Alles over het inloggen bij Evernote Business met single sign-on (SSO)

Alles over het inloggen bij Evernote Business met single sign-on (SSO)

Alles over het inloggen bij Evernote Business met single sign-on (SSO)

Als de Evernote Business account accountbeheerder Single sign-on (SSO) mogelijk maakt, moet jij bij Evernote inloggen voor toegang tot zakelijke content met jouw SSO-credentials.

Log in met SSO

Voor het SSO-installatieproces heb je de volgende SSO inloginformatie nodig:

• Gebruikersnaam: Je LDAP (Lightweight Directory Access Protocol), gewoonlijk de naam van je bedrijfs-e-mailaccount.
  • Wachtwoord: Het wachtwoord om je in te loggen bij je bedrijfsnetwerk.

Neem voor hulp met de SSO-installatie contact op met je IT-beheerder of met Evernote accountbeheer.

Om in te loggen met SSO, log je in bij Evernote en voer je de volgende stappen uit:

• Mac

1. Klik op Ga verder wanneer gevraagd wordt het SSO-installatieproces te starten.
    2. Log in bij je SSO-identiteitsprovider (vb. Ping Identity, OneLogin, of Okta) met je SSO-gegevens.
    3. Voer twee-staps verificatiecodes in als dat nodig is (optionele stap).
    4. Sluit de laatste notificatiepagina en maak en verken zakelijke content.
  • Windows

1. Klik op Ga verder wanneer gevraagd wordt het SSO-installatieproces te starten.
    2. Log in bij je SSO-identiteitsprovider (vb. Ping Identity, OneLogin, of Okta) met je SSO-gegevens.
    3. Voer twee-staps verificatiecodes in als dat nodig is (optioneel).
    4. Klik op Sta toe om Evernote te starten en om zakelijke content te maken en te bekijken.
  • iPhone, iPad en iPod touch

1. Tik op Ga verder wanneer gevraagd wordt het SSO-installatieproces te starten.
    2. Log in bij je SSO-identiteitsprovider (vb. Ping Identity, OneLogin, of Okta) met je SSO-gegevens.
    3. Voer twee-staps verificatiecodes in als dat nodig is (optionele stap).
    4. Al snel verschijnt het laatste notificatiescherm. Zodra je het Evernote startscherm ziet , kan je beginnen zakelijke content aan te maken en te bekijken.
  • Android

1. Klik op Ga verder wanneer gevraagd wordt het SSO-installatieproces te starten.
    2. Log in bij je SSO-identiteitsprovider (vb. Ping Identity, OneLogin, of Okta) met je SSO-gegevens.
    3. Voer twee-staps verificatiecodes in als dat nodig is (optioneel).
    4. Als je bij SSO wil inloggen, ga dan naar je 'Accountinformatie' pagina op je apparaat en selecteer 'Inloggen bij Business' om bij SSO in te loggen.
  • Evernote Web

1. Klik op Ga verder wanneer gevraagd wordt het SSO-installatieproces te starten.
    2. Log in bij je SSO-identiteitsprovider (vb. Ping Identity, OneLogin, of Okta) met je SSO-gegevens.
    3. Voer twee-staps verificatiecodes in als dat nodig is (optioneel).
    4. Maak en bekijk zakelijke content.

Veelgestelde Vragen

Moet ik bij SSO inloggen om persoonlijke notities en notitieboeken te bekijken?

Nee. Je kunt op elk moment inloggen en persoonlijke notities en notitieboeken te bekijken zonder bij SSO in te loggen. Inloggen bij SSO is alleen nodig voor zakelijke notities.

Als SSO is ingeschakeld, waarom kan ik dan geen notities uit Skitch, Penultimate of andere apps in mijn zakelijke notitieboeken opslaan?

Momenteel ondersteund alleen Evernote SSO en kan alleen Evernote notities in zakelijke notitieboeken openen en opslaan. Als je Skitch, Penultimate of andere apps zonder SSO gebruikt, kan je content alleen in persoonlijke notitieboeken openen en opslaan.

Hoe kan ik zien of SSO ingeschakeld is?

Als je bedrijf SSO ingeschakeld heeft voor het Evernote bedrijfsaccount, behoor je een melding te krijgen van een Evernote account manager.

Als je geen meldingen hebt ontvangen, neem dan contact op met je IT-beheerder of Evernote account manager.

Moet ik elke keer bij SSO inloggen dat ik Evernote start?

Nee. Wanneer je IT-afdeling SSO instelt, kunnen ze dit zo configureren dat je een bepaald aantal dagen ingelogd blijft.

Hoe werkt SSO met twee-staps verificatie?

Als je bedrijf besloten heeft een SSO-vereiste te stellen, kan je nog steeds met de twee-staps verificatie persoonlijke notities en notitieboeken openen.

Als je bedrijf twee-staps verificatie voor bedrijfsnotities ingeschakeld heeft, wordt je gevraagd eerst het twee-staps verificatieproces te doorlopen voordat je zakelijke notities kunt openen.

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=zh-cn-yxbj

Sleutelwoorden:

• schakel sso in
  • stel sso in
  • sso-installatie
  • single sign on
  • single sign-on
  • sso