging die optreedt wanneer rechtstreeks naar de cloud wordt gescand. Daarom hebben we de tijd tussen het scannen en de weergave van het gescande document op het scherm zo kort mogelijk gemaakt.
  • Het scannen naar de cloud maakt een omgeving met meerdere gebruikers erg ingewikkeld. Bij het selecteren van een Evernote-gebruiker als bestemming voor de scans zou bijvoorbeeld een complex configuratie- en beveiligingsproces noodzakelijk zijn, om te voorkomen dat gegevens kunnen worden toegevoegd door onbevoegden.
  • Als er geen internetverbinding beschikbaar is, is er geen goed antwoord op de vraag wat een direct-naar-de-cloud scanner zou moeten doen met de gescande documenten.

Maakt de ScanSnap Evernote Edition PDF-bestanden doorzoekbaar door middel van optische tekenherkenning (OCR)?

Ja, de ScanSnap Evernote Edition scanner gebruikt de toonaangevende tekstherkenningssoftware van ABBYY om de tekst in documenten doorzoekbaar en selecteerbaar te maken.

Biedt de ScanSnap Evernote Edition ondersteuning voor het handmatig instellen van kleurdiepte, afbeeldingsresolutie en compressie?

Ja, maar we optimaliseren je instellingen automatisch voor maximale afbeeldingskwaliteit en minimale bestandsgrootte, afhankelijk van het gedetecteerde type document. Documenten worden bijvoorbeeld gescand als doorzoekbare PDF's, terwijl foto's worden opgeslagen in JPEG-bestanden van hoge kwaliteit.

Hoe gaat het scannen van visitekaartjes in zijn werk?

Wanneer je een visitekaartje scant met de ScanSnap Evernote Edition, gebruiken we speciale beeldherkenningstechnologie op onze servers om de basisinformatie te extraheren en een uitgebreide contactnotitie te maken.

Als je Evernote toestemming geeft om verbinding te maken met jouw LinkedIn-account, gebruiken we de basisinformatie van het visitekaartje om namens jou op LinkedIn te zoeken naar gedetailleerde contactinformatie zoals bedrijfsnaam, functie en profielfoto.

Dit screenshot toont een contactnotitie die is gemaakt door een visitekaartje te scannen en automatisch extra gegevens op te zoeken via sociale netwerksites.

Vastgelegde ScanSnap contactinformatie

Hoe kan ik mijn gescande documenten downloaden of delen?

Elk gescand document wordt automatisch opgeslagen in een notitie in Evernote. Documenten worden standaard opgeslagen als PDF-bestanden, terwijl bonnen, foto's en visitekaartjes in JPEG-bestanden worden opgeslagen. Aangezien al je bestanden in Evernote zijn opgeslagen, zijn ze automatisch beschikbaar op al je computers en mobiele apparaten waarop Evernote is geïnstalleerd.

• Een bestand openen: Om een bestand op je desktopcomputer te openen, dubbelklikt je op het bestand of klik je met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer je Openen.
  • Een bestand op je computer opslaan: Om een bestand op je computer op te slaan, klik je met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer je Opslaan. In plaats hiervan kan je ook het bestand vanuit de Evernote-notitie naar de gewenste map op de computer slepen.
  • Een bestand delen via e-mail: Om één gescand document via e-mail te delen, klik je in de Evernote-notitie op het Delen icoon. Selecteer E-mail om jouw e-mail-app te openen; het bestand wordt automatisch als bijlage toegevoegd.
  • Een compleet notitieboek delen: Jouw gescande documenten worden automatisch toegevoegd aan het notitieboek van jouw keuze. Je kunt elk gewenst notitieboek delen met andere gebruikers van Evernote. Klik vanuit de notitieboekweergave op je computer met de rechtermuisknop op het notitieboek en selecteer Delen.

LANGUAGES_SUPPORT LANGUAGES_INCLUDE=sv,fi,nl,da LANGUAGES_EXCLUDE=pt-br