Lezen zonder afleiding

Evernote Clearly biedt je met één klik op de knop een afleidingsvrije weergave van jouw favoriete webcontent. Of het nu gaat om blogberichten, nieuwsartikelen, naslagmaterialen of iets anders: Evernote Clearly maakt tekst fijner en eenvoudiger te lezen, zodat je je kan richten op de informatie waar het je om gaat en niet op de advertenties, navigatie en andere afleidingen die voor jou niet belangrijk zijn.

Screenshot 'voor' en 'na'

Evernote Clearly gebruiken

Klik om een webpagina te bekijken met behulp van Evernote Clearly gewoon op het Evernote Clearly icoon naast de adresbalk in jouw browservenster.

Screenshot van browser

De belangrijkste content van de webpagina wordt zonder advertenties, navigatie en andere afleidingen getoond. Alle links, afbeeldingen en andere media in de tekst zelf worden behouden en blijven bruikbaar.

De Evernote Clearly werkbalk

Evernote Clearly maakt niet alleen teksten 'schoon' en afleidingsvrij, maar is tevens voorzien van een aantal geweldige aanvullende functies om jouw leeservaring te verbeteren. Voorbeelden hiervan zijn de mogelijkheid om tekst te markeren, content in jouw Evernote-account op te slaan, tekst af te drukken en de tekstgrootte en het lettertype aan te passen.

Evernote Clearly-werkbalk

Iedere keer wanneer je informatie bekijkt in Evernote Clearly zijn de volgende tools beschikbaar in de werkbalk:

Return to Web iconTerug naar webweergave: klik hier om Evernote Clearly te beëindigen en terug te gaan naar de normale webweergave van de huidige content

Web Clipper iconWeb Clipper: klik hier om alle op dit moment in in Evernote Clearly getoonde content op te slaan in jouw Evernote-account. Wanneer de content succesvol geknipt is, wordt er een bevestiging getoond. Klik op de knop Bewerken in het bevestigingsvenster om de content in Evernote te openen

Web Clipper-bevestiging

Highlighter iconMarkeerstift: klik hier om de markeerstift in te schakelen en klik en sleep de tekst vervolgens die je wil markeren. De gemarkeerde tekst wordt ook bewaard wanneer je de content opslaat in je Evernote-account

Markeringsvoorbeeld

Adjust text iconTekstgrootte & lettertype wijzigen: klik hier om een kleurthema te kiezen, de tekstgrootte te wijzigen of jouw eigen thema te maken om de tekst in Evernote Clearly te tonen

Tekstmenu

Print iconPrinten: klik hier om af te printen

Gerelateerde notities

Gerelateerde notities zijn een geweldige manier waarop de serie Evernote-producten je helpt om alles te onthouden. Elke keer wanneer je een webpagina in Evernote Clearly bekijkt, zie je ook snippers uit Gerelateerde notities in jouw Evernote-account. Klik op een Gerelateerde notitie om deze in Evernote te openen.

Gerelateerde notities