Introductie

Met Evernote Clearly kan je jouw favoriete informatie op het web zonder afleidingen lezen. Evernote Clearlyis een eenvoudige browserplug-in voor de webbrowsers Firefox en Chrome. De app verwijdert ongewenste advertenties, navigatiebalken en andere storende elementen met één klik. Zo blijft alleen de belangrijke informatie over in een nette en eenvoudig te lezen vorm.

Met Evernote Clearly kan je tevens snel informatie rechtstreeks in jouw Evernote-account opslaan, zodat je het overal kan bekijken waar je Evernote op hebt geïnstalleerd. Daardoor kan je lezen, zonder onderbroken te worden.

Clearly wordt niet meer ondersteund

Vanaf 22 januari 2016 wordt Clearly niet meer ondersteund door Evernote. Het is niet meer beschikbaar als download en er worden geen updates meer uitgebracht voor de extensie. Klanten die Clearly al bij hun browser geïnstalleerd hebben kunnen het wel blijven gebruiken.