Snel aan de slag

Opmerkingen toevoegen met Skitch

Skitch biedt je alle tools die je nodig hebt om ideeën visueel te communiceren, feedback te delen en samen te werken met vrienden en collega's. Met Skitch op je mobiele apparaat kan je in een afbeelding of PDF-bestand aangeven wat belangrijk is, waarna je jouw opmerkingen toevoegt en het bestand doorstuurt.

Gebruik een bestaande afbeelding of leg een nieuwe vast. Voeg vervolgens pijlen en vormen toe of schrijf met een pen of markeerstift. Deel je ideeën vervolgens met anderen en zorg dat je projecten sneller worden uitgevoerd.

Ga aan de slag, het is heel gemakkelijk! Ga naar de Skitch productpagina om de nieuwste versie van Skitch te downloaden.