Deel webknipsels met anderen

Deel knipsels

Web Clipper maakt het gemakkelijk om de kennis en inspiratie die je op het web hebt opgedaan te delen met collega's en vrienden:

• Neem een screenshot van een website die je leuk vindt, maak aantekeningen en e-mail de informatie naar jouw designer
  • Deel een interessante website met vrienden via jouw sociale netwerken
  • Plak een webknipsel of pagina direct in een chatgesprek met collega's

Deel via Google Chrome, Safari en Opera

Wanneer je een webknipsel opgeslagen hebt, klik je op Deel en deel je de webknipselnotitie via LinkedIn, Facebook, Twitter, Work Chat en e-mail. Je kan ook een webknipsel als openbare link delen. Kopieer en plak het in alle soorten documenten of bericht-app.

Deel als e-mail
Deel als link

Deel via e-mail
Deel als URL

Deel via Internet Explorer en Firefox

Sla je webknipsel op vanuit elke browser, deel het daarna via je Evernote-account.

1. Open je Evernote-account (inloggen indien nodig) nadat je jouw knipsel opgeslagen hebt.
  2. Open de notitie(s) die je geknipt hebt en selecteer de notitie-deelknip in de werkbalk bovenaan je notitie. Kies een van de weergegeven deelopties: Work Chat, Facebook, Twitter, LinkedIn of e-mail.

Meer over het delen van notities