Hoe begin ik?

Als je een ScanSnap Evernote Edition scanner bezig, dan is een firmware update nodig om met Evernote te kunnen blijven scannen. Ga naar Update je ScanSnap Evernote Edition scanner voor een handleiding hoe je jouw scanner kan bijwerken en instellen.

Kan ik mijn ScanSnap Evernote Edition scanner omzetten in een Fujitsu iX500 scanner?

Ja, je moet dit uitvoeren om de ScanSnap Evernote Edition scanner te kunnen blijven gebruiken in combinatie met Evernote. Houd in gedachten dat er verschillen zijn tussen de ScanSnap Evernote Edition en ScanSnap iX500. Wanneer je de scanner update, is het definitief en kan je het niet meer terugdraaien.

Hoe kan ik mijn gescande documenten downloaden of delen?

Elk gescand document wordt automatisch opgeslagen in een notitie in Evernote. Documenten worden standaard opgeslagen als PDF's, terwijl bonnen, foto's en visitekaartjes in JPEG-bestanden worden opgeslagen. Aangezien al je bestanden in Evernote zijn opgeslagen, zijn ze automatisch beschikbaar op al je computers en mobiele apparaten waarop Evernote is geïnstalleerd.

• Een bestand openen: Om een bestand op je computer te openen, dubbelklikt je op het bestand of klik je met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer je Openen.
  • Een bestand op je computer opslaan: Om een bestand op je computer op te slaan, klik je met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer je Opslaan. In plaats hiervan kan je ook het bestand vanuit de Evernote-notitie naar de gewenste map op de computer slepen.
  • Een bestand delen via e-mail: Om één gescand document via e-mail te delen, klik je in de Evernote-notitie op het Delen icoon. Selecteer E-mail om jouw e-mail-app te openen; het bestand wordt automatisch als bijlage toegevoegd.
  • Een compleet notitieboek delen: Jouw gescande documenten worden automatisch toegevoegd aan het notitieboek van jouw keuze. Je kunt elk gewenst notitieboek delen met andere gebruikers van Evernote. Klik vanuit de notitieboekweergave op je computer met de rechtermuisknop op het notitieboek en selecteer Delen.