Deel notitieboeken

Deel notitieboeken

Deel notitieboeken

Evernote stelt je in staat om snel en eenvoudig notitieboeken met anderen te delen. Deel een notitieboek en geef anderen de mogelijkheid om het te zien en samen te werken.

Screenshot van gedeeld notitieboek

Gebruik gedeelde notitieboeken om:

  • Organiseer een groepsproject - Verzamel alle notulen, bestanden en to-do listen op één plaats.
  • Een creatieve voorraad aanleggen - Bewaar inspiratie, artikelen en foto's van het ontwerp
  • Plan een zakenreis - Stop je reisplannen, paklijsten en telefoonnummers in een notitieboek dat altijd toegankelijk is

Hoe deel je losse notities zonder het hele notitieboek te delen?

 

Verschillende manieren om notitieboeken te delen

  • Deel een notitieboek met één of meer personen
  • Deel persoonlijke notitieboeken als links (URLs)
  • Deel een notitieboek met iedereen in het Evernote Business bedrijfsaccount

Deel een notitieboek met één of meer personen

Deel notitieboeken in Work Chat

Deel een notitie via Work Chat

  1. Open de notitieboeklijst en vind het notitieboek dat je wil delen.
  2. Klik op de Work Chat knop (tekstwolk met een pijl), dat verschijnt wanneer je met je muis over een notitieboek zweeft (desktop computers), tik dan op het optiesmenu (drie puntjes) en ik op Deel notitieboek (iPhone, iPad en iPod Touch), of tik op het optiesmenu (drie puntjes) en tik op Deel (Android).
  3. Geef iemand de bevoegdheid om te 'Bewerken en uitnodigen', te 'Bewerken' of te 'Bekijken'.
  4. Voer ten minste één e-mailadres in (of selecteer ten minste één contactpersoon), typ een bericht als je dat wil en klik of tik op Verstuur.

Wanneer je notitieboek via Work Chat deelt, kunnen de ontvangers het notitieboek meteen vanuit de chat openen en er met jou over praten. Wanneer iemand een persoonlijk notitieboek deelt vial Work Chat wordt dat notitieboek meteen aan hun account toegevoegd. Wanneer iemand een zakelijk notitieboek met andere leden van het bedrijf deelt, wordt het gedeelde notitieboek de eerst volgende synchronisatie automatisch aan de zakelijke notitieboeklijst van de ontvanger toegevoegd.

Stel bevoegheidniveaus in

Screenshot van opties voor notitieboekrechten

Wanneer je iemand uitnodigt om samen te werken in een notitieboek, kan je beslissen hoeveel toegang je hen wil geven:

  • Bewerken en uitnodigen: Uitgenodigde mensen kunnen de notities wijzigen, notities toevoegen, individuele notities via e-mail en openbare URL's delen en anderen uitnodigen om het gedeelde notitieboek te gebruiken en te bewerken.
  • Bewerken: uitgenodigde mensen kunnen de notities wijzigen, notities toevoegen en individuele notities via e-mail delen.
  • Bekijken: uitgenodigde mensen kunnen de notities in het gedeelde notitieboek alleen bekijken.

Wijzig de bevoegdheden voor een notitieboek of het stoppen van het delen

Om de kijk- en bewerkbevoegdheden van al gedeelde notitieboeken te bekijken, inclusief het stopzetten van het delen, zoek je naar het notitieboek in de notitieboeklijst en doe je het dan het volgende:

  • Mac

    Rechtermuisklik op de notitieboeknaam en selecteer Wijzig delen... om de rechten te bekijken en te wijzigen.

  • Windows

    Rechtermuisklik op de notitieboeknaam en selecteer Wijzig delen... om de rechten te bekijken en te wijzigen.

  • iPhone, iPad en iPod Touch

    Tik op de optiesknop (drie puntjes) en tik op Instellingen notitieboek > Rechten notitieboek om de rechten te bekijken en te wijzigen.

  • Android

    Tik op de optiesknop (drie knopjes) naast de notitieboeknaam en tik op Wijzig delen om de rechten te bekijken en te wijzigen.

  • Web

    Klik op de informatieknop (letter 'i') in de header van het notitieboek en klik op Wijzig delen om de rechten te bekijken en te wijzigen.

Deel persoonlijke notitieboeken als links (URLs)

Beschikbaar voor Mac en Windows

Je kan een notitieboek als link (URL) delen (publiceren). Iedereen die over die link beschikt kan het notitieboek bekijken. Jij beslist of je de link beschikbaar wil maken aan een paar externe verkopers, aan al je klanten of iedereen met een social feed.

Om een persoonlijk notitieboek als link voor anderen te publiceren:

  1. Open je notitieboeklijst (zorg er voor dat de persoonlijke notitieboeken getoond worden) en kies het notitieboek dat je wil publiceren.
  2. Rechter muisklik op een persoonlijk notitieboek en selecteer Publiceer notitieboek... (Mac) of selecteer Wijzig delen... en klik op Publiceer (Windows).

Deel een notitieboek met iedereen in het Evernote Business bedrijfsaccount

Je kan een zakelijk notitieboek delen (publiceren) met het hele bedrijf zodat iedereen die deel uitmaakt van het Evernote bedrijfsaccount de content kan bekijken en het aan hun notitieboeklijst kan toevoegen. Als je een persoonlijk notitieboek wil delen binnen het Evernote bedrijfsaccount, moet je het eerst omzetten in een zakelijk notitieboek.

Meer informatie

Deel alles dat een goede bron zou kunnen zijn voor je bedrijf, zoals:

  • Bedrijfscontact, partner en klantlijsten.
  • Belangrijke projecten van anderen binnen het bedrijf
  • Oriëntatie materialen en formulieren voor het bedrijf

Doe het volgende om een zakelijk notitieboek te publiceren, zodat iedereen binnen het bedrijf het kan zien:

  1. Open je notitieboeklijst (zorg er voor dat de zakelijke notitieboeken getoond worden) en kies het notitieboek dat je wil publiceren.
  2. Gebruik de rechtermuisklik op een zakelijk notitieboek op desktop computers en selecteer Deel notitieboek... > Beschikbaar voor iedereen (Mac) of gebruik rechtermuisklik op een zakelijk notitieboek en selecteer Wijzig delen notitieboek... > Publiceer (Windows). Tik op de optiesknop (drie puntjes) op een iPhone, iPad en iPod Touch en tik op Instellingen notitieboek > Publiceer in business. Op een apparaat met Android tik je op de optiesknop (drie puntjes) naast de notitieboeknaam en tik op Publiceer.
  3. Voeg een beschrijving toe aan jouw notitieboek. De beschrijving is zichtbaar voor iedereen die in de Business Home door de notitieboeken bladert.
  4. Geef je team het toegangsniveau dat jij wil en klik op Publish om het notitieboek te delen.
    Je kan het toegangsniveau voor je hele team selecteren - 'bekijken', 'bewerken' of 'bewerken en uitnodigen'. Je kan ook een mix van bevoegdheden geven aan individuen en het bedrijf, bijvoorbeeld: nodig het bedrijf uit om het werknemershandboek te bekijken, maar geef leden van HR de bevoegdheid om het te kunnen bewerken.

Opmerking: Als je de toegang tot bedrijf-breed gedeeld notitieboek in wil trekken, selecteer of tik dan de 'X' naast de naam van het Evernote bedrijfsaccount in de instellingen van het delen.

Meer tips

Nog meer manieren om het beste uit het delen en presenteren van notities in Evernote te halen:

  • Auto-detectie van gedeelde notities: Wanneer iemand anders een gedeelde notitie aan het bewerken is, zie je een profielfoto van degene die bezig is. Evernote voorkomt dat verschillende mensen tegelijk aan dezelfde notitie aan het werk zijn. Meer informatie
  • Abonneer je op meldingen voor notitieboekupdates: Iedereen met wie jij een notitieboek gedeeld hebt kan zich abonneren op meldingen of e-mailalert wanneer er een nieuwe Herinnering aangemaakt is in dat notitieboek.Meer informatie

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi,th,ms,ar,id

Sleutelwoorden:

  • samenwerken
  • samenwerking
  • handleidingen
  • lid worden
  • gedeeld notitieboek
  • delen
  • deel een notitieboek
  • deel notitieboek
  • gedeeld
  • gedeelde notitieboek
  • gedeelde notitieboeken limiet
  • delen
Video afspelen, %{current} van %{total}
Video %{current} van %{total}