Snel aan de slag

De beste manier om Evernote effectief te gaan gebruiken, is door notities te maken. Een notitie is precies wat het is - informatie dat je voor later wil bewaren.

Evernote op verschillende apparaten

Aan de slag in 3 stappen:

Step 1Maak een nieuwe notitie aan

Stap 1

• Mac

Stap 1: Maak een notitie

1. Selecteer Notities in de zijbalk.
    2. Klik op de + Nieuwe Notitie in {default notebook name} knop.
    3. Geef je notitie een titel zodat het gemakkelijker te vinden is.
    4. Klik ergens in de notitie totdat de cursor verschijnt en begin te typen.
  • Windows

Stap 1: Maak een notitie

1. Selecteer Notities in het linker paneel.
    2. Selecteer + Nieuwe notitie bovenin het scherm.
    3. Geef je notitie een titel zodat het gemakkelijker te vinden is.
    4. Klik ergens in de notitie totdat de cursor verschijnt en begin te typen.
  • iPhone, iPad en iPod Touch

Stap 1: Maak een notitie

Tik op de groene plus knop (+) om een nieuwe notitie aan te maken.

• Android

Stap 1: Maak een notitie

Tik op de groene plus knop (+) om een nieuwe notitie aan te maken.

• Web

Stap 1: Maak een notitie

Tik op de plus knop (+) in de zijbalk om een nieuwe notitie aan te maken.

Step 2Voeg content toe

Stap 2

Wanneer je een notitie gemaakt hebt, geef je het een titel zodat het gemakkelijker te vinden is en voer je tekst in. Nieuwe notities worden in het standaardnotitieboek opgeslagen van jouw account, als je nog geen ander notitieboek geselecteerd hebt.

Step 3Vind notities op je telefoon en computer

Stap 3

Klik op de zoekknop (vergrootglas) in de zijbalk (Mac, Web) of bovenin het scherm om een notitielijst te zien (Windows; Android; iPhone, iPad en iPod Touch).

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=th,ms,ar,id,vi

Sleutelwoorden:

• evernote business
  • snelle rondleiding
  • wat is evernote business