Snel aan de slag

Scannable is op dit moment beschikbaar voor iPhone, iPad en iPod touch en ondersteunt geen Evernote Business accounts die op of voor 15 september 2017 aangemaakt zijn.

Scannable here shot

Gebruik Scannable om ontvangstbewijzen, documenten, foto's, visitekaartjes, whiteboards en andere soorten papier met je telefoon te scannen, het maakt niet uit hoe groot het is of welke vorm het aanneemt. Je documenten ook scannen met een ScanSnap Evernote Edition scanner dat op het zelfde wifi netwerk zit.

Zodra je een afbeelding hebt vastgelegd, snijdt Scannable de afbeelding automatisch bij en verbetert het door de helderheid, contrast en zuiverheid aan te passen. Scannable afbeeldingen kunnen heel gemakkelijk vanaf je apparaat in Evernote opgeslagen, gedeeld worden via e-mail of SMS, geëxporteerd worden of worden geopend via andere apps op je apparaat.

step 1Richten en scannen

Plaats een document, ontvangstbewijs of ander soort appier op een contrasterende achtergrond en richt je camera op het item dat gescand moet worden. Hou je apparaat recht boven het object, hou je apparaat dichterbij of verderaf totdat de blauwe, document-detectie rechthoek verschijnt.

Wanneer afteltimer (cirkel) afgeteld is, is je scan klaar.

Een afbeelding maken op een iPhone met Scannable

step 2Bekijken en goedkeuren

De afbeeldingen worden na het scannen aan je scanbalk toegevoegd. Swipe door (of tik op) de afbeeldingen in de scanbalk om ze te bekijken. Tik op een afbeelding om het beter te bekeken of de bewerktools te gebruiken om ze te verwijderen, draaien, bij te snijden of te herstellen.

Na het reviewen van een scan, tik je op de terugpijl om terug te gaan naar de scanbalk en verder te scannen of alles in je balk te verwijderen en opnieuw te beginnen. Tik op het vinkje om de gescande afbeelding(en) goed te keuren.

Het Scannable scherm met een voorbeeldweergave van een gescand document

step 3Stuur en sla op

Wanneer de afbeeldingen goedgekeurd zijn, is het volgende mogelijk:

• Sla het direct op je apparaat op in 'Filmrol'
  • Sla het direct op in Evernote
  • Verstuur via e-mail of sms
  • Deel het met een andere compatibele app

Opmerking: Je kan kiezen of je gescande items opslaat als afbeelding of als PDF door middel van de app instellingen. De losse pagina scans worden standaard als afbeelding opgeslagen en de meer-pagina scans als PDF.

Een voorbeeld van een opgeslagen afbeelding in Scannable