Opslaan in je Evernote account

Net als de Evernote Web Clipper stelt Evernote Clearly jou in staat om de content van het web direct op te slaan in jouw Evernote-account. Hierdoor wordt het vastleggen van nuttige informatie om het later te lezen of als referentie te gebruiken vrij eenvoudig.

Gerelateerde notities

Klik gewoon op het icoon van Web Clipper iconWeb Clipper, in de werkbalk, om de huidige in Evernote Clearly getoonde content te knippen. Wanneer je Evernote Clearly voor het eerst gebruikt, moet je inloggen bij Evernote. Dankzij de functie Smart filing probeert Evernote Clearly automatisch jouw geknipte content van een label te voorzien en in een gerelateerd notitieboek op te slaan.