Voeg labels aan pagina's toe dankzij smart stickers

open het notitieboek

Door jou in staat te stellen om via de Evernote camera automatisch labels aan je notities toe te voegen en je notities te ordenen wanneer je ze opslaat in je Evernote-account, maken de Evernote Smart Stickers jouw Evernote Notebooks nóg slimmer. Elk Evernote Notebook bevat een volledige set met Smart Stickers.

Elk Evernote Notebook wordt met zes verschillende Smart Stickers geleverd. Deze zijn allen standaard gekoppeld aan een label. Je kunt zelf elke Smart Sticker aanpassen, waarbij je deze aan een notitieboek koppelt en maximaal zes labels van jouw voorkeur.

De volgende standaardlabels zijn aan Evernote Smart Stickers gekoppeld:

• HomeHome
  • ActionAction
  • AfgekeurdAfgekeurd
  • GoedgekeurdGoedgekeurd
  • ReizenReizen
  • WerkWerk

Gebruik Smart Stickers als een manier om labels aan pagina's toe te voegen

Smart Stickers

Plaats de Smart Stickers op de pagina, dicht bij de tekst, om automatisch jouw notities te labelen en ordenen voor jouw Evernote Notebooks. Dit zorgt ervoor dat jouw Smart Stickers worden vastgelegd binnen het gebied dat vastgelegd moet worden voor afbeeldingen.

N.B.: de Evernote camera herkent alleen Smart Stickers die in Evernote Notebooks zijn geplakt.

Pas je Smart Stickers aan

Gebruik de Evernote app in iOS of Android apparaten om te specificeren welk label en notitieboek met elke Smart Sticker geassocieerd wordt. Wanneer ze in Evernote staan, worden alle notities met die Smart Sticker automatisch opgeslagen met de geselecteerde labels.

iPhone, iPad en iPod Touch

Ga als volgt te werk om jouw Smart Stickers op je iPhone, iPad of iPod Touch aan te passen:

1. Open Account
  2. Tik op Instellingen > Camera > Moleskine Notebook
  3. Tik op de Smart Sticker die je wil aanpassen. Je ziet het standaard notitieboek en label die bij de Smart Sticker horen.
  4. Tik op Notitieboek of Label om het notitieboek of label te wijzigen dat bij een Smart Sticker hoort. Zoek daarna naar of selecteer een notitieboek of label in de lijst met opties. Alle wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Android

Ga als volgt te werk om jouw Smart Stickers op een Android apparaten aan te passen:

1. Open het navigatiemenu door op het scherm naar links te swipen of op de menuknop (drie puntjes) te tikken.
  2. Scroll naar beneden in de lijst en tik op Instellingen.
  3. Tik op Camera > Moleskine Notebook. Elke Smart Sticker wordt dan getoond, samen met de geassocieerde label en notitieboek.
  4. Tik in de lijst op het label of notitieboek dat je wil wijzigen en selecteer een nieuwe in de lijst.
  5. Tik op OK om je wijzigingen op te slaan.