Annoteer sleutelinformatie

HTML-markering

Op dit moment niet beschikbaar voor Microsoft Edge

Twee manieren om de visuele aandacht naar een pagina te trekken:

1. Markeer tekst: Markeer tekst op een webpagina, knip het daarna en sla het op, of deel het.
  2. Voeg visuele toelichtingen toe: Neem een screenshot van een pagina. Gebruik daarna de Markeer-gereeschappen om het te markeren voordat je hem opslaat en deelt.

1. Markeer tekst

Om een tekst op een webpagina te markeren, klik je op en sleep je de markeerstiftcursor over de tekst op de pagina. Klik op de 'X' wanneer je cursor over de gemarkeerde tekst gaat om de markeringen te verwijderen.

Markeer tekst

Markeerstift: Wanneer de Web Clipper tekst op een pagina ziet, wordt de cursor een Markeer tool.

Je cursor verandert in een Markeer tool wanneer je 'Artikel', 'Eenvoudig artikel' of 'Volledige pagina' selecteert. Je kan dan belangrijke of inspirerende delen van een pagina uitlichten of jezelf er aan herinneren.

2. Voeg visuele toelichtingen toe

Markeer je screenshot met pijlen, vormen en tekst als visuele toelichtingen voor snellere en duidelijkere communicatie.

Vorm-gereedschappen

Vormgereedschap: Teken pijlen, cirkels, lijnen en andere vormen op een screenshot

Opties voor kleuren

Kleur opties: Kies of bewerk de kleur van je nieuwe of geselecteerde vormen.

Stempelgereedschappen

Stempel tool: Voeg stempels met labels en pijlen toe. Selecteer en positioneer je stempel op je screenshot. Klik op de '+' of de 'a' om een pijl of tekstueel label toe te voegen.

Andere annotatie tools:

• Pengereedschap Pengereedschap: Teken met digitale inkt.
  • Typ tool Typen tool: Voeg tekstannotaties toe.
  • Pixel tool Pixel tool: Het pixel tool is perfect voor het vervagen van delen van afbeeldingen die anoniem moeten blijven, zoals gezichten of andere persoonlijke informatie.
  • Snijden Bijsnijden: Versleep de lijnen om een screenshot bij te snijden.
  • InzoomenIn- en uitzoomen: In- en uitzoomen op je screenshot.
  • Zoom uitIn- en uitzoomen: In- en uitzoomen op je screenshot.