Deel, exporteer en print je notities

Penultimate maakt het gemakkelijk om al je tekeningen en handgeschreven notities te delen via e-mail, links of PDF's en ze te bewaren.

Deel notities per e-mail of sociale netwerken

Als je in Penultimate bij Evernote ingelogd bent, kan je een openbare link (URL) naar je notitie e-mailen of een link (URL) in je notitie plaatsen met de social network app. Je moet dan wel ingelogd zijn in die app.

Opties voor het delen van notities

Mail of plaats een notitie als link:

Houd een notitie ingedrukt en sleep je vinger naar de deelknop (box met omhoog wijzende pijl) op de notitiepagina. Selecteer 'Mail' of één van de sociale netwerk-apps om de notitie te e-mailen of te posten.

Wanneer je notities met je Evernote-account gesynchroniseerd zijn, kan je ze delen zoals alle andere Evernote notities.

Meer informatie over het delen van notities in Evernote

Exporteer en print notities

Zoommodus
  1. Open een notitie en houd de notitie ingedrukt
  2. Sleep je vinger naar de deelknop (box met omhoog wijzende pijl).

Exporteer notities om te delen of op te slaan:

• Exporteer als PDF: Selecteer 'Exporteer PDF'
  • Printen: Selecteer 'Printen' om de PDF uit te printen

Exporteer Penultimate notities als Evernote backupbestanden (.ENEX):

1. Log in bij Evernote voor Penultimate.
  2. Synchroniseer je Penultimate notities met Evernote en bekijk ze op een computer of mobiel apparaat.
  3. Wanneer ze in Evernote staan, kunnen notities en hele notitieboeken ook als Evernote backup bestanden (.ENEX) op elke desktop computer opgeslagen worden.

Meer informatie over het aanmaken en herstellen van notities in Evernote

Sla je notities op in Dropbox (of andere apps die ondersteund worden)

Sla je notities op in Dropbox als PDF's of Penultimate .PEN backup bestanden:

1. Zorg er voor dat je Dropbox op je apparaat geïnstalleerd hebt en dat je bij Dropbox ingelogd bent op de Penultimate Instellingenpagina. Schakel het .PEN bestandstype in als je jouw notities als PEN bestanden exporteert.
  2. Open een notitie en houd de notitie ingedrukt. Sleep je vinger naar de deelknop (box met omhoog wijzende pijl). Selecteer 'Exporteer PDF' (of 'Exporteer PEN'*) en selecteer daarna Dropbox of één van de andere apps die ondersteund wordt om de notitie in op te slaan.

Meer informatie over het aanmaken en herstellen van notities in Evernote

* Opmerking: Je kan je notities ook als Evernote Penultimate (.PEN) backup bestanden exporteren als je over een app beschikt die dat ondersteunt.